Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtilerinizi yazar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Yeni hamile olanlar 3 aylık veya daha uzun süre hamile olanlar neler yaşıyorsunuz belirtileriniz nasıl başladı hamilelik size neler kattı?

Gel şu konuyu gebeliğin ilk 5/6 haftası diye ortada toplayalım olur mu canım 😂😂
Ben başlıyorum;
Ben ilk gebeliğimdeki ilk belirtiyi yazayım;
0 belirti😂 hatta o kadar belirti yoktu ki adeti bırak daha yumurtlama bile olmadı heral sanmıştım 😂

Merhabalar,
4 seneyi devirdikten sonra çok şükür Rabbim bana da bir melek nasip etti. Yıllardır her ay adetime 2 3 gün kala girer burdaki belirtileri okurdum. Şimdi belirtileri yazma sırası bende galiba 😊 Rabbim hamilelere sağlıkla kucaklarina almayı bu duyguyu tatmak isteyen herkese de tatmayi nasip etsin.
Belirtilere gelecek olursam
*Adetime 4 gün kala pembemsi sulu bir akıntı yaşadım. O an anladım aslında ama 4 yıldır her ay umut edip olmayınca pek de dillendiremiyor insan.
*Ertesi gün göğüs hassasiyeti denen şeyi yaşamaya başladım daha önce bunun ne demek olduğunu tam olarak bilmiyormuşum ki adet öncesi olan hassasiyetle bir tutuyordum ama inanın öyle değil sürekli yüz üstü uyuyan ben şu an açısından sort üstü uyumaya başladım, kollarımı önde bağlayamıyor anı hareket yapamıyorum.
*Mide bulantısı yaşıyordum ama gün içinde sanki biri midemi okşuyormuş gibi bu beni cok da zorlamıyordu ve hala devam ediyor.
Zaten adete 1 gün kala idrar testinde ve kan testinde ben burdayım dedi bebeğim Rabbim onu bize bizi ona bağışlasın. 🙏🏻

Back