- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
Ya emin olamıyorum gebelik belirtilerinizi yazar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet gecikmesi ile anladım başka hiç bir belirtim olmamıştı adetim de sürekli düzenli olduğu için hemen anlamıştım 5.nci gün de adetim gelmeyince sabah test yaptm.Ya emin olamıyorum gebelik belirtilerinizi yazar mısınız?
Benimde bugündü olmadım ve sabahta mide bulantısı yaşadım baya kusacak kadar hemdeBen adet gecikmesi ile anladım başka hiç bir belirtim olmamıştı adetim de sürekli düzenli olduğu için hemen anlamıştım 5.nci gün de adetim gelmeyince sabah test yaptm.
Bi 4 5 gün bekle test yap derim inşallah çift çizgi görürsün canm. Rabbim isteyen herkese yaşatsınBenimde bugündü olmadım ve sabahta mide bulantısı yaşadım baya kusacak kadar hemde
Aralık 3te yapıcam olmazsamBi 4 5 gün bekle test yap derim inşallah çift çizgi görürsün canm. Rabbim isteyen herkese yaşatsın
Eğer nasipse olur olmazsa insallahAralık 3te yapıcam olmazsam
sonuç ne canım merak ettim bnmde adetim 4 gün gecti dün test yaptım negatif cıktı gözüm segiriyo 3 gündür o bile gebelik belirtisymiş kafayı yicem vallaAralık 3te yapıcam olmazsam☺
Bende de o belirtiler var bugün yarın olmam gerek ama. Sen de gebelik oldu muKızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen