• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerinizi yazar mısınız?

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Ya emin olamıyorum gebelik belirtilerinizi yazar mısınız?

Bu durum kişiden kişiye değişir tabi ama bama sorarsan ikinciye hamileyim çok büyük belirti yaşamadım ama herkeste belirti olarak kesin olan göğüs hassasiyeti,akıntıda artış ve renginin beyaz olması son olarak ya hafif rahatsız etmeyen tatlı kasık ağrısı ben bunları yaşadım yaşıyorum...

Bende arkadaşıma katılıyorum buradakiler gibi ilerleyen aylarda olması gerekenleri hemen belirti diye yaşamadım gayet normal halsizlik göğüs haysiyeti ve yerleşme kanamam oldu

Ben adet gecikmesi ile anladım başka hiç bir belirtim olmamıştı adetim de sürekli düzenli olduğu için hemen anlamıştım 5.nci gün de adetim gelmeyince sabah test yaptm.
Benimde bugündü olmadım ve sabahta mide bulantısı yaşadım baya kusacak kadar hemde

Göğüslerimin uç kısmı koyulaştı hemen . Yerleşme kanaması yaşadım bu ikisi oldu :)

Ben bel ağrısından analdım. Reglime 10 gün kala başladı şiddetli bir şekilde ve göğüs hassasiyetin de erken başladı. Hala öyle aman aman akıntım yok. Bence kişiden kişiye çok değişiyor. Belirtilere takılma

En sevdigim yemegi yememiştim o yemeği ne olursa olsun yerdim😁 böle migdem kötü oldu bıraktım akşam saat 7 de uykum gelmişti gece 2 lere kadar otururdum normalde parfüm veya farklı kokular değişik geliyordu hassaslaştı burnum ve agzımda farklı bir tat vardı yani zaten bu tatda 5.ayıma kadar sürdü ama genelde herkeste bir uyku hali ve kokuya hassaslık oluyor ve adet geçikmesi

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Bende de o belirtiler var bugün yarın olmam gerek ama. Sen de gebelik oldu mu

Back