- Konu Sahibi Kelebekkalbi
-
kızlar akınntı belirtisi olmayan ama gebe olanları duydunuzmu akıntıda bir belirti ama olmayan varmı acaba
bak bunu ben anlayamıyorum şimdi hamile olanların akıntıları çok mu oluyor? akıntı olmayınca hamilelik söz konusu olamaz mı yani..
bence yap gerekn süre gelmiş ama kandada baktır mesale benim adetimden 1 gün sonra pozıtıfı net görmüştüm insallh sende görürsün bende görürüm
inşallah canım.. ben adetten on beş gün sonra eve geldim annemlerdeydim eğer varsa bile erken görünmez çünkü adet gecikmemin ilk günü bende yaptım negatif çıktıama dün sabahtan akşama kadar bataniye altında kıvrandım bel bacak ağrısından.. olmuş olsaydım dün olurdum o ağrılarla bu biraz umutlandırıyor beni
evet ama gün gectikce artıyo hele son zamanlarda cok fena ben en basında oluyomuydu hatırlayamadım olmayan varmıkı
onu belirti olarak adlandıramayız ilerleyen zamanlarda görülüyor..ben öyle hatırlıyorum.. geçen ay inanılmaz bir şekilde akıntım vardı benimde aklımı kurcaladı.. adete bir iki gün kala akıntı kesilir kanama olacağı için deniliyordu.. ama benimki kesintisiz bir şekilde vardı.. sanırım soğan küründen dolayıydı o akıntı.. dur bakalım bu ay hamile kalırsam soğan kürünü herkese tavsiye edecem
ben geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım hiç olmayan şeyler oldu çok ümitlendim ama olmadı bu ay hiç bir belirtiye bakmadım bat ı bekledim dün bat dı bugunde bi adet belirtisi yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum :44:
insallah hamilesindir tatlım sabır lazım ama olmuyor işte keşke daha önce ögrensek
malesef değilim çok kızıyorum kendime ama beni en iyi siz anlarsınız ki insan meraktan duramıyor kendini dinlemekten alıkoyamıyor...
bu ay itibariyle tüm belirtileri yaşamış bulunmaktayım
akıntı hiç olmazdı oldu
göğüslerde şişkinlik ağrı hiç olmazdı hele damarlenma falan hiç olmamıştı ama oda oldu
daha önce hiç bir erken gebelik belirtisini bilmeden önce oldu bunlar çoğunun gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum bile
bilseydim psikolojik derdim ama bunun adı ne bilmiyorum
bu ay daha öncede soylediğim gibi hiç belirtilere takılmadım batı bekledim 2 gün gecikti ama 3. gün olan oldu
sonuç olarak bu ay da hamiş değilim gelecek ay eşim yanımda olmayacak bakalım Rabbim kısmetimize ne ayırdı bekleyip görcez
geçmiş olsun canım yaane diyeyim ki başka çok moral bozucu bir duygu adet görmek.. bende bu ay diken üstündeyim olmazsam nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?