gebelik belirtilerini paylaşalım sabırsız anne adayları buraya

bence yap gerekn süre gelmiş ama kandada baktır mesale benim adetimden 1 gün sonra pozıtıfı net görmüştüm insallh sende görürsün bende görürüm

inşallah canım.. ben adetten on beş gün sonra eve geldim annemlerdeydim eğer varsa bile erken görünmez çünkü adet gecikmemin ilk günü bende yaptım negatif çıktı ama dün sabahtan akşama kadar bataniye altında kıvrandım bel bacak ağrısından.. olmuş olsaydım dün olurdum o ağrılarla bu biraz umutlandırıyor beni

insallah hamilesindir tatlım kanda kesin cıkıyo ıdrar biraz morel boza biliyor

evet ama gün gectikce artıyo hele son zamanlarda cok fena ben en basında oluyomuydu hatırlayamadım olmayan varmıkı

onu belirti olarak adlandıramayız ilerleyen zamanlarda görülüyor..ben öyle hatırlıyorum.. geçen ay inanılmaz bir şekilde akıntım vardı benimde aklımı kurcaladı.. adete bir iki gün kala akıntı kesilir kanama olacağı için deniliyordu.. ama benimki kesintisiz bir şekilde vardı.. sanırım soğan küründen dolayıydı o akıntı.. dur bakalım bu ay hamile kalırsam soğan kürünü herkese tavsiye edecem

birde yeni bir yöntem ögrendim eger yumurtlamnı ögrenmek ıstıyorsan ates olcumu yapıyorsun ates yumurtlamdan sonra dusuyor ama gebe kalmıssan eger atesın dusmuyormus bunu da dene ıstersen ama sabah olması lazım

sogan kuru cok faydalı benim adetım cok sancılı ve duzeni bozuktu sureklı akıntılarım vardı ama artık tıkır tıkr 27 gunde bir oluyorum birde cocuk ıcın hayıt veadacayı onerıyolar ıbrahim saraçoglu bu ayda bebek olmassa bende yapıcam sende arastır bence

gebelik belirtlileri benı bıraz çocuk içn heveslendırır dıye baktm ama herkes bi bebiş temennısınde inş isteyen herkese nasip eder rabbım

insallah hamilesindir tatlım sabır lazım ama olmuyor işte keşke daha önce ögrensek

malesef değilim çok kızıyorum kendime ama beni en iyi siz anlarsınız ki insan meraktan duramıyor kendini dinlemekten alıkoyamıyor...
bu ay itibariyle tüm belirtileri yaşamış bulunmaktayım
akıntı hiç olmazdı oldu
göğüslerde şişkinlik ağrı hiç olmazdı hele damarlenma falan hiç olmamıştı ama oda oldu
daha önce hiç bir erken gebelik belirtisini bilmeden önce oldu bunlar çoğunun gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum bile
bilseydim psikolojik derdim ama bunun adı ne bilmiyorum
bu ay daha öncede soylediğim gibi hiç belirtilere takılmadım batı bekledim 2 gün gecikti ama 3. gün olan oldu
sonuç olarak bu ay da hamiş değilim gelecek ay eşim yanımda olmayacak bakalım Rabbim kısmetimize ne ayırdı bekleyip görcez

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yaa ne diyeyim ki başka çok moral bozucu bir duygu adet görmek.. bende bu ay diken üstündeyim olmazsam nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum

geçmiş olsun canım yaa ne diyeyim ki başka çok moral bozucu bir duygu adet görmek.. bende bu ay diken üstündeyim olmazsam nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum

kaynanam fal baktırmış hamile biri görünüyor demiş iki defadr baktırıyor cenazeniz de olacak demiş ddün oldu cenazemiz.. ben inanmıyorum öyle şeylere baktırmam da hiç ama bakalım allah sonumuzu hayır etsin

kızlarr bana da dua edin bat 25 kasımdı. ama hala adet olmadım kasıklarda batma ara ara bulantı uyku durumu goguslerım agrıyor belirtilerim bunlar ıdrar testı yapmadım cuma gunu dr a gıdıcem...

Bat tarihim 9 aralık ovalasyon tarihim 24.kasım gögüslerde hassaslık var sağ kasıkta batma var gibi ama sızlama şeklinde bakalım başka bu tür belirti yaşayan arkadaşlar varmı ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…