• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtilerini paylaşalım sabırsız anne adayları buraya

kızlar belirtilerimizi paylaşalım hep beraber bekleyelim ben 5 aydı beklıyorum test yapmaktan mahvoldum

bendee 3 aydır beklıyorummm canım allah nasıp eder ınsallah tez zamanda dun olmam gerekırdı ama ne gelen var ne giden test yaptım bısey cıkmadı :( bilmiyorummm yaaa üffff

ben geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım hiç olmayan şeyler oldu çok ümitlendim ama olmadı bu ay hiç bir belirtiye bakmadım bat ı bekledim dün bat dı bugunde bi adet belirtisi yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum :44:

bendede hep belırtıler var ama psıkolojık dıyorum artık 1,5 yıllk evlıyım ve 1 yıldır istıyoruz. bu ay dahıl hep belırtı, su an adet gunlerım gecıyor yıne test yaptım yok :43: adetlerım duzensızlesti sat den 15 gun sonra az kanamam oldu bende yerlesme kanaması dıye sevındım acaba adet mıydı :44: adetse daha adet olmama var degılsede hamıle degılım kan testıne gore :43:

ben geçen ay neredeyse bütün belirtileri yaşadım hiç olmayan şeyler oldu çok ümitlendim ama olmadı bu ay hiç bir belirtiye bakmadım bat ı bekledim dün bat dı bugunde bi adet belirtisi yok test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum :44:

o çift çizgi varya o çift cızgı bızı nasılda bekletıyor ben artık gormek ıstıyorum :43: yapma cnm bıraz daha bekle 1 hafta falan :34: inş olur bebışın :emir_bebek:

bendede hep belırtıler var ama psıkolojık dıyorum artık 1,5 yıllk evlıyım ve 1 yıldır istıyoruz. bu ay dahıl hep belırtı, su an adet gunlerım gecıyor yıne test yaptım yok :43: adetlerım duzensızlesti sat den 15 gun sonra az kanamam oldu bende yerlesme kanaması dıye sevındım acaba adet mıydı :44: adetse daha adet olmama var degılsede hamıle degılım kan testıne gore :43:

benimde aynı şekilde canım
sat tan 12 gün sonra hafif leke oldu ama test yaptım negatifti ama bat ımda geçti :44:

Eskıden 28 gunde bır oluyodum sımdı son uc aydır 31 gunde bir olmaya basladım bugun 31 gunum hala bısey yokk :( ufffff kızlar yaaa kasıklarım cok agrıyor goguslerım bildiginiz balon gıbı olmussss

Benim göğüslerde aşırı hassasiyet oldu,birde sanki adet olacakmışım gibi geliyordu,5hafta 3 günlük halada var o ağrı ,başka hiç bişi yok

insallah hamilesindir tatlım sabır lazım ama olmuyor işte keşke daha önce ögrensek

evet tatlım sbır et olmassa kan testi en iyisi gecenlerde bendede ole oldu kesin hamileyim dedim kantestim biraz yüksekti kafam karışmıstı meyer yumurtlamaya dek gelmiş benimki o yuzden fazla erken yapıncada sonunda hüsran oluyo bence en gantisi adet günü ve sonrası yaptırmak allah hepimizin karnını doldursun bebişle inslh

kızlar belirtilerimizi paylaşalım hep beraber bekleyelim ben 5 aydı beklıyorum test yapmaktan mahvoldum

beş ay çok az :) benim bir yıl oldu.. etrafmdaki insanlara bakıyorum dört yıl altı ve on yıl aralarında arkadaşlarım olduğu için konuşurken yoruldum artık istiyorum bile diyemiyorum onların gördükçe :( senin ilk çocuğun mu

beş ay çok az :) benim bir yıl oldu.. etrafmdaki insanlara bakıyorum dört yıl altı ve on yıl aralarında arkadaşlarım olduğu için konuşurken yoruldum artık istiyorum bile diyemiyorum onların gördükçe :( senin ilk çocuğun mu

bu benim ikinci olucak canım benim problemde cıkmadı ama allah bilir hayırlısını ınsan bazen hemen olsn istıyo bazen nekadar sbırszzz

sorma sabırsızlığı.. benimde bugün adet gecikmemin dörtüncü günü hiç test yapmaya cesaretim yok negatif görürsem toparlanamam diye düşünüyorum:14:

bence yap gerekn süre gelmiş ama kandada baktır mesale benim adetimden 1 gün sonra pozıtıfı net görmüştüm insallh sende görürsün bende görürüm

Back