Gebeliğe Hazırlık Gebelik Belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef kızlar dün adet oldum bu ayda olmadi

Canım hiç üzülme stres yapma en yakın zamanda kavuşursun inşallah bebeğine

Insallah allah biz isteyenlerede verir bebegink saglikla kucagina al canim bizlerden dualarinizi eksik etmeyin 6 aydir hep husran rabbim en dogruyu biliyor insallah daha fazla bekletmez gelir mucizelerimiz

İnşallah canım dualarımda tüm bebek isteyenler

Ben 2-3 gibi su içme seviyemi az tutarak yaptım sadece yumurtlama günlerimde ama ilk kez bu ay yakalım çift çizgi canım

Kasik ağrısından tut akıntıya kadar ve akıntının çeşidine kadar benimle aynı belirtiler amabim doktorum düzgün birsey demedi canımı sıktı başından savdı resmen

Test yapmadın mı canım?

Akıntı ne zaman başlıyor kızlar? Benim adetime 8 gün var ve bugün yoğun akıntım geldi beyaz kıvamsı

Yumurtlamadan sonra sanki daha yoğun

canim bende ayni senin gibiyim adetim duzenli ama pkoluyum herhangi birsey yaptinmi hamile kalmk icin folbiol haricinde
bu arada rabbim saglikli evlat nasip eder insallah

canim bende ayni senin gibiyim adetim duzenli ama pkoluyum herhangi birsey yaptinmi hamile kalmk icin folbiol haricinde
bu arada rabbim saglikli evlat nasip eder insallah

Canım amin inşallah Folbiol kullandım onun dışında 4. ayda stres yapmamaya çalıştım ilişkiye girerken rahat olmaya çalış önceki aylarda görevmiş gibi davranıyordum belkide onun etkileridir bilemiyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

insallah canim tesekkur ederim

Merhaba 11cicek Sana sorum şu olacak tabi tüm hamile olan arkadaşlara bu akıntılar kar gibi beyaz kremsi gibimiydi ve bu bacaklarda karnının her iki tarafında kasıklara kadar giden yeşim damarlarmıydı.Bende de bu ayki değişikler dediğim gibi akıntı beyaz kremsi kar gibi beyaz. ( göğüste pek hassasiyet hissetmiyorum hafif ucu sızlıyor sadece 20ay önce memede kist ve küçültme işlemi var diye zannediyorum hissiyatını ) ama koyuluk çevresinde beyaz sivilce gibi şeyler var yoğun şekilde baş ağrım bel ağrım kasık ağrım ve hep sol tarafımda vajianda ara ara batma hafif tansiyon düşüklüğü gibi baş dönmesi beklediğim tarih 09.11.2017....Lütfen birisi yardım edermi neler yaşadınız bizlerede anlatın

Pko. Var Dr bu hamilelige engel değil dedi divina ilaç verdi kolaylaştırır diye. Bı kaç gündür karnumda adet ağrısı gibi ağrılar var bacaklarım çok uzun yollar yürümüş gibi agiriyor diyet Yaptığım ve çok yemedigim halde midem ağzıma geliyor belki çok su içiyorum diyedir. Akintim bı kaç gün önce vardı krem gibi beyaz şuan yok göğüste aşırı bir hassasiyet yok bat a 6 gün var bakalım

Beyaz kremsi bi akıntı evet benim diğer dikkat çektiğim ise vajinam hep ıslaktı hiç kuru değildi ve yumuşaktı. Bende de bel ve sırt ağrısı olmuştu hatta üşüttüğümü düşünmüştüm. Göğüste hassasiyet hala yok bende ama göğüs uçlarıma dokununca acı veriyodu ve etrafı sivilce gibi kabarıktı. Ara sıra kasıklarda batma ama samiyelik uzun süren bi batma değil. Rabbim tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin canım

Ben 11+1 ken gittim göremiyorum henüz demişti acaba kız mı demek istedi haftaya kontrolüm var bakalım inşallah öğreniriz
Insallah canim bende 11+2 de gittim usg 11+4 cikardi bacak arasida baya musaitti ama pipi gorunmedi oglumda 12.haftada ogrenmistim bakalim sagliklisi olsun :)

Aminnnnnn ama o ay da olmadı ama fena bir sancı ile hastahaneye gittiğimde sol kasıkdan bana denilen sadece döllenme olmuş ama kılcal damar çatladığı için kan dolmuş oda çikolata kistine çevirmiş yani pek anlamadım yani hamile kalmışmıyım o an pek çözemedim o sancıyla doktora tekrar soramadım.Bu ayda regl oldum pazartesi artık soğan kürüne başlayacağım.Sende varmı gebelik H happyme3 ?

Anladım canım bende ilk kez böyle birşey duydum. İnşallah bu ay hamiş kalırsın canım. Evet çok şükür hamişim canım darısı snein başına inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…