Inşallah tez vakitte kalp atışlarını duyar sağlıkla da kucağına alırsın :) ben de malesef yaklaşık 1.5 senedir her ay hamile olacağıma inandiriyorum kendimi ama hepte negatif senin şu bahsetmiş olduğun ruya olayı benimde başıma geldi 2 sene evvel 1 düşüğüm oldu adete 3 gün kala öğrendim gebeliğimi ve gebe oldugumu bilmiyordum her gece kısa kısa saçma sapan rüyalar gördüm ama aralıksız her gece rüyalar görmüştüm o zamanlar pek bilmediğim için vücudumu dinleme şansım olmadi bu ay da sürekli rüyalar görüyorum geçen ay adetim bittikten sonra 1 kere ilişki oldu yanı 1 ayda 1 oldu mecburiyetten ama şuan çok fazla gazim var sancılarım var ve her yerim ağrıyor resmen bugün adet olmam lazım olmadım hala ve her gece yine rüyalar görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun bize de dua edermisin darısı isteyen herkezin başına olsun insallahHerkesek merhaba,
Öncelikle kan testim 670 sonucu fakat ultrasonda göremediğim için sevinemedim henüz dualarınızı eksik etmeyin
4 aydır kendimi her ay hamile sanarak bu forumlarda geçirdiğim için birilerine faydam dokunsun diye belirtilerimi yazmak istiyorum. Temmuz ayından beri folbiol kullanıyordum öncesinde bu arada. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümüne sahipti fakat düzenli adet görüyordum.
*Ovulasyon testinde dört ay sonra ilk kez tam koyu çift çizgi gördüm 14.günümde iki güne bir ilişki yaşadık bu sırada.
*15. ve 16.günlerde aşırı kasık ağrım oldu ben yumurtlamaya yormuştum ama sanırım döllenmeydi.
*Adetime bir hafta kala gögüslerim aşırı sızladı.
*Vajinal bölgemde bi hassaslık vardı ve iç çamaşırları sıkıyomuş gibi hissettiriyordu.
*Gögüs ucu etrafındaki kabarcıklar çok artmıştı sivilce gibi hergün ekleniyordu.
*Ve bi alakası var mı bilmiyorum ama forumlarda okumuştum her gece farklı farklı bir sürü rüya görüyordum.
*Ve yumurtlamadan adet tarihime kadar halende devam ediyor; farklı şekilde kremsi sarı renkte su gibi akıntılarım oldu.
*Adetime bir gün kala idrar testinde öğrendim ama aynı gün içerinde sonrasında aynı adet olucakmışım her an kanamam olucak gibi kasık ağrım vardı.
*Vucudumdaki damarlar çok belirgindi bacaklarım felan hep damar damardı.
Aklıma gelen belirtilerim bunlar kızlar, hepimiz için her zaman dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Teşekkür ederim dediğiniz gibi çok yeniydi o zaman idrara şıkışık şekilde karından gördüm keseyi cuma günüAllah kucağınıza almayı nasip etsin henüz yeni bir gebelik ultrasonda görünmesi için biraz zamana ihtiyaç var sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.
Tebrik ederim daha yeni olddgu icin ckmamstr haftaya tekrr ckar degernde guzel yuksek farisi basmza ins bende suan gogslerme doknmyrm cok kotu acyr yesil damarlarm belli peki sennde bole tek tarafli kask agrn oluyrmydu?
Inşallah tez vakitte kalp atışlarını duyar sağlıkla da kucağına alırsın :) ben de malesef yaklaşık 1.5 senedir her ay hamile olacağıma inandiriyorum kendimi ama hepte negatif senin şu bahsetmiş olduğun ruya olayı benimde başıma geldi 2 sene evvel 1 düşüğüm oldu adete 3 gün kala öğrendim gebeliğimi ve gebe oldugumu bilmiyordum her gece kısa kısa saçma sapan rüyalar gördüm ama aralıksız her gece rüyalar görmüştüm o zamanlar pek bilmediğim için vücudumu dinleme şansım olmadi bu ay da sürekli rüyalar görüyorum geçen ay adetim bittikten sonra 1 kere ilişki oldu yanı 1 ayda 1 oldu mecburiyetten ama şuan çok fazla gazim var sancılarım var ve her yerim ağrıyor resmen bugün adet olmam lazım olmadım hala ve her gece yine rüyalar görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun bize de dua edermisin darısı isteyen herkezin başına olsun insallah
Dollenmeden kac gun sonra testte cikti canim :)
Canm bemm soldu smdi sag tarafa dondu anlamdm gtti ins canm olur:)Teşekkürler canımEvet benim sol kasığım ağrırdı tek taraflı halende öyle sağ tarafta tık yok İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah darısı bizlerin başına canım şunu sorucam bu ovulasyon testlerini nasıl kullandın hergün aynı saatte 1 tanemi sabah akşammı onu bi detaylı yazarsan çok seviniririm bi kere bende denedimde yarım yamalak oldu sanırım zaten çift çizgi yakalayamamıştımHerkesek merhaba,
Öncelikle kan testim 670 sonucu fakat ultrasonda göremediğim için sevinemedim henüz dualarınızı eksik etmeyin
4 aydır kendimi her ay hamile sanarak bu forumlarda geçirdiğim için birilerine faydam dokunsun diye belirtilerimi yazmak istiyorum. Temmuz ayından beri folbiol kullanıyordum öncesinde bu arada. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümüne sahipti fakat düzenli adet görüyordum.
*Ovulasyon testinde dört ay sonra ilk kez tam koyu çift çizgi gördüm 14.günümde iki güne bir ilişki yaşadık bu sırada.
*15. ve 16.günlerde aşırı kasık ağrım oldu ben yumurtlamaya yormuştum ama sanırım döllenmeydi.
*Vajinal bölgemde bi hassaslık vardı ve iç çamaşırları sıkıyomuş gibi hissettiriyordu.
*Gögüs ucu etrafındaki kabarcıklar çok artmıştı sivilce gibi hergün ekleniyordu.
*Ve bi alakası var mı bilmiyorum ama forumlarda okumuştum her gece farklı farklı bir sürü rüya görüyordum.
*Ve yumurtlamadan adet tarihime kadar halende devam ediyor; farklı şekilde kremsi sarı renkte su gibi akıntılarım oldu.
*Adetime bir gün kala idrar testinde öğrendim ama aynı gün içerinde sonrasında aynı adet olucakmışım her an kanamam olucak gibi kasık ağrım vardı.
Aklıma gelen belirtilerim bunlar kızlar, hepimiz için her zaman dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
Kasik ağrısından tut akıntıya kadar ve akıntının çeşidine kadar benimle aynı belirtiler amabim doktorum düzgün birsey demedi canımı sıktı başından savdı resmenHerkesek merhaba,
Akıntısı olmayın gebe Ona yokmu yaKasik ağrısından tut akıntıya kadar ve akıntının çeşidine kadar benimle aynı belirtiler amabim doktorum düzgün birsey demedi canımı sıktı başından savdı resmen
Bence akinti olmadan olmaz diye biliyrmAkıntısı olmayın gebe Ona yokmu ya
sen ne zaman öğrendin hamileliği canım bat ımız yakın benimde 9 ekim ve çok silik çizgi çıktı testte ama ya doğru değilse diyorumBende ilgincime geldi hamile oldugumdan beri cok fazla hergün rüya görüyorum
Peki akıntı Hemen başlar mi kiBence akinti olmadan olmaz diye biliyrm
Adetime 2 gün vardı kanda ve idrarda. Cıktı gebelik testi silikti kan testi 19 dusen ne zaman öğrendin hamileliği canım bat ımız yakın benimde 9 ekim ve çok silik çizgi çıktı testte ama ya doğru değilse diyorum
Canım akıntın nasıldı adetine kaç gün verken olduAdetime 2 gün vardı kanda ve idrarda. Cıktı gebelik testi silikti kan testi 19 du
Akıntı fazlaydı asetten öncede olur zaten bende adet belirtilerim vardıCanım akıntın nasıldı adetine kaç gün verken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?