- 20 Temmuz 2013
- 20
- 29
- 38
Herkesek merhaba,
Öncelikle kan testim 670 sonucu fakat ultrasonda göremediğim için sevinemedim henüz dualarınızı eksik etmeyin![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
4 aydır kendimi her ay hamile sanarak bu forumlarda geçirdiğim için birilerine faydam dokunsun diye belirtilerimi yazmak istiyorum. Temmuz ayından beri folbiol kullanıyordum öncesinde bu arada. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümüne sahipti fakat düzenli adet görüyordum.
*Ovulasyon testinde dört ay sonra ilk kez tam koyu çift çizgi gördüm 14.günümde iki güne bir ilişki yaşadık bu sırada.
*15. ve 16.günlerde aşırı kasık ağrım oldu ben yumurtlamaya yormuştum ama sanırım döllenmeydi.
*Adetime bir hafta kala gögüslerim aşırı sızladı.
*Vajinal bölgemde bi hassaslık vardı ve iç çamaşırları sıkıyomuş gibi hissettiriyordu.
*Gögüs ucu etrafındaki kabarcıklar çok artmıştı sivilce gibi hergün ekleniyordu.
*Ve bi alakası var mı bilmiyorum ama forumlarda okumuştum her gece farklı farklı bir sürü rüya görüyordum.
*Ve yumurtlamadan adet tarihime kadar halende devam ediyor; farklı şekilde kremsi sarı renkte su gibi akıntılarım oldu.
*Adetime bir gün kala idrar testinde öğrendim ama aynı gün içerinde sonrasında aynı adet olucakmışım her an kanamam olucak gibi kasık ağrım vardı.
*Vucudumdaki damarlar çok belirgindi bacaklarım felan hep damar damardı.
Aklıma gelen belirtilerim bunlar kızlar, hepimiz için her zaman dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin kucaklarımız boş kalmasın inşallah![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Öncelikle kan testim 670 sonucu fakat ultrasonda göremediğim için sevinemedim henüz dualarınızı eksik etmeyin
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
4 aydır kendimi her ay hamile sanarak bu forumlarda geçirdiğim için birilerine faydam dokunsun diye belirtilerimi yazmak istiyorum. Temmuz ayından beri folbiol kullanıyordum öncesinde bu arada. Yumurtalıklarımda polikistik over görünümüne sahipti fakat düzenli adet görüyordum.
*Ovulasyon testinde dört ay sonra ilk kez tam koyu çift çizgi gördüm 14.günümde iki güne bir ilişki yaşadık bu sırada.
*15. ve 16.günlerde aşırı kasık ağrım oldu ben yumurtlamaya yormuştum ama sanırım döllenmeydi.
*Adetime bir hafta kala gögüslerim aşırı sızladı.
*Vajinal bölgemde bi hassaslık vardı ve iç çamaşırları sıkıyomuş gibi hissettiriyordu.
*Gögüs ucu etrafındaki kabarcıklar çok artmıştı sivilce gibi hergün ekleniyordu.
*Ve bi alakası var mı bilmiyorum ama forumlarda okumuştum her gece farklı farklı bir sürü rüya görüyordum.
*Ve yumurtlamadan adet tarihime kadar halende devam ediyor; farklı şekilde kremsi sarı renkte su gibi akıntılarım oldu.
*Adetime bir gün kala idrar testinde öğrendim ama aynı gün içerinde sonrasında aynı adet olucakmışım her an kanamam olucak gibi kasık ağrım vardı.
*Vucudumdaki damarlar çok belirgindi bacaklarım felan hep damar damardı.
Aklıma gelen belirtilerim bunlar kızlar, hepimiz için her zaman dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin kucaklarımız boş kalmasın inşallah
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)