Adete 2 gün kala kanda gebelik testinde negatif sonuç çıktı. beta hcg 2,60Ama gebelik belirtilerim de var.
Bu durumda olup da sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Acil yorumunuzu bekliyorum!
canım bende asılama yaptırıdım 13 gunu teste negatıf cıktıı bugun 17. gun olduu adet olmadımm.. ama goguslerım cok agrıyoo sıkıncada sutt gelıyoo beklıyorm ben salı carsamba tekrar test yapıcamm ıstersen sende beklee bıkac gun ...
Adete 2 gün kala kanda gebelik testinde negatif sonuç çıktı. beta hcg 2,60Ama gebelik belirtilerim de var.
Bu durumda olup da sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Acil yorumunuzu bekliyorum!
canım bende asılama yaptırıdım 13 gunu teste negatıf cıktıı bugun 17. gun olduu adet olmadımm.. ama goguslerım cok agrıyoo sıkıncada sutt gelıyoo beklıyorm ben salı carsamba tekrar test yapıcamm ıstersen sende beklee bıkac gun ...
Geç döllenme olursa geç mi yükseliyor canım beta hcg? tahlil kağıdında 0-1 hafta şu kadr çıkmalı, 1-2 haftalıkken şu kadar çıkmalı diye referans değerleri var. E hamile olsam 4 haftalık filan olmalıyım, o değerlere göre bakmıyomuyuz ki? Geç döllenme nasıl oluyor ? offff hiç bi bilgim de yok ya (((
geç yumurtladıysan mesela 28 günde bir adet oluyorsun 14.günde değilde 16.günde yumurtladın diyelim o gün ilişkiye girdiysen ve tuttuysa geç döllenme diyebiliriz.
o yüzden biraz daha bekle sonuçta tahlil 0 değil tekrarlamaya değer.
ben 28 günde bi adet görürüm fakat 15. yada 16.günlerde yumurtlarım hatta bi defasında 17.günümde doktorum yumurtalıklarıma bakmıştı bugün yumurtlamışsın dedi sende de böyle birşey olabilir.