Gebelik belirtilerim ilk gunlerden 🙈

pembepanter95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
13
5
29
Arkadaşlar bende belirtilerimi paylaşmak istiyorum soru işareti olanlara yardım olur belki
Ben ilk haftadan belirti yaşadım ve hemen anladım hamile olduğumu
Yumurtmala haftamda korunmasız ilişki oldu. 2 3 gün sonra özellikle sol kasık ağrım oldu orda anladım tutunuyor heralde diye takip eden hafta içinde kokuya aşırı duyarlı oldum mesela uyurken saat 6 da yemek yaptığım halde örneğin soğan kokusu burnuma burnuma kokuyodu ellerimde. Yıkıyorum yıkıyorum geçmiyor kolonya parfüm sıkıyorum hala aynı koku yine o hafta içinde gündüz aşırı uyku bastırıyordu ve geceleri normalde uyuyamam hemen bayilircasina uyuyordumm ilk haftadan anladim kesin hamileyim diye. Bir de kocam ateşimin olduğunu söylüyordu sarildikça. Benim hesabima göre 2 3 haftalık ilişkiye göre. Son adet tarihine göre de 5 haftalık hamileyim. Programlar indirdim hangisini baz almalıyım bilmiyorum tabi . Bu aradada ilişkiden 2 hafta sonra reglime bir kaç gün kala normal test yaptım ikinci çizgi hemen silik bir şekilde belli oldu. Sonra sağlık ocağına gidip kan verdim 224 çıktı. Doktor da 2 3 haftalık falan dedi anlatacaklarim şimdilik bu kadar teşekkür ederim

son adet tarihiniz neydi? bir de gebze için şimdi bi bilgi alıcam arkadaşımdan yazıcam size...

Hayırlı olsun. Doktora ilk gittiğinde su kadar haftalık diyor zaten. Ona göre takip edersin. Benimki geç dollenmeydi.kadin doğum doktorunun ilk dediğine göre ilerledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…