- 13 Mayıs 2023
- 13
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi pembepanter95
Teşekkür ederimAllah kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
Genelde doktorlar son adet tarihine bakıyorlar diye biliyorum
Gebze kadın doğum doktoru hakkında pek bilgim yok malesefTeşekkür ederimbir konu daha açmıştım bakabilirseniz çok sevinirim bilginiz var ise gebze kadın doğum doktoru
Arkadaşlar bende belirtilerimi paylaşmak istiyorum soru işareti olanlara yardım olur belki
Ben ilk haftadan belirti yaşadım ve hemen anladım hamile olduğumu
Yumurtmala haftamda korunmasız ilişki oldu. 2 3 gün sonra özellikle sol kasık ağrım oldu orda anladım tutunuyor heralde diyetakip eden hafta içinde kokuya aşırı duyarlı oldum mesela uyurken saat 6 da yemek yaptığım halde örneğin soğan kokusu burnuma burnuma kokuyodu ellerimde. Yıkıyorum yıkıyorum geçmiyor kolonya parfüm sıkıyorum hala aynı koku yine o hafta içinde gündüz aşırı uyku bastırıyordu ve geceleri normalde uyuyamam hemen bayilircasina uyuyordumm ilk haftadan anladim kesin hamileyim diye. Bir de kocam ateşimin olduğunu söylüyordu sarildikça. Benim hesabima göre 2 3 haftalık ilişkiye göre. Son adet tarihine göre de 5 haftalık hamileyim. Programlar indirdim hangisini baz almalıyım bilmiyorum tabi . Bu aradada ilişkiden 2 hafta sonra reglime bir kaç gün kala normal test yaptım ikinci çizgi hemen silik bir şekilde belli oldu. Sonra sağlık ocağına gidip kan verdim 224 çıktı. Doktor da 2 3 haftalık falan dedi anlatacaklarim şimdilik bu kadar teşekkür ederim
28 temmuz son adet tarihim. 12 Ağustos bebek yaptığımız yumurtlama günümson adet tarihiniz neydi? bir de gebze için şimdi bi bilgi alıcam arkadaşımdan yazıcam size...
Ogrenebildiniz mison adet tarihiniz neydi? bir de gebze için şimdi bi bilgi alıcam arkadaşımdan yazıcam size...
Haber bekliyorum, orda yaşayan arkadaşım araştırıyor. Kendi de orda gitmiştir diye düşünmüştüm ama o İstanbul’a gidip gelmiş. Bilgi verince hemen yazıcam.Ogrenebildiniz mi
Hayırlı olsun. Doktora ilk gittiğinde su kadar haftalık diyor zaten. Ona göre takip edersin. Benimki geç dollenmeydi.kadin doğum doktorunun ilk dediğine göre ilerledimArkadaşlar bende belirtilerimi paylaşmak istiyorum soru işareti olanlara yardım olur belki
Ben ilk haftadan belirti yaşadım ve hemen anladım hamile olduğumu
Yumurtmala haftamda korunmasız ilişki oldu. 2 3 gün sonra özellikle sol kasık ağrım oldu orda anladım tutunuyor heralde diyetakip eden hafta içinde kokuya aşırı duyarlı oldum mesela uyurken saat 6 da yemek yaptığım halde örneğin soğan kokusu burnuma burnuma kokuyodu ellerimde. Yıkıyorum yıkıyorum geçmiyor kolonya parfüm sıkıyorum hala aynı koku yine o hafta içinde gündüz aşırı uyku bastırıyordu ve geceleri normalde uyuyamam hemen bayilircasina uyuyordumm ilk haftadan anladim kesin hamileyim diye. Bir de kocam ateşimin olduğunu söylüyordu sarildikça. Benim hesabima göre 2 3 haftalık ilişkiye göre. Son adet tarihine göre de 5 haftalık hamileyim. Programlar indirdim hangisini baz almalıyım bilmiyorum tabi . Bu aradada ilişkiden 2 hafta sonra reglime bir kaç gün kala normal test yaptım ikinci çizgi hemen silik bir şekilde belli oldu. Sonra sağlık ocağına gidip kan verdim 224 çıktı. Doktor da 2 3 haftalık falan dedi anlatacaklarim şimdilik bu kadar teşekkür ederim
Ogrenebildiniz mi
Çok teşekkür ederimDerler ki Merkez Premium'daki doktorları öneriyorlarmış ancak ne için gideceği ve doktor seçeceği önemli...