- 17 Şubat 2024
- 51
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahçok net hem de hayırlı olsun canım <3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahçok net hem de hayırlı olsun canım <3
Çok sevindimmm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet hamileyım![]()
Amin çok teşekkür ederim simdi zaman nasıl geçecek onu bilmiyorumÇok sevindimmm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
Sabırlı ol çıkar inşallahSaglık ocagında test verdım bugün hala çıkmadı sonuç yaaa şu beta yı takip etmek zor
Kızlar ikiz gebelik ile ilgili bilgisi olan var mı? Beta değerleri falan...Sabırlı ol çıkar inşallah![]()
Bunun yüzde yüz bir belirtisi yok ama hcg değerinin olması gerekenden ileride seyretmesi ve daha hızlı artmasıyla kendini belli ediyor diye biliyorum.Kızlar ikiz gebelik ile ilgili bilgisi olan var mı? Beta değerleri falan...
Benim ilk 296 çıktıBunun yüzde yüz bir belirtisi yok ama hcg değerinin olması gerekenden ileride seyretmesi ve daha hızlı artmasıyla kendini belli ediyor diye biliyorum.
Benim ilk betam 296 iki gün sonra ki 792 çıktı sizce?Bunun yüzde yüz bir belirtisi yok ama hcg değerinin olması gerekenden ileride seyretmesi ve daha hızlı artmasıyla kendini belli ediyor diye biliyorum.
Bazen testler yanıltıyo hatta kan testinde bile çıkmıyo bazen sonuç ne oldu acaba canım hamile misinBende normal test var 3 gün önce yaptım akşam yaptım negatif çıktı. Artık regl im gecikmeden yapmıyım dedim![]()
Değilim maalesefBazen testler yanıltıyo hatta kan testinde bile çıkmıyo bazen sonuç ne oldu acaba canım hamile misin
Olsun üzülme belki diğer ay olur :)Değilim maalesef
1-2 günde ikiye katlanıyormuş, bana normal göründü ama doktorunuz daha doğru değerlendirebilirBenim ilk 296 çıktı
Benim ilk betam 296 iki gün sonra ki 792 çıktı sizce?
Vardır hayırlı olsunKızlar benim de cuma 610 du bugun 2800 çıktı var mıdır sizce
çok iyi maşallahKızlar benim de cuma 610 du bugun 2800 çıktı var mıdır sizce
Herkesin belirtileri farklı canım, normal tabii kiKizlar bende aynı bakalım adete 7gun kaldı ne olcak bel ağrısı göğüslerim şiş Ağrıli ama akıntı yok olmaması normalmi
Bence kan verip netleştirin, silik çizgi gerçekse kanda da çıkarselam. Bi kaç size danışacagim şey var. Detaylarıyla anlatacağım. 32 33 günde bir adet olurum normalde. Bu dönem son adet günümün üzerinden 31 gün gecti. Bugün (7mart) 6. Gün gecikmedeyim. 3. Gün gecikmede test yaptım tek çizgi çıktı. Bu sabah yaptım belli belirsiz silik çizgi çıktı. Herhangi bir gebelik belirtim olmadığı gibi adet belirtimde yok. Sadece alt karnım çok şişti, onun dışında göğüste hassasiyet vs. Yaşamıyorum. Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum, adet dongum uzun oldugu icin. Yumurtlama tarihimin ustunden 3 hafta gecmis iliski de o donem olmusyu Benim gibi şeyler yaşayanlar var mıdır yorumlanabilir misiniz
Bendede aynı sizin gibi 7 gün var reglime beklemedeyim şuanKizlar bende aynı bakalım adete 7gun kaldı ne olcak bel ağrısı göğüslerim şiş Ağrıli ama akıntı yok olmaması normalmi