Gebelik belirtilerii

Ciddimisin bende de var ve yapıyorum belki bidaha olur yumurtlama diye bu sabah baya kırmızı çıkmıştı acaba sendede bendede bidahami yumurtlama oldu ki yoksa gebelik belirtisimi

Ciddimisin bende de var ve yapıyorum belki bidaha olur yumurtlama diye bu sabah baya kırmızı çıkmıştı acaba sendede bendede bidahami yumurtlama oldu ki yoksa gebelik belirtisimi
Vala bende öyle düşündüm yine mi yumurtluyorum diye ama bebişmiş meğersem inşallah seninki de onun içindir

Başka ne belirtileriniz vardi acaba aydınlatırsanız çok sevinirim
Vala işte dediğim gibi hamileliğin bilindik belirtileri olmadı bende sadece yumurtlamadan sonra göğüslerim şişmeye başladı birde adet olana kadar da kasıklarımda ağrı oldu en son da adete Bi kaç gün kala yumurtlama akıntısı gibi akıntım başladı çünkü normalde adet belirtilerim arasında bunların hiç biri olmazdı

Peki yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra geldi acaba bende henüz öyle bi şey yok

Peki yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra geldi acaba bende henüz öyle bi şey yok
Benim yerleşme kanamam adet günümün gecesinde geldim o yüzden de adet oluyorum sandım ama sabah uyandığım da kan falan yoktu onun üstüne test yaptıp pozitif çıktı

Benim yerleşme kanamam adet günümün gecesinde geldim o yüzden de adet oluyorum sandım ama sabah uyandığım da kan falan yoktu onun üstüne test yaptıp pozitif çıktı
Ne kadar oldu bebiş allah kucağınıza almayida nasip etsin sağlıcakla ben bunama 8 ay önce bi dogum yaptim ama erken dogum oldu ciğerleri gelişmediği için kuveze almışlardı oradada çok dayanamadı kuzum

Erken gebelik testleri var canım 20 TL bebek 1 yada 2 haftalık olunca bilr çıkıyor
Ne kadar oldu bebiş allah kucağınıza almayida nasip etsin sağlıcakla ben bunama 8 ay önce bi dogum yaptim ama erken dogum oldu ciğerleri gelişmediği için kuveze almışlardı oradada çok dayanamadı kuzum
Amin sağolasın Benim ki üç haftalık. Sizinde başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Amin sağolasın Benim ki üç haftalık. Sizinde başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
1 2 haftalık dedıgı de olusumu olarak soyledı sanırım. 3 4 hafta demek oluyo yıne. ovulasyondan 11 gun sonra erken gebelık testınde cıkabılır.

Başka ne belirtileriniz vardi akıntı mesela var benim mesela beyaz sizin neler vardı başka aydınlatırsanız sevinirim
Adet belirtileri gibiydi akintiyo hatirlamiyorum ne desem yalan olur ama karin agrisi hassasiyet hepsi vardi bikerede dusuk yasadim ondada dollenmenin besinci gunu gelimin orta kisminin agidigini hissettim 10gun sonra hamile oldugumu ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…