- 22 Temmuz 2018
- 16
- 6
- 86
- 26
Ciddimisin bende de var ve yapıyorum belki bidaha olur yumurtlama diye bu sabah baya kırmızı çıkmıştı acaba sendede bendede bidahami yumurtlama oldu ki yoksa gebelik belirtisimiYok şuan çıkmaz diye düşünüyorum ama şöyle bişey de var benim adetime bir hafta kala benim elimde ovülasyon testi vardım bi sabah onu yaptım sanki yumurtluyormuşum gibi kırmızı çıktı hemen ardından gebelik testi yaptık negatif çıktı kimileri gebeliklerini o testle öğrenmiş bende deneyim dedim oldu
Vala bende öyle düşündüm yine mi yumurtluyorum diye ama bebişmiş meğersemCiddimisin bende de var ve yapıyorum belki bidaha olur yumurtlama diye bu sabah baya kırmızı çıkmıştı acaba sendede bendede bidahami yumurtlama oldu ki yoksa gebelik belirtisimi
Insallah çok teşekkür ederimVala bende öyle düşündüm yine mi yumurtluyorum diye ama bebişmiş meğerseminşallah seninki de onun içindir
Başka ne belirtileriniz vardi acaba aydınlatırsanız çok sevinirimVala bende öyle düşündüm yine mi yumurtluyorum diye ama bebişmiş meğerseminşallah seninki de onun içindir
Vala işte dediğim gibi hamileliğin bilindik belirtileri olmadı bende sadece yumurtlamadan sonra göğüslerim şişmeye başladı birde adet olana kadar da kasıklarımda ağrı oldu en son da adete Bi kaç gün kala yumurtlama akıntısı gibi akıntım başladı çünkü normalde adet belirtilerim arasında bunların hiç biri olmazdıBaşka ne belirtileriniz vardi acaba aydınlatırsanız çok sevinirim
Peki yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra geldi acaba bende henüz öyle bi şey yokVala işte dediğim gibi hamileliğin bilindik belirtileri olmadı bende sadece yumurtlamadan sonra göğüslerim şişmeye başladı birde adet olana kadar da kasıklarımda ağrı oldu en son da adete Bi kaç gün kala yumurtlama akıntısı gibi akıntım başladı çünkü normalde adet belirtilerim arasında bunların hiç biri olmazdı
Erken gebelik testleri var canım 20 TL bebek 1 yada 2 haftalık olunca bilr çıkıyorAynen senin anlattığın gibi sadece ağrıda var bende o beyaz akıntı felan da var ama adetime bir hafta var şuan çıkarmı ki
Benim yerleşme kanamam adet günümün gecesinde geldim o yüzden de adet oluyorum sandım ama sabah uyandığım da kan falan yoktu onun üstüne test yaptıp pozitif çıktıPeki yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra geldi acaba bende henüz öyle bi şey yok
Ne kadar oldu bebiş allah kucağınıza almayida nasip etsin sağlıcakla ben bunama 8 ay önce bi dogum yaptim ama erken dogum oldu ciğerleri gelişmediği için kuveze almışlardı oradada çok dayanamadı kuzumBenim yerleşme kanamam adet günümün gecesinde geldim o yüzden de adet oluyorum sandım ama sabah uyandığım da kan falan yoktu onun üstüne test yaptıp pozitif çıktı
Denemek lazim aslinda onlardan haklisiniz kac gün önce gösterir acaba şuan gösterimi bi hafta varErken gebelik testleri var canım 20 TL bebek 1 yada 2 haftalık olunca bilr çıkıyor
Erken gebelik testleri var canım 20 TL bebek 1 yada 2 haftalık olunca bilr çıkıyor
Amin sağolasın Benim ki üç haftalık. Sizinde başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahNe kadar oldu bebiş allah kucağınıza almayida nasip etsin sağlıcakla ben bunama 8 ay önce bi dogum yaptim ama erken dogum oldu ciğerleri gelişmediği için kuveze almışlardı oradada çok dayanamadı kuzum
Allah razi olsun çok sagolunAmin sağolasın Benim ki üç haftalık. Sizinde başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Sizden de razı olsunAllah razi olsun çok sagolun
1 2 haftalık dedıgı de olusumu olarak soyledı sanırım. 3 4 hafta demek oluyo yıne. ovulasyondan 11 gun sonra erken gebelık testınde cıkabılır.Amin sağolasın Benim ki üç haftalık. Sizinde başınız sağolsun rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Evet iki gebeligimdede oldu sanciKızlar merhaba gebelik belirtisi yaşayanlar arasında adet sancısı gibi sancı yasayanlarınız oldu mu oluyor mu adetle karıştırılıyor ya hani
Başka ne belirtileriniz vardi akıntı mesela var benim mesela beyaz sizin neler vardı başka aydınlatırsanız sevinirimEvet iki gebeligimdede oldu sanci
Benim gebeliklerde en belirgin belirtim belimin orta kismi agriyordu
Eşim eczacıya sormuştu tam hatırlamıyorum ama 1 yada 2 haftalık Ken bile gösteriyormuşDenemek lazim aslinda onlardan haklisiniz kac gün önce gösterir acaba şuan gösterimi bi hafta var
Adet belirtileri gibiydi akintiyo hatirlamiyorum ne desem yalan olur ama karin agrisi hassasiyet hepsi vardi bikerede dusuk yasadim ondada dollenmenin besinci gunu gelimin orta kisminin agidigini hissettim 10gun sonra hamile oldugumu ogrenmistimBaşka ne belirtileriniz vardi akıntı mesela var benim mesela beyaz sizin neler vardı başka aydınlatırsanız sevinirim
kan verdnzmi merhabaMerhaba. 6 gün geçti test yaptım. Sizce sonuç nasıl kızlar??Eki Görüntüle 2602725
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?