- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim adetim 1 gün gecikti 1 haftadır da hemen hemen bütün belirtiler var yalnızca göğüslerimde adet öncesi gibi hassaslık yok bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba test için erkenmidir ilişkiden önceki günlerde antibiyotik kullanıyordum gebelik varsada zararı olurmu
İliskiden önceki günlerde içtiğin antibiyotik hiçbir şekilde zarar vermez canım. Adetin normalde gecikirmiydi? 1 gun daha bekle.git kan testi yaptır.gebelik testlerine pek güven olmuyor.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim adetim 1 gün gecikti 1 haftadır da hemen hemen bütün belirtiler var yalnızca göğüslerimde adet öncesi gibi hassaslık yok bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba test için erkenmidir ilişkiden önceki günlerde antibiyotik kullanıyordum gebelik varsada zararı olurmu
Canim gec yumurtluyorsun ozaman kimyasal gebelikten sonra adet gecikme yapiyoFazla gecikmez geciksede en fazla 2 3 gün gecikir ama geçen ay kimyasal gebelik olmuştu ondanda gecikmiş ola bilir diye düşünüyorum canım
Oo daha erken ozaman yumurtlamanin 13.gunu bugun 2 gun daha bekleOlabilir canım 28 şubatta yumurtlama testi yaptım pozitif çıkmıştı o zaman oldu
Kuzu benimde ole oldu3. Gecti test yaptm negatf snra adet oldm anlcn erken geleik testimi yaptnArkadaşlar birşey sormak istiyorum benim adetim 1 gün gecikti 1 haftadır da hemen hemen bütün belirtiler var yalnızca göğüslerimde adet öncesi gibi hassaslık yok bu sabah test yaptım negatif çıktı acaba test için erkenmidir ilişkiden önceki günlerde antibiyotik kullanıyordum gebelik varsada zararı olurmu
Canm bende onu almstm bende ckmadı erken gebelik testi alsana varsa onda ckabilirYok cnm normal testlerden aldım 4 tl olanlarda
Canm gec dollenme degilse iki gun kalada ckar benim arkdsmn iki gun kala ckmsti hem testte hemde kandaKızlar selam hamilelik varsa kan testinde ne zaman çıkar biliyormusunuz?
Aynen yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormuş yani idrarda çıkması içinKızlar selam hamilelik varsa kan testinde ne zaman çıkar biliyormusunuz?
Tamam canım teşekkürlerAynen yumurtlamanın üstünden 15 gün geçmesi gerekiyormuş yani idrarda çıkması için
Off valla hamile kalalım artık ya.Yaşam biçimimiz oldu araştırmalar nasıl kalırım ne zaman çıkar ayy bu ayda olmamış olsun yeni ay yeni umut sonra tekrar aynı şey :)Canm gec dollenme degilse iki gun kalada ckar benim arkdsmn iki gun kala ckmsti hem testte hemde kanda
Aynn kızz vallahi her ay gecti hamilemiyim ama sonra husran ya . tek carem dualardır benim ya tekbsıgndm rabbimdir ins hayırlı zamanda bizde evlat sahibi oluruz :)Off valla hamile kalalım artık ya.Yaşam biçimimiz oldu araştırmalar nasıl kalırım ne zaman çıkar ayy bu ayda olmamış olsun yeni ay yeni umut sonra tekrar aynı şey :)
Aynen cnm yaa her ay aynı şeyOff valla hamile kalalım artık ya.Yaşam biçimimiz oldu araştırmalar nasıl kalırım ne zaman çıkar ayy bu ayda olmamış olsun yeni ay yeni umut sonra tekrar aynı şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?