Gebelik belirtileri

sudeiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
5
0
24
Merhabalar gebelik bekliyorum 6 aydır korunmuyorum . Bu ay mide bulantısı , kusma , uyku hali , halsizlik, hafif baş dönmesi durumları yaşıyorum. Regl günüme 4 gün var . Bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testi yapmadım . Sizlerin bilgilerinide öğrenmek istedim sizce gebelik varmıdır ?

Canım benim de 4 gün var. Adet agrin var mı benim bugün bel ağrım var adet olacak gibi. Mide bulantısı var. Halsizlik uyku hali

canım bu saydıkların erken belirtilerden sayılmıyor diye okudum bu forumda. Yani erken bir belirti diyemeyiz, gebeliğin sonralarında cıkıyormus bu belirtiler. En erken belirti regl olacakmıs gibi sancı

Bu kadar erken bir süre de bu kadar çok belirti gözükmez normalde. Biraz sabret az kalmış zaten regl günün geçsin sabah ilk idarinla test yap o zaman sonuç net çıkar.

Canım benim de 4 gün var. Adet agrin var mı benim bugün bel ağrım var adet olacak gibi. Mide bulantısı var. Halsizlik uyku hali
Adet agrım yok kasıklarımda hafif batma var ve saydığım tüm her şey hafif bir şekilde yaşıyorum

Bende de neredeyse 5 gündür bel ve kasik ağrısı var. Ha oldum ha olacam gibi. Sürekli bi islaklik bugünde beyaz Süt gibi akıntı geldi. 2 günde geciktim. Bugün test yaptım negatif.

Bende de neredeyse 5 gündür bel ve kasik ağrısı var. Ha oldum ha olacam gibi. Sürekli bi islaklik bugünde beyaz Süt gibi akıntı geldi. 2 günde geciktim. Bugün test yaptım negatif.
En az 5 gün gecikme sonrası kendini belli ediyor fakat kan testi verirseniz anında öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…