Gebelik belirtileri

Sesszlkper12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
66
8
27
Hanimlar adetten hemn sonra ilişki oldu korunmasz 20 gün geçti iliskinin uzerindn adetime bir hafta var bugn aşırı karin ağrım ve diz ağrım var dha önce adet olurkn diz ağrısı hiç çekmedim birde iliskndn sonra göğüs ağrısı bel karin ağrı yaşadım çok uykum geliyorrdu ama bugn ki agrim beni şüpheye düşürdü sizce nedr daha önce yaşayanlar

Kasikda başlıyor ağrı alt karna doğru ordanda dizlerime vuruyor adet belirtisi gbi gören çok kisi var ama ben dha önce hiç adetim.yaklasirkn diz ağrısı yasamamstim
Kasık ağrısı belli zamanda olmuştu ama öyle dize vuracak şekilde olmadı hiç

Bu saydiklarim.oldu mu şuan ciddi anlamda karin agri bel ağrısı kuscak.odr dgl ama hafif hafif bulantı hissdyrm bide akıntım beyaz ve fazla
Sadece kasık ağrısı o da ilk zamanlar çoğu kişide olur zaten. Hemen bulantı başlamaz fiye biliyorum 6 haftadan sonra başlar

20 gün geçmiş test yapsan cikar bence

Bu saydiklarim.oldu mu şuan ciddi anlamda karin agri bel ağrısı kuscak.odr dgl ama hafif hafif bulantı hissdyrm bide akıntım beyaz ve fazla
Bulantı sonralarda başlayan bir olgu. Adet ve hamilelik belirti birbirine aşırı aşırı benziyor. Adetinize bir hafta kalmış saydığınız belirtiler ise adet belirtis gibi. Ben hamile olmadığım aylarda daha çok belirti yaşıyordum hamile kaldığım ay ise hiç bir belirtim olmadı. Adet zamanı yaşadığım şeyleri yaşamıştım o yüzden pedimi ilacımı hazır etmiştim, idrarda çıkan pozitife bile inanamamıştım bu yüzden. Sizin ilişkinizden 20 gün geçtiyse zaten testlerde sonuç belli olur. Müsait iseniz testinizi yapın

T

Teşekkürler bilginz için ama belirttiğim bazı belirtiler ilişkidn sonra başladı o yuzdn âdet belirtisi olmayabilir die buraya sormak istedim
İlişkiden hemen sonra belirti başlamaz işte, daha döllenme 7-10 gün sürüyor sonra rahme tutunuyor ve hormonlar yükselmeye başlıyor o da yaklaşık 1 hafta sürüyor. Hormonlar yükseldikçe belirti dediğimiz şeyleri yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…