• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Zeynep_1307

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
49
13
3
26
Kızlar yardımcı olurmusunuz dün adetime 5 gün kala 3 tane gebelik testi yaptım 3 de pozitif cıkdı 2 cizgi silik sonra kan verdim 4.97 cıkdı varmı yokmu bilmiyorum doktorda düşük dedi tekrar yaptır bir kaç gün sonra benim gibi olan varmı yardımcı olurmusunuz 2 kere düşük yaptım 2 senedir de hamile kalamıyorum catlatma iğnesi fln her şey denedik olmuyo soğan kürü maydanoz buharı sonra doktor fitil yazdı kullandım bu ayda böyle oldu çok heyecanlım yardımcı olurmusunuz

Ben de ilk gebeliğimde idrarda test yaptım silik çıktı. hemen gidip 1 saat sonra kan verdim. kanda 5 çıktı.doktor çok sevinme biz 5 ' i negatif kabul ediyoruz dedi. 2 gün sonra tekrar kan verdim yükselmişti değerim.oğlum şimdi 7 yaşında.inşallah hamilesindir

Kızlar yardımcı olurmusunuz dün adetime 5 gün kala 3 tane gebelik testi yaptım 3 de pozitif cıkdı 2 cizgi silik sonra kan verdim 4.97 cıkdı varmı yokmu bilmiyorum doktorda düşük dedi tekrar yaptır bir kaç gün sonra benim gibi olan varmı yardımcı olurmusunuz 2 kere düşük yaptım 2 senedir de hamile kalamıyorum catlatma iğnesi fln her şey denedik olmuyo soğan kürü maydanoz buharı sonra doktor fitil yazdı kullandım bu ayda böyle oldu çok heyecanlım yardımcı olurmusunuz
Bunu net anlamamız için günde en az 2 katına katlamadı gerekir canım en sağlıklı sonuç böyle alınabilir inşallah gebesindir ve sağlıklıdır 💐

Çok sınırda bir sayi cikmis 2 gun sonra tekrarlayin bence yukselebilir bir değer hayırlısı olsun inşallah

Bz brşey diyemeyiz ki.. şuan sınırda ve negütif görünüyor.. belki çok yenidir.. kan testini tekrarlayoh 2 günde bir artışo takip edin.. inşaALLAH hamilesindir 🤗

Ben de ilk gebeliğimde idrarda test yaptım silik çıktı. hemen gidip 1 saat sonra kan verdim. kanda 5 çıktı.doktor çok sevinme biz 5 ' i negatif kabul ediyoruz dedi. 2 gün sonra tekrar kan verdim yükselmişti değerim.oğlum şimdi 7 yaşında.inşallah hamilesindir
Allah bağışlasın 😘 inşallah hayırlısı olsunn adet günümü bekleyim gecince bir daha yaptırayım Allahım isteyen her kese nasip etsin hayırlı evlat nasıp etsin

Çok sınırda bir sayi cikmis 2 gun sonra tekrarlayin bence yukselebilir bir değer hayırlısı olsun inşallah
Amin aynen şans sınırda cıkmış ama olmasada daha düşük cıkar düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah Allah'ım isteyen her kese nasip etsin inşallah 😍

Back