Gebeliğe Hazırlık Gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Sizi görünce sormak istedim acaba günlerimiz aynı mı diye. Ben kan testi yaptırmadım ama son adet tarihim ile hesaplayınca internetten Doğum tarihinin tahmini tarihi sizin Doğum tarihinizle aynı 06.04.2010 😊 Cuma günü keseyi görmeye gideceğim demişsiniz doktora gittiniz mi hiç yoksa sadece kan testi takibi mi yaptınız? Bende keseyi görmek için gitmek istiyorum ama öncesinde gidip kan testlerine girmek istemiyorum o stres beni mahvediyor daha öncesi kimyasal yaşadım
Benim sat 5 temmuz sizinki ne zamandı

Benim 1 Temmuz 😊 haftaya gitmeyi planlıyordum bende ama bir yandan da sabırsızlanıyorum 🙈 teşekkür ederim cevabınız için 😊
Valla siz iyi dayanıyorsunuz o zaman ben hayatta duramazdım 1.5 yıllık denemenin ardından oldu bizim de

Valla siz iyi dayanıyorsunuz o zaman ben hayatta duramazdım 1.5 yıllık denemenin ardından oldu bizim de

Bende dayanamazdım aslında. Aralık’ta adete bir hafta kala kan testi yaptıran insanım ben 😂 o zaman negatif çıkmıştı aman olmadı deyip adetimi beklerken günüm geçti evde test yapınca pozitifi görür görmez eşim gelince acile gidip kan vermiştim bi daha o zamanda pozitifi görmüştüm. Ama kimyasala döndü ve büyük hayal kırıklığı yaşadım. Aylarca korundum bu psikolojiyle son 3 aydır korunmayı bıraktık ilk defa Aralık’tan bu yana yine adetim gecikti. Eşim gidelim dedi ama ben yine kimyasal yaşama korkusuyla gitmedim bekliyorum. Eğer aksilik olmazsa gittiğimde keseyi görmek nasip olsun istiyorum 😊

Bende dayanamazdım aslında. Aralık’ta adete bir hafta kala kan testi yaptıran insanım ben 😂 o zaman negatif çıkmıştı aman olmadı deyip adetimi beklerken günüm geçti evde test yapınca pozitifi görür görmez eşim gelince acile gidip kan vermiştim bi daha o zamanda pozitifi görmüştüm. Ama kimyasala döndü ve büyük hayal kırıklığı yaşadım. Aylarca korundum bu psikolojiyle son 3 aydır korunmayı bıraktık ilk defa Aralık’tan bu yana yine adetim gecikti. Eşim gidelim dedi ama ben yine kimyasal yaşama korkusuyla gitmedim bekliyorum. Eğer aksilik olmazsa gittiğimde keseyi görmek nasip olsun istiyorum 😊
Ben hiç öyle şeyler yaşamadım ilk defa pozitif sonuçlarım inşAllah sağlıklı gebeliktir korktum şimdi sen öyle deyince. İnşAllah görürsün canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 😍

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah maşallah çok sevindim sizin için 😊
Çok teşekkürler Allah razı olsun ama beni korkuttunuz biraz. Değeriniz kaçtı kimyasal gebelik olduğunu öğrendiğinizdr

Ben hiç öyle şeyler yaşamadım ilk defa pozitif sonuçlarım inşAllah sağlıklı gebeliktir korktum şimdi sen öyle deyince. İnşAllah görürsün canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah 😍

Yok sakın korkma keseyi görene kadar kan takibi yapıyorlar zaten kimyasal olmasın diye. Benim zaten hemen belirtisi olmuştu sağlıksız gebelik olduğu. Lekelermelerim başlayıp çoğaldı ama normal yerleşme lekelenmesi değil. Baya adet öncesi olan kahverengi koyu lekelenme. Lütfen korkup strese sokmayın kendinizi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir kaide yok. Benimki böyle oldu ama benimle birlikte hamile olan arkadaşım yaşamadı kuzenim de hamile mesela oda yaşamadı. Zaten kimyasalda değerler çok fazla yükselmiyor düşmeye başlıyor. Allah’ın izniyle siz gayet güzel bir hamilelik yaşayacaksınız. Herkesin farklı yaşadıkları var korkup kendinizi strese sokmayın. Siz keseyi göreceğiniz günü sabırla bekleyin sadece iyi düşünelim iyi olsun. 😊

Yok sakın korkma keseyi görene kadar kan takibi yapıyorlar zaten kimyasal olmasın diye. Benim zaten hemen belirtisi olmuştu sağlıksız gebelik olduğu. Lekelermelerim başlayıp çoğaldı ama normal yerleşme lekelenmesi değil. Baya adet öncesi olan kahverengi koyu lekelenme. Lütfen korkup strese sokmayın kendinizi herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir kaide yok. Benimki böyle oldu ama benimle birlikte hamile olan arkadaşım yaşamadı kuzenim de hamile mesela oda yaşamadı. Zaten kimyasalda değerler çok fazla yükselmiyor düşmeye başlıyor. Allah’ın izniyle siz gayet güzel bir hamilelik yaşayacaksınız. Herkesin farklı yaşadıkları var korkup kendinizi strese sokmayın. Siz keseyi göreceğiniz günü sabırla bekleyin sadece iyi düşünelim iyi olsun. 😊
Ayy Allah razı olsun için rahatladı valla zor olunca böyle oluyor insan herşeyden korkuyor işte Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşAllahh ☺️ keseyi görünce bana da haber verir misiniz ne zaman gideceksiniz hastaneye

Ayy Allah razı olsun için rahatladı valla zor olunca böyle oluyor insan herşeyden korkuyor işte Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşAllahh ☺ keseyi görünce bana da haber verir misiniz ne zaman gideceksiniz hastaneye

Çok haklısın insan bulunca en ufak bir şeyden korkup acaba bende mi böyle olacağım diye tedirgin oluyor. Ama korkmayın ben bunu yaşadığım için sadece tedirginim 😊 tabiki haber veririm. Bu haftayı da geçirmeyi planlıyorum daha net bir sonuç alabilmek için. Erkenden gidipte keseyi göremeyenlerin stresini görünce kendimi tuttum haftaya gideceğim dedim 😊 yoksa yarına randevu alacaktım. Muhtemelen haftaya çarşamba yada Perşembe giderim. Zaten ondan sonra bayram geliyor. Sizde Cuma günü gidince beni mutlaka haberdar edin belki sizden cesaret alıp Salı’ya bile çekebilirim randevuyu 😊

Çok haklısın insan bulunca en ufak bir şeyden korkup acaba bende mi böyle olacağım diye tedirgin oluyor. Ama korkmayın ben bunu yaşadığım için sadece tedirginim 😊 tabiki haber veririm. Bu haftayı da geçirmeyi planlıyorum daha net bir sonuç alabilmek için. Erkenden gidipte keseyi göremeyenlerin stresini görünce kendimi tuttum haftaya gideceğim dedim 😊 yoksa yarına randevu alacaktım. Muhtemelen haftaya çarşamba yada Perşembe giderim. Zaten ondan sonra bayram geliyor. Sizde Cuma günü gidince beni mutlaka haberdar edin belki sizden cesaret alıp Salı’ya bile çekebilirim randevuyu 😊
Ben haftaya cuma gidicem ☺️ bu pazartesi kan testi yapcam yükselmeye bakıcam. Sizin gününüz kaç gün geçti

Ben haftaya cuma gidicem ☺ bu pazartesi kan testi yapcam yükselmeye bakıcam. Sizin gününüz kaç gün geçti

Aa pardon ben bu Cuma gideceksiniz sandım 😊o halde ben sizden önce gitmiş olacağım ben ilk size haber veririm 😊 4.günüm bugün gecikeli

Aa pardon ben bu Cuma gideceksiniz sandım 😊o halde ben sizden önce gitmiş olacağım ben ilk size haber veririm 😊 4.günüm bugün gecikeli
Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍 benim günüm yarın daha 🤭 korkuyorum bazen acaba olcak miyim diye

Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍 benim günüm yarın daha 🤭 korkuyorum bazen acaba olcak miyim diye

İnşallah 😊 korkma dicem ama sen ne kadar korkmuyorsun desen haklısın. Hiç değilse kendini akışına bırak yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne yapsan da geliyor. Biz kastıkça aslında iyi yapmıyoruz her ne kadar embriyo bile olsalar şuan stresli geçen hamilelikte çocuğa etki ediyor 😊 arada kramplar oluyor böyle sanki adet olacakmış gibi onu da belirteyim normalmiş oda

İnşallah 😊 korkma dicem ama sen ne kadar korkmuyorsun desen haklısın. Hiç değilse kendini akışına bırak yiyecek ekmeği içecek suyu varsa ne yapsan da geliyor. Biz kastıkça aslında iyi yapmıyoruz her ne kadar embriyo bile olsalar şuan stresli geçen hamilelikte çocuğa etki ediyor 😊 arada kramplar oluyor böyle sanki adet olacakmış gibi onu da belirteyim normalmiş oda
Olmayacağıma inanıyorum inşAllah çok umutluyum Rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın inşAllah 🥰

Merhaba..ben de yumurtlamadan itibaren aynı belirtileri yaşıyorum..kasık ağrısı ve gögüs ağrısı..normalde adetime 1 hafta kala olurdu ama bu sefer 12 13 gün kala başladı. bende çok istiyorum çocuk sahibi olmayı...haftaya kadar nasıl sabredecem bakalım.. Allah isteyen herkese versin tez zamanda hayırlısı ile inşallah..

Benim de 8 gün kaldı ve hastayım kemiklerim ağrıyor vücudum çok yorgun başım aşırı derece de ağrıyor hamile olduğun zaman bağışıklık düşer mi ondan mı böyleyim acaba 😀😀😀 psikolojim hiç düzgün değil artık 😀😀

Selam kizlar reglime 8 gun var.Ama yumurtlama gunumden bu yana sol ara ara sag kasikti agri siddetli bel agrisi ates basmalari yasiyorum.iki gundur koyu renkte sadece camasirimda gorulen akintilarim oluyor.Sizce gebe olma ihtimalim nedir

Kızlar bende hiç bir zaman kasıklarımda ani kramplar olmazdı.. Temmuzda doktor yumurtalarm için ilaç vermişti.. Ovulasyonlada takip ettim.. Eşimde sorun olmasına rağmen yinede yapaym dedim.. Regl olmama daha 5 gn var ama bir haftadan beri kasıklarımda ağrı, gögüslerimde hassasiyet ve dolgunluk, aşırı uyku isteği var.. Böyle belirtileri olan oldumu... Haptan dolayımı bu kasık ağrısı hiç bilmiorm ama nedense içim kıpır kıpır ümitleniyorum 😔

Back