• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

Naz213

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
371
169
103
32
2018en erken hamilelik belirtileri nelerdir ? Lütfen yardımcı olur musunuz? İki aydır bebek istiyoruz ama olur mu olmaz mı ... İki defadır negatif. Karnımda adet sancısı tarsı hafif bi ağrı var ama psikolojik mi bilmiyorum göğüs hassasiyetimde çok. Adetime 6 gün var

Son düzenleme:
Malesef testte çift çizgi çıkmasından daha güvenilir hamilelik belirtisi yok.insan çok isteyince kendini dinliyor yaniliyor.

İlla belirti olacak diye birsey yok ama benim iki gebeliğimde de göğüs hassasiyeti vardı. Başka belirti yaşamadım, ha bi de regl olacak gibi ağrılar..
İnşallah olur çok erken daha.. Bu kadar erken stres yapmayın bence oluruna bırakın. Yumurtlama günlerini iyi değerlendirin.

İlla belirti olacak diye birsey yok ama benim iki gebeliğimde de göğüs hassasiyeti vardı. Başka belirti yaşamadım, ha bi de regl olacak gibi ağrılar..
İnşallah olur çok erken daha.. Bu kadar erken stres yapmayın bence oluruna bırakın. Yumurtlama günlerini iyi değerlendirin.
İnsan heycan yapıyor oldu mu olmadı mı biran önce öğrenmek istiyorum adetime 6 gün var ama göğüslerm acıyo dokunamıyorum inşallah olmuştur bu ay :(

Evet canım, ama daha çok erken. Ben 10 ay denemeden sonra hamile kaldim. Sabret stres yapma. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim olacağı varsada stresten olmaz kesin :) günler geçmiyor. Ovülasyon gününü takip ettik doktor kontrlne gittim amh testi yaptı doktor 4.96 çıktı sorun yok gayet iyi dedi .

Evet canım, ama daha çok erken. Ben 10 ay denemeden sonra hamile kaldim. Sabret stres yapma. Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah cnm. Allah sağlıcakla bebeğini büyütmeyi nasip etsin inş darısı bana

Back