Gebelik belirtileri

Merhaba, aralik 13unde adet oldum 4 gun az az kahverengi akinti geldi nadiren kirmizi kan geldi 5. ve 6. Gün normal kan geldi 7. 8. Ve 9. Gün yine damla damla kan geldi cok az. Adet bittikten 3 gün sonra kasık agrilarim snrasi kuru mide bulantisi başladı. Kasık agrilarim hala devam etmekte sürekli degil ama ara ara vuruyor. Idrar tahlillerim temiz enfeksiyon yok. Goguslerimde de biraz şişlik hissediyorum. Ve tabikisi uyku gündüz vakti bi geliyor feci halde nerdeyse 1 saat gozlerimi acamiyorum sizce hamilemiyim ki 6 aydir evliyim
He bide 2 aydir adetim 3 gun erken oluyorum 27 gunde 1. Oncesinde 30 gunde 1 oluyordum

merhaba kızlar bu ay günde 2 tane klomen kullandım adetimin 11. günü çatlatma iğnem yapıldı adetime 5-6 gün var ama aşırı yorgunluk hissim var merdiven inip çıkamıyorum bacaklarım bacak kaslarım ağrıyor yatarken bile kolum bacağım çok ağrıyor hiç bir yerim tutmuyor geceleri çok idrara çıkıyorum gündüz çok az ayırt edemiyorum gündüz sıvı çok tüketiyorum bunlar belirtiler için erkendir belki ama halsizlik iğne etkisiylede olabilir mi

Test yapsan çıkar diye düşünüyorum canım.

ovitrelle yalancı gebelik gösterebiliyomuş canımm vucudu hch aşılandığı için çift çizgiyi görüp teki görmekten korkuyorum
Aşılamadan kaç gün geçti canım 12-14 gün geçtiyse test yapman daha mantıklı. İnşallah hamilesindir.

Aşılamadan kaç gün geçti canım 12-14 gün geçtiyse test yapman daha mantıklı. İnşallah hamilesindir.

ay inşallah rabbim banada nasip etmiştir aşılama olmadım canım klomen + çatlatma iğnesi kullandım adete 5 gün var

ay inşallah rabbim banada nasip etmiştir aşılama olmadım canım klomen + çatlatma iğnesi kullandım adete 5 gün var
Pardon yanlış okumuşum canım benim hatam. Her türlü yine de 12-14 gün geçtiyse blli olur,çünkü normal bayanlar bile en geç 18.gün gebeliklerini öğreniyorlar. Bence geçtiyse yarın bi test yap :)

Pardon yanlış okumuşum canım benim hatam. Her türlü yine de 12-14 gün geçtiyse blli olur,çünkü normal bayanlar bile en geç 18.gün gebeliklerini öğreniyorlar. Bence geçtiyse yarın bi test yap :)

inan o kadar korkuyorum ki test yapmaya 1,5 yıldır bıktım eşimde sorun vardı çok şükür yeni yeni düzeldi normal yolla gebelik sağlanır denildi ama uzun süre beklediğimiz için tedavi önerildi o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum doktor cuma gel dedi ayın 10 u ama ben gitmeye korkuyorum

Korkunun ecele faydası yok canım,git iyi kötü sonucunu öğren,ona göre belki aşama atlayacaksınız belki başka bir öneride bulunacak doktorun daha sağlıklı olacak sonuca ulaşmaya 2 adım yaklaşacaksın. Nerden bilebilirsin ki. Korkma,kötüyse de stres yapma. Stresten senelerce hamile kalamayan bir sorunu olmayıp tüp bebek yaptırmak zorunda kalan bir sürü insan var. Sen bunu kendine yapma. Ben inanıyorum,olacak bebeğini kucağına alacaksın. :)

ay Allah razı olsun motiveye çok ihtiyacım vardı inşallah benimde bir bebeğim olur artık rabbim inşallah sağlıklı hayırlı vicdanlı evlat verir

ay Allah razı olsun motiveye çok ihtiyacım vardı inşallah benimde bir bebeğim olur artık rabbim inşallah sağlıklı hayırlı vicdanlı evlat verir
Amin canım inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlat versin. İyi geceler canım üzülme sıkma canını

Amin canım inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlat versin. İyi geceler canım üzülme sıkma canını

rabbim isteyen herkese hayırlı imanlı vicdanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. inşallah seninde meleklerin olur iyi geceler canım

Bende Clomifen kullandim, Hamile kalabilmek Icin.. ayni anlatigin gibi bende de olmus du..
Hamile kalmisdim Yani sonradan Test positiv cikmisdi, 2-3 hafta sonra düsük yaptim ( o da Benim BAska bi hstaligima bagli) iki ay sonra da yine Hamile kaldim Suan Oglum 2 yasinda... Allah istiyen herkeze Nasip etsin!

sağolasın canım cevap verdiğin için ovitrellenin etkisidir diye umutlanamıyorumda rabbim bebeğine sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin Allahım isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun

Canim Bak Bizim de sorunumuz olmusdu bebek konusunda clomifen in yaninda erkek de sorun olunca, Bunun Icin Ek olarak Sperm leri hizandiriji jel kullandik Internet ve eczanede var bu Jel ler
Yani iki Kere kullandim iki Kere de gebelik oldu, fiyat olarak da Cok uygun kullanmani denemeni tavsiye ederim Benim cevremden kullanan (Sperm yavassa, sayisi az sa) Cok faydasini gördü
Internet den arasdir

aa markası ne canım eşimde sorun vardı şükür düzeldi ama denemekten ne zarar gelir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…