H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.026 369 35 Dün 22:08 Konu Sahibi Kya sevval123 #21 Berfin0 .!.: Evet önceden konuşmuştuk bu ay değişik belirtiler yaşıyorum inşallah gebeliktir ya çok yoruldum yıprandım Genişletmek için tıkla... Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorum
Berfin0 .!.: Evet önceden konuşmuştuk bu ay değişik belirtiler yaşıyorum inşallah gebeliktir ya çok yoruldum yıprandım Genişletmek için tıkla... Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorum
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 728 211 Dün 22:13 Konu Sahibi Kya sevval123 #22 harivefaa .!.: Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorum Genişletmek için tıkla... İsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
harivefaa .!.: Amin Allah im seni çok ihi anlıyorum inan bende artık dayanamıyorum Genişletmek için tıkla... İsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 1.026 369 35 Bugün 06:29 Konu Sahibi Kya sevval123 #23 Berfin0 .!.: İsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah Genişletmek için tıkla... Haklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin amin
Berfin0 .!.: İsyan etmiyorum ama 3 yıldır oldu olacak diye diye gerçekten tükendim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah Genişletmek için tıkla... Haklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin amin
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 728 211 Bugün 15:54 Konu Sahibi Kya sevval123 #24 harivefaa .!.: Haklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin amin Genişletmek için tıkla... Aminnn
harivefaa .!.: Haklisin vallah Amin Allah bizi tez vakitte şükredenlerden eylesin bize anne olmayı nasip.etsin amin Genişletmek için tıkla... Aminnn