• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri mi lütfen bakar mısınız

cornelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
68
40
3
Kızlar merhaba, adet olacakmıs gibi kasık ağrısı, bel ağrısı,yorgunluk, göğüs hassasiyeti, ruhsal dalgalanma ve şeffaf akıntı artışı gibi belirtilerim var. Adetim 4 gün gecikti. Normalde adetim geleceğinde kahverengi lekelenmem olurdu ama bu sefer olmadı. Yerleşme kanaması gibi bir şey de yaşamadım. Belirti olarak yukarıda yazdıklarım var. Yarın sabah test yapicam ama buraya da yazmak istedim bu belirtileri yasayip hamile olduğunu öğrenen var mı diye. Negatif görmekten korkuyorum.

Benim de bugün regl olmam gerekiyor du olmadım kasıklarımda olacakmışım gibi ağrı var akıntım da var normalde olmadan önce kahverengi akıntı gelirdi ağrısız bir gün önceden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım inşallah geç döllenme filandır diye dua ediyorum yani

Kızlar merhaba, adet olacakmıs gibi kasık ağrısı, bel ağrısı,yorgunluk, göğüs hassasiyeti, ruhsal dalgalanma ve şeffaf akıntı artışı gibi belirtilerim var. Adetim 4 gün gecikti. Normalde adetim geleceğinde kahverengi lekelenmem olurdu ama bu sefer olmadı. Yerleşme kanaması gibi bir şey de yaşamadım. Belirti olarak yukarıda yazdıklarım var. Yarın sabah test yapicam ama buraya da yazmak istedim bu belirtileri yasayip hamile olduğunu öğrenen var mı diye. Negatif görmekten korkuyorum.
Merhaba, genel olarak belirtiler gebelikte gözüküyor. Ancak yumurtlama günümüze göre regl oluyoruz yumurtlamanız birkaç gün geçmiş olabilir mi? Belirti her insanda değişiyor ne yazık ki ve birebir regl ile aynı

Benim de bugün regl olmam gerekiyor du olmadım kasıklarımda olacakmışım gibi ağrı var akıntım da var normalde olmadan önce kahverengi akıntı gelirdi ağrısız bir gün önceden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım inşallah geç döllenme filandır diye dua ediyorum yani
Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. 🤲🏻Umarım hamileyizdir. Birkaç gün gecikmeyi bekleyip tekrar yap bence normalde ben de 7. günü bekleyecektim ama sabredemedim. Yarın testim negatif çıksa bile kan testi vericem pazartesi çünkü hic bu kadar belirgin belirtim olmadı. Umarım umutlarımızı boş çıkmaz 🍀

Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. 🤲🏻Umarım hamileyizdir. Birkaç gün gecikmeyi bekleyip tekrar yap bence normalde ben de 7. günü bekleyecektim ama sabredemedim. Yarın testim negatif çıksa bile kan testi vericem pazartesi çünkü hic bu kadar belirgin belirtim olmadı. Umarım umutlarımızı boş çıkmaz

Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. 🤲🏻Umarım hamileyizdir. Birkaç gün gecikmeyi bekleyip tekrar yap bence normalde ben de 7. günü bekleyecektim ama sabredemedim. Yarın testim negatif çıksa bile kan testi vericem pazartesi çünkü hic bu kadar belirgin belirtim olmadı. Umarım umutlarımızı boş çıkmaz 🍀
İnşallah hamilesindir canım 🙏✨

Merhaba, genel olarak belirtiler gebelikte gözüküyor. Ancak yumurtlama günümüze göre regl oluyoruz yumurtlamanız birkaç gün geçmiş olabilir mi? Belirti her insanda değişiyor ne yazık ki ve birebir regl ile aynı
Evet maalesef öyle bir ihtimal de var... Ben yumurtladığımı goguslerimin ağrısından anlıyorum. Bu ay göğüslerim biraz geç şişti belki de bu yüzden gecikme de olabilir. Bu sefer ilk defa böyle belirtiler gordugum ve etrafımdaki insanlar annem dahil test yap dediği için umutlandim biraz... İnşallah olur. Olmazsa da Allah vereceği günü bilir diyorum ☺️

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 inşallah sen de hamilesindir Rabbim kucagimizi boş bırakmasın 🙏🏻🍀
Öğlen bir test yapmıştım kaset test canım negatif ti şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim ikinci çizgi var ama çizgi gibi değil
image.jpg

Bende aynen böyle oldum 5. Gün gibi test yaptım negatif çıktı tam bir hafta olsun diye bekledim 8. Gün sabah yaptım pozitifti 😃

Öğlen bir test yapmıştım kaset test canım negatif ti şimdi aklıma geldi bir bakayım dedim ikinci çizgi var ama çizgi gibi değil Eki Görüntüle 3539388
Canım ne zaman baktığın da önemli 10 dakikadan sonra geçersiz oluyor diye biliyorum. Netleştirmek için birkac gün daha beklemeni öneririm. Tam kesinlik gecikmenin 7. gününde oluyormuş kaset testlerde. Ama sabredemem dersen kan testi ver 2-3 gün sonra, zaten kan yalan söylemez. En güzeli en kesini kan testi ♥️

Canım ne zaman baktığın da önemli 10 dakikadan sonra geçersiz oluyor diye biliyorum. Netleştirmek için birkac gün daha beklemeni öneririm. Tam kesinlik gecikmenin 7. gününde oluyormuş kaset testlerde. Ama sabredemem dersen kan testi ver 2-3 gün sonra, zaten kan yalan söylemez. En güzeli en kesini kan testi ♥️
Valla canım 1 saat sonra bile baktığımda yoktu yarın ilk idrarla tekrarlıcam pazartesiye kadar olmasam kan veririm 🙏

Erken gebelik testi 4 gün önce yapmıştım canım negatifti elimde kaset test var ilk idrarla tekrarlıcam olmadı gidip alırım
Bu testler yanıltıyor gebeliğin erkense göstermez en güvenilir marka awox ben onunla öğrendim çünkü diğer testler sürekli yanılttı ve benim gebeliğimde çok yeniydi öğrendiğimde o yüzden aklında bulunsun derim awox🌸

Bu testler yanıltıyor gebeliğin erkense göstermez en güvenilir marka awox ben onunla öğrendim çünkü diğer testler sürekli yanılttı ve benim gebeliğimde çok yeniydi öğrendiğimde o yüzden aklında bulunsun derim awox🌸
Tamam canım teşekkür ederim 💐❤️

Heh işte ben de erkendir belki diye korkuyorum. 😄 Pazartesi kan vericem sanırım
Çok erkendir emin ol ben 8. Günü öğrenince kan verdim zaten ve değerim 36 çıktı yani çok yeniydi yani aynı durumları yaşadım umarım sende güzel haberi alırsın.🤎 Bı arada bende kasık ağırlarımda fazlaydı Sizde var mı

Çok erkendir emin ol ben 8. Günü öğrenince kan verdim zaten ve değerim 36 çıktı yani çok yeniydi yani aynı durumları yaşadım umarım sende güzel haberi alırsın.🤎 Bı arada bende kasık ağırlarımda fazlaydı Sizde var mı
Evet evet hatta regl mi olucam diye düşündürmüyor değil çünkü regl olacakmisim gibi kasık agrilarim. Bugün sabah fena halde belime vuruyordu akşama doğru hafifledi. Hatta belki de gerçekten regl olucam... Benim en çok sasirdigim akıntıda belirgin artış. Sizde de olmuş muydu

Back