• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri kacinci hafta baslar mide yanmasi olurmu? Das

Kuzenim de öyle oldu 4 aylık bebeği çok çekti bende öyle olmam inşallah 🤲
İnşaALLAH canım ben bide 33. Haftamda preeklampsi geçirdm.. özellikle o son günler gece gündüz kusuyordum.. 🙄 benim bebeğim de 4 aylık düzeltilmiy 2 buçuk 🤗 sağlıkla doğsun bebişiniz 🤗

Gebelikte Mide yanması hemen başlamaz ki. Gebeliğin ilerki haftalarında yaşanır. Adetin gecikmesini bekle yumurtlamanı takip et.
Test yaptım çift çizgi gördüm Dr a gidicem midem yanıyordu bende tesadüf olabilir dedim zaten 🙃

İnşaALLAH canım ben bide 33. Haftamda preeklampsi geçirdm.. özellikle o son günler gece gündüz kusuyordum.. 🙄 benim bebeğim de 4 aylık düzeltilmiy 2 buçuk 🤗 sağlıkla doğsun bebişiniz 🤗
İnşallaaah ❤❤

Evet canım erken gebelik testi aldım. Ama negatif çıktı ama halen. Gelmedi başka ne olabilir diye düşünüyor testeredişli aslna pençesi içiyorum günlük şuan mide bulantım falan yok. Sadece sıcak basıyor bıraz geç döllenme olabilirdiye düşünüyorum aceba bir ihtimal kalbimi kötüye yormak istemiyorum Allah bagişlasın rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😍😇
Amin canım inşallah sende güzel haberler alırsın 🤗

Amin canım inşallah sende güzel haberler alırsın 🤗
Umutlular tükendi bugün gene bi gebelik tst yaptım gene negatif anlamıyorum hayatımda ilk defa başıma geliyor Prolaktın hormon 30 çıkmış kan vermiş Beta hcg yapmadılar cuma günü onuda istedi. Aceba diyorum hayırlısı. Bilmiyorum ama adet neden olmuyorum adet belirtim yok ☹️ Akıntım. Var gögüslerm hafifi agrıyor yorgunluk. Vs

Umutlular tükendi bugün gene bi gebelik tst yaptım gene negatif anlamıyorum hayatımda ilk defa başıma geliyor Prolaktın hormon 30 çıkmış kan vermiş Beta hcg yapmadılar cuma günü onuda istedi. Aceba diyorum hayırlısı. Bilmiyorum ama adet neden olmuyorum adet belirtim yok ☹ Akıntım. Var gögüslerm hafifi agrıyor yorgunluk. Vs
Canım süt hormonu da gebeliği engeller ilaç verirse kullan inşallah olur sıkma canını

Umutlular tükendi bugün gene bi gebelik tst yaptım gene negatif anlamıyorum hayatımda ilk defa başıma geliyor Prolaktın hormon 30 çıkmış kan vermiş Beta hcg yapmadılar cuma günü onuda istedi. Aceba diyorum hayırlısı. Bilmiyorum ama adet neden olmuyorum adet belirtim yok ☹️ Akıntım. Var gögüslerm hafifi agrıyor yorgunluk. Vs
Prolaktin yüksek sizin ondan regl olmayı bekleyin prolaktin yüksek olunca vücut kendini gebe sanıyor ve o yüzden gebelik oluşmuyor ben bunun için testere dişli aslan pençesi kullandım siz de kullanın 11 e düştü 25 ten

Prolaktin yüksek sizin ondan regl olmayı bekleyin prolaktin yüksek olunca vücut kendini gebe sanıyor ve o yüzden gebelik oluşmuyor ben bunun için testere dişli aslan pençesi kullandım siz de kullanın 11 e düştü 25 ten
Gebe olduğum ögrendim erken gebelik testi ile ama kanama oldu bugun adet. 2 gün var yumurtlama yakaldım. Onu içsem iyi gelirim düşügü önlemek için ?

Back