• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri kacinci hafta baslar mide yanmasi olurmu? Das

gzsonsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
36
11
3
29
Merhaba arkadaslar adetim gecikti erken gebelik testi yaptim negatif cikti Ve mide yanmama var ve bebis istiyorum. Bir kimsayal gebelik yasadim Üstüne sonra Kist ameliyati oldum. Korkuyorum. Ne yapmam lazim biraz bilgilendirmisiniz Beni ?

Mide yanması 20 haftalardan sonra başlıyor genelde.. en erken belirti kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti bunu birde adet gecikmesi takip ediyor.. bulantı ve kusamalar genelde 8. Haftalarda ortaya çıkıyor

Merhaba arkadaslar adetim gecikti erken gebelik testi yaptim negatif cikti Ve mide yanmama var ve bebis istiyorum. Bir kimsayal gebelik yasadim Üstüne sonra Kist ameliyati oldum. Korkuyorum. Ne yapmam lazim biraz bilgilendirmisiniz Beni ?
Adetin ne kadar gecikti? Ben 6 haftalık hamileyim benimde mide bulantım oluyor ama bu illa hamilesin anlamına gelmiyor canım ayrıca gebelik testleri daima doğru çıkmıyor erken gebelik testi aldın mı? Onlar genelde doğru çıkıyor

Mide yanması 20 haftalardan sonra başlıyor genelde.. en erken belirti kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti bunu birde adet gecikmesi takip ediyor.. bulantı ve kusamalar genelde 8. Haftalarda ortaya çıkıyor
Yok kız bende var mide yanması bence kişiden kişiye değişiyor belirtiler 😇

Canım bu belirti işi degişik biraz ya birçok belirti yaşadığın halde hamile degilken hiç belirti yokken hamile olabiliyorsun en net cevap test ile oluyor belirtiler ile kafa yorma bence buna en büyük örnek benim hiç belirti yaşamadım hamilelikte

Adetin ne kadar gecikti? Ben 6 haftalık hamileyim benimde mide bulantım oluyor ama bu illa hamilesin anlamına gelmiyor canım ayrıca gebelik testleri daima doğru çıkmıyor erken gebelik testi aldın mı? Onlar genelde doğru çıkıyor
Evet canım erken gebelik testi aldım. Ama negatif çıktı ama halen. Gelmedi başka ne olabilir diye düşünüyor testeredişli aslna pençesi içiyorum günlük şuan mide bulantım falan yok. Sadece sıcak basıyor bıraz geç döllenme olabilirdiye düşünüyorum aceba bir ihtimal kalbimi kötüye yormak istemiyorum Allah bagişlasın rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım 😍😇

Yumurtlama takibi yapmanı öneririm. Her adet gecikmesini hamileliğe yorma sonra gelince insan daha çok üzülüyor.
Doğru diyorsun haklısınız canım onunuda yaptım bir ara o daha çok moralımı bozdu. Poc var galiba. Tam. İyi ilgilenmiyorlar almanyadayım ben Ama işde oda digital insanın kafasını karıştırıyor normal bulamadım Kistden ameliyat oldum zaten 8 ay önce hayırlısı

Aceba bitki çayı yapmış olabilirmi diye düşünüyorum suan hiç birşey yok sadece iştahim çok acıldı İnş Allah banada nasip ederi. 😍 rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin

Canım bu belirti işi degişik biraz ya birçok belirti yaşadığın halde hamile degilken hiç belirti yokken hamile olabiliyorsun en net cevap test ile oluyor belirtiler ile kafa yorma bence buna en büyük örnek benim hiç belirti yaşamadım hamilelikte
İnairim canım herkesin münyesi farklı. Rabbim saglıklı hamilelik geçirmeyi sağlık evlatlar nasip etsin isteyene herkese 👍🏻🙏🧿

Bir arkadaş bende mide.yanması oldu yasmış o yüzden şimdi bilamicem kan test yapın 😁 Çok şükür biz doğduk canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla evlat nasip etsin inşaALLAH.. 🤲

Benim ilk hamileliğim geç döllenmişti. Aşırı bir mide yanması vardı hatta oruç bile tutamamıştım 15 gün. Adetim ha geldi ha gelcek derken gecikmenin 17.gününde test yaptım gebe olduğumu öğrendim. Mide bulantım yoktu hep yanmam vardı. Genelde 5 aydan sonra olur yanma ama kişiden kişiye değişiyor. Ama Dış gebelik ile sonlandı maalesef

Ahh canım gelmiş geçmiş olsun üzüldüm benimde. Mide yanmam var çok benimde ilk gebeliğim 6 hafta bitti Olursa bu ikinci olucak. Kötü birşey benimde erken gebelik testinde çıkmadı. Negatif ama halen gelmedi adetime inş bebiştir ondandır rabbim istiyormuş herkese nasip etsin rabbim kimsenin. Kucagını boş birakmasın 🙏☹️🍀

Benim midem de yanıyor tesadüf mü bilmiyorum ama hemde çok feci yanıyordu

Benim midem de yanıyor tesadüf mü bilmiyorum ama hemde çok feci yanıyordu
Birisi daha söyledi bende yanma vardı diye canım.. bulantam çoktu .. 20. Haftadan sonra mide yanmam başladı özellikle geceleri uykudan uyandırıyordu..

Gebelikte Mide yanması hemen başlamaz ki. Gebeliğin ilerki haftalarında yaşanır. Adetin gecikmesini bekle yumurtlamanı takip et.

Back