- 22 Temmuz 2020
- 36
- 11
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin ne kadar gecikti? Ben 6 haftalık hamileyim benimde mide bulantım oluyor ama bu illa hamilesin anlamına gelmiyor canım ayrıca gebelik testleri daima doğru çıkmıyor erken gebelik testi aldın mı? Onlar genelde doğru çıkıyorMerhaba arkadaslar adetim gecikti erken gebelik testi yaptim negatif cikti Ve mide yanmama var ve bebis istiyorum. Bir kimsayal gebelik yasadim Üstüne sonra Kist ameliyati oldum. Korkuyorum. Ne yapmam lazim biraz bilgilendirmisiniz Beni ?
Yok kız bende var mide yanması bence kişiden kişiye değişiyor belirtilerMide yanması 20 haftalardan sonra başlıyor genelde.. en erken belirti kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti bunu birde adet gecikmesi takip ediyor.. bulantı ve kusamalar genelde 8. Haftalarda ortaya çıkıyor
Canım bu belirti işi degişik biraz ya birçok belirti yaşadığın halde hamile degilken hiç belirti yokken hamile olabiliyorsun en net cevap test ile oluyor belirtiler ile kafa yorma bence buna en büyük örnek benim hiç belirti yaşamadım hamilelikteMerhaba arkadaslar adetim gecikti erken gebelik testi yaptim negatif cikti Ve mide yanmama var ve bebis istiyorum. Bir kimsayal gebelik yasadim Üstüne sonra Kist ameliyati oldum. Korkuyorum. Ne yapmam lazim biraz bilgilendirmisiniz Beni ?
Evet canım erken gebelik testi aldım. Ama negatif çıktı ama halen. Gelmedi başka ne olabilir diye düşünüyor testeredişli aslna pençesi içiyorum günlük şuan mide bulantım falan yok. Sadece sıcak basıyor bıraz geç döllenme olabilirdiye düşünüyorum aceba bir ihtimal kalbimi kötüye yormak istemiyorum Allah bagişlasın rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canımAdetin ne kadar gecikti? Ben 6 haftalık hamileyim benimde mide bulantım oluyor ama bu illa hamilesin anlamına gelmiyor canım ayrıca gebelik testleri daima doğru çıkmıyor erken gebelik testi aldın mı? Onlar genelde doğru çıkıyor
Doğru diyorsun haklısınız canım onunuda yaptım bir ara o daha çok moralımı bozdu. Poc var galiba. Tam. İyi ilgilenmiyorlar almanyadayım ben Ama işde oda digital insanın kafasını karıştırıyor normal bulamadım Kistden ameliyat oldum zaten 8 ay önce hayırlısıYumurtlama takibi yapmanı öneririm. Her adet gecikmesini hamileliğe yorma sonra gelince insan daha çok üzülüyor.
Mide yanması 20 haftalardan sonra başlıyor genelde.. en erken belirti kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti bunu birde adet gecikmesi takip ediyor.. bulantı ve kusamalar genelde 8. Haftalarda ortaya çıkıyor
Aceba bitki çayı yapmış olabilirmi diye düşünüyorum suan hiç birşey yok sadece iştahim çok acıldı İnş Allah banada nasip ederi.rabbim sağlıkla kucagını almayı nasip etsin
İnairim canım herkesin münyesi farklı. Rabbim saglıklı hamilelik geçirmeyi sağlık evlatlar nasip etsin isteyene herkeseCanım bu belirti işi degişik biraz ya birçok belirti yaşadığın halde hamile degilken hiç belirti yokken hamile olabiliyorsun en net cevap test ile oluyor belirtiler ile kafa yorma bence buna en büyük örnek benim hiç belirti yaşamadım hamilelikte
Aminİnairim canım herkesin münyesi farklı. Rabbim saglıklı hamilelik geçirmeyi sağlık evlatlar nasip etsin isteyene herkese![]()
Amin canım inşBir arkadaş bende mide.yanması oldu yasmış o yüzden şimdi bilamicem kan test yapınÇok şükür biz doğduk canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla evlat nasip etsin inşaALLAH..
![]()
Benim ilk hamileliğim geç döllenmişti. Aşırı bir mide yanması vardı hatta oruç bile tutamamıştım 15 gün. Adetim ha geldi ha gelcek derken gecikmenin 17.gününde test yaptım gebe olduğumu öğrendim. Mide bulantım yoktu hep yanmam vardı. Genelde 5 aydan sonra olur yanma ama kişiden kişiye değişiyor. Ama Dış gebelik ile sonlandı maalesefMerhaba arkadaslar adetim gecikti erken gebelik testi yaptim negatif cikti Ve mide yanmama var ve bebis istiyorum. Bir kimsayal gebelik yasadim Üstüne sonra Kist ameliyati oldum. Korkuyorum. Ne yapmam lazim biraz bilgilendirmisiniz Beni ?
Benim midem de yanıyor tesadüf mü bilmiyorum ama hemde çok feci yanıyorduMide yanması 20 haftalardan sonra başlıyor genelde.. en erken belirti kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti bunu birde adet gecikmesi takip ediyor.. bulantı ve kusamalar genelde 8. Haftalarda ortaya çıkıyor
Birisi daha söyledi bende yanma vardı diye canım.. bulantam çoktu .. 20. Haftadan sonra mide yanmam başladı özellikle geceleri uykudan uyandırıyordu..Benim midem de yanıyor tesadüf mü bilmiyorum ama hemde çok feci yanıyordu
Daha bulantım yok bulantı ne zaman başladı pekiBirisi daha söyledi bende yanma vardı diye canım.. bulantam çoktu .. 20. Haftadan sonra mide yanmam başladı özellikle geceleri uykudan uyandırıyordu..