Amin Allah razi olsun insAllah isteyen herkese nasip edrr RabbimAynen valla oldumu acaba sorusu insanı yiyip bitiriyor hakkımıza hayırlısı olsun ınsallahbuarada hayırlı olsun bebegın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razi olsun insAllah isteyen herkese nasip edrr RabbimAynen valla oldumu acaba sorusu insanı yiyip bitiriyor hakkımıza hayırlısı olsun ınsallahbuarada hayırlı olsun bebegın
![]()
Hmm hayırlısı olsun anam biz misafir oluncada degerlendik misafir kesmiyor bizi![]()
Insallah canım hayırlısıylaAmin Allah razi olsun insAllah isteyen herkese nasip edrr Rabbim
Hadi ınsallah guzel haberlerle ınsallahBenimde reglye son5 gün heycanla beklemekteyım![]()
Ahahahh kiz niye sanki baban görecekAy babam ıcerdeyken asla yapmam
Ahahahh kiz niye sanki baban görecekevlendikten sonra babamlara gittigimiz ilk günü bile esim rahat durmadı bu is tam is ha
![]()
Amannn ne cekinecem. Bak aşkım depreşti ve esim yanimda yok is icin şehir dışında ah ahhhAslında yatak odamda banyo var ama ne bileyim insan yinede cekınıyor
![]()
Hemşeriyiz galiba erzurumlusunAmannn ne cekinecem. Bak aşkım depreşti ve esim yanimda yok is icin şehir dışında ah ahhhoruçlu oruçlu hele halima benim yaw giz benim yuhum geldi gidim yatim
![]()
Evvvet sendemiHemşeriyiz galiba erzurumlusun![]()
Amannn ne cekinecem. Bak aşkım depreşti ve esim yanimda yok is icin şehir dışında ah ahhhoruçlu oruçlu hele halima benim yaw giz benim yuhum geldi gidim yatim
![]()
Ey ey