• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri adet öncesi ve sonrası gebelik testi

aaaa doktora git belki progestan falan verir allah korusun inşallah hasta olmazsın bişey olmaz
Canım gittim progesteron verdi. 5 gün evde yatıcağım . Değerlerim bugün 260 olmuş
Her gün kan verdim söyleydi 45 90 190 260 çok korkuyorum dua edin

Merhaba canım valla benimde adetime 10 gün kala bel kasık ağrım vardı adet gibi ama daha hafif ben adet olcam diye bekliyordum her zamanki gibi ama hamile kalmışım :)
Mrh canım benimde adetime 12 gin var ve bel ağrım uyku halim var senin bu bel ağrıların tam olarak nezaman baslamisti

Kızlar meraba... yeniyim aranızda,bugün adet günümdü ama hastalanmadım.ara ara adet sancısı gibi bi ağrı geliyo ama hemen geçiyo kasıklarım ağrıyo 1-2 dk çok hafif o da geçiyo hemen.hatta dünden beri hep hastalndm sanıp banyoya gidiyorum.sizdede böyle oldumu 2 gün kala test yapmıştım negatif çıktı

Ayın 9 da yumurtalama.gunum.du ve o gunn gerçekleşti şimdi bugün yine yumurtlama günü gibi kasılmalarım var acaba bu neden olurki tutunma süreci felan olabilirmi kızlar

Ayın 9 da yumurtalama.gunum.du ve o gunn gerçekleşti şimdi bugün yine yumurtlama günü gibi kasılmalarım var acaba bu neden olurki tutunma süreci felan olabilirmi kızlar

herşey olabilir inşallah öyledir canım hayırlısını versin rabbim

Selamın aleykum arkadaşlar ben daha yeniyim burda öncelikle iyisinizdir umarım ben 2 senelik EVLIYIM 8 AYDIR korunmuyoruz çocuğumuz olmuyo doktora gittim gayet normal yumurtaların dedi kan testi istedi daha çıkmadı kan testi sonucum folik asit verdi onu kullaniyorm subat ayının 28 i de hasta olmuştum en son bekliyorum bakalım son zamanlarda çok uykum var yataktan kalkamıyorum bacaklarım omzum belim çok ağrıyo geçenler de koltuğa oturunca birden sol kasigima bicak saplanir gibi bi ağrı girdi aniden sonra midemde ekşime oluyo ama çok değil anca af edersiniz ama geğermek istiyorm arada bacaklarım çok agrio özellikle sol belim sol kâsigim ve sol bacagim sag trafta onun biraz iyimser agrisi diyim boyle adet olacakmışım gibi ama suda dikkatimi çekti normalde beyaz yumuşak vey sümüksü akinti gelirdi reglime yakın bu ay hiç gelmedi öyle akintim başlığı açan arkadaşda yaşamış aynısını boyle belim sizliyo midem karisiyo kafayi yicem vala 1 gun kaldi hasta olmama sizce test yapayım mı yoksa bekliğimi

Arkadaşlar merhaba seval ben 25 yaşındayım .Uzun süredir sizin yorumlarınız bana ışık tuttu diyebilirim. O yüzden belirtilerimi sizinle paylaşmak istedim. Umarım size yardımcı olur.

adet tarihim gelmeden 10 gün önce inanılmaz bir göğüs ağrısı başladı ve damarlandı çok üşüyodum suratım yanıyodu ama ellerim ayaklarım buz gibiydi bi kaç gün sonra sap sarı krem gibi akıntı gelmeye başladı ve ben adetimden 2 gün önce midem bulandı buda beni teste itti erken gebelik testlerinden yaptım pahalı olanlardan negatif çıktı ama hafif iğne batması gibi kasık ağrım vardı adet olcak gibi hissetmiyodum . Tam adet günümde ucuz testten yaptım silikte olsa çizgi çıktı ve bir gün sonra kan verdim değerim 22,7 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar bakalım 2 katına çıkarsa hamilesin dedi bugün baktırdım ve sonuç 70,40 çıktı hamileyim sanırım . Allahım keseyi görmeyide nasip etsin.
Canım akıntim sadece kremsi sarı renkteki geldi yoksa uzayan akıntılarında oldumu ?

sarı renkli kremsiydi şeffaf uzayan bi akıntı değildi canım
Benm uzayan akıntim oldu 2 3 kez sonra birkere kıvamlı sarı akıntim oldu sonrasında beyaz olarak devam ediyor am a günde 4 5 kere lavbya gitsem en az 4 kez görüyorum adetime bi kaç gün kaldı inşallah hamileyimdir :( am a hiç göğüs agrım yok baş dönmesi yok sadce arada acıkınca miden bulanır gibi olur ya için kıyılır o oluyor birde sabahları bacaklarımı kaldramiorm cook yorgun uyanıyorum uyumak istiyorum devamlı:(

Benm uzayan akıntim oldu 2 3 kez sonra birkere kıvamlı sarı akıntim oldu sonrasında beyaz olarak devam ediyor am a günde 4 5 kere lavbya gitsem en az 4 kez görüyorum adetime bi kaç gün kaldı inşallah hamileyimdir :KK43: am a hiç göğüs agrım yok baş dönmesi yok sadce arada acıkınca miden bulanır gibi olur ya için kıyılır o oluyor birde sabahları bacaklarımı kaldramiorm cook yorgun uyanıyorum uyumak istiyorum devamlı:KK43:

inşallah canım hayırlıysa olsun adet belirtileri de olabilir gebelikte bende o kadar sevindim hamileyim diye 6cı haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım o yüzden hayırlısını dile rabbimden

inşallah canım hayırlıysa olsun adet belirtileri de olabilir gebelikte bende o kadar sevindim hamileyim diye 6cı haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım o yüzden hayırlısını dile rabbimden
Aynen haklisin tabi her zamn dua ediyorm hayırlısı olsun diye

Back
X