Gebelik bekliyorumm

jelibon9526

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
3
1
29
Merhaba , Ekim ayı itibari ile korunmuyorum . 10 ekimde regl oldum . 3 gun once geldi Her zamankinden az ve kısa sürdü sonra 5 Kasım da 2 gün önce gelerek kanama geldi sadece 1 gün sürdü az miktarda. 12 Kasım da kan verdim ama gebelik çıkmadı. Hormonların vücut düzenini bozması mi ? Yoksa ilerleyen günlerde umut var miii bilen yazabilir mi ?

Merhaba canım benim.
Bebek beklediğim her ay adetim kısa sürdü, rengi kahverengiden kırmızıya dönmedi bile. Hep bir meme ağrısı, kasık batması vs. vs.

Bedenimiz bize oyun oynuyor. Sadece kafanı rahat bırak lütfen. Hamile kaldığım ay hiç bir belirtim yoktu, akıntım bile yoktu ve zaten korunuyorduk kafam da rahattı. Zamanı gelecek inşallah 🥹

Evet kesinlikle haklısın. Takıntı gibi değil de heyecanlaniyor insan canım ondan bir takip etme isteği veya vücudu dinleme isteği oluyor. İnşallah Rabbım isteyenlere de nasip etsin 😀🫶🏻

Merhaba , Ekim ayı itibari ile korunmuyorum . 10 ekimde regl oldum . 3 gun once geldi Her zamankinden az ve kısa sürdü sonra 5 Kasım da 2 gün önce gelerek kanama geldi sadece 1 gün sürdü az miktarda. 12 Kasım da kan verdim ama gebelik çıkmadı. Hormonların vücut düzenini bozması mi ? Yoksa ilerleyen günlerde umut var miii bilen yazabilir mi ?
Birebir aynısını yaşıyorum. Sanırım beklediğimiz için herşey gebelik gibi geliyor. Ve ilacı bıraktıysan benim gibi, normalmiş öyle düzensiz olması. Ben 6 gün oluyorken 3-4 gün adet oluyorum 2 aydır.. yumurtlama günlerini değerlendir ve bekle, hayırlısı ile olur umarım🌸🩷

Birebir aynısını yaşıyorum. Sanırım beklediğimiz için herşey gebelik gibi geliyor. Ve ilacı bıraktıysan benim gibi, normalmiş öyle düzensiz olması. Ben 6 gün oluyorken 3-4 gün adet oluyorum 2 aydır.. yumurtlama günlerini değerlendir ve bekle, hayırlısı ile olur umarım🌸🩷
Evett beklentimizdwn de dolayı ama ilaç felan kullanmadım hiç evlendiğimdenn beri geri çekilme yöntemini kullandık hep . Hayırlısı olsun inşallah Rabbım aratmaz 🩷🫶🏻

X