- 26 Ocak 2021
- 180
- 93
- 13
- 36
- Konu Sahibi semihaglrr
Arkadaslar ayin 30zu yumrtlamayi gorup subatin 1 erkenden adet oldum
beklene bat subat 10
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet mi oldun yoksa akıntı gibi miydi canımArkadaslar ayin 30zu yumrtlamayi gorup subatin 1 erkenden adet oldumbeklene bat subat 10
Hayir canimSonrasında normal adet kanamanız oldu mu yoksa kahverengi olup hemen bitti mi?
Dollenme olamadan adet oldum sanirim erkendenHayir canim
normal adet oldum suan marta kaldi gebelik hayali![]()
Evet cnm cumartesi yumurtlama oldu pazar leke geldi adet oldum sonrasiOvulasyon testiyle mi takip sağladınız yumurtlamanızı?
Yerleşme kanamasi diye bir tabir var hani ama o da ufak bi lekelenmeyle oluyormuş. Sizinkine ben de şaşırdım.Evet cnm cumartesi yumurtlama oldu pazar leke geldi adet oldum sonrasi
Hsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldumYerleşme kanamasi diye bir tabir var hani ama o da ufak bi lekelenmeyle oluyormuş. Sizinkine ben de şaşırdım.
Histeroskopi olduysaniz dengeyi bozabilir normaldir. Adet bittikten sonra baslayabilirisniz gün aşırıHsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldum
anlayamadim duzensizlik olAbilir dedi doktorum bugun reglimin 4.uncu gunu bittikten sonra degerlendiricez insallH bu arada regl biter bitmez iliski olsa gebelik yuksekmi acaba ??
Ovulasyon testi bittikden sonrami başlaniyodu acaba regl programimda 11gun sonra diyo yumrtlamayaHisteroskopi olduysaniz dengeyi bozabilir normaldir. Adet bittikten sonra baslayabilirisniz gün aşırı
Evet programa bakma sen. Reglin bittiginin ertesi günü baslayabilirsin günde 1 tane yap. Koyulasmaya baslarsa 2 tane yapOvulasyon testi bittikden sonrami başlaniyodu acaba regl programimda 11gun sonra diyo yumrtlamaya
Evet programa bakma sen. Reglin bittiginin ertesi günü baslayabilirsin günde 1 tane yap. Koyulasmaya baslarsa 2 tane y
Insallah canim benimTmm cnm suan kesiliyorum lekeler geliyo kahve koyu yarin bitersem cuma itibari baslicam insallahh bu ay tuttrurum yumrtlamada![]()