Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGebelik beklerken yumrtlama dan sonraki gun erken adet olanlar
İlk akinti geldi sut gibi acik pembe li sonra koyu bordo akinti geldi uzayan kalin aksami yogun kahve lekeye döndü camur gbi Cumartesi oldu bu ve ben cuma yumrtlama olmustu.. pazar gunude adet oldum
Hsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldum anlayamadim duzensizlik olAbilir dedi doktorum bugun reglimin 4.uncu gunu bittikten sonra degerlendiricez insallH bu arada regl biter bitmez iliski olsa gebelik yuksekmi acaba ??
Hsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldum anlayamadim duzensizlik olAbilir dedi doktorum bugun reglimin 4.uncu gunu bittikten sonra degerlendiricez insallH bu arada regl biter bitmez iliski olsa gebelik yuksekmi acaba ??