• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik beklerken yumrtlama dan sonraki gun erken adet olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk akinti geldi sut gibi acik pembe li sonra koyu bordo akinti geldi uzayan kalin aksami yogun kahve lekeye döndü camur gbi Cumartesi oldu bu ve ben cuma yumrtlama olmustu.. pazar gunude adet oldum

Yerleşme kanamasi diye bir tabir var hani ama o da ufak bi lekelenmeyle oluyormuş. Sizinkine ben de şaşırdım.
Hsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldum
anlayamadim duzensizlik olAbilir dedi doktorum bugun reglimin 4.uncu gunu bittikten sonra degerlendiricez insallH bu arada regl biter bitmez iliski olsa gebelik yuksekmi acaba ??

Hsyir cnm yerlesme sandim bende ana ertesi gunu kan geldi ve suan normal adetim bende sasirdimfakat ben rahimden polip aldirdm ocak7 sinde ilk adet subat 25 diyodu doktorum ve bu islemi goren histroskopi gec adet oluyo ben erken oldum
anlayamadim duzensizlik olAbilir dedi doktorum bugun reglimin 4.uncu gunu bittikten sonra degerlendiricez insallH bu arada regl biter bitmez iliski olsa gebelik yuksekmi acaba ??
Histeroskopi olduysaniz dengeyi bozabilir normaldir. Adet bittikten sonra baslayabilirisniz gün aşırı

Back