Gebelik başlangıcında bitmeyen kahverengi lekelenme

Son durum nedir

2 gün sonra test verdim başka bir hastahanede değer tam 2 kat artmış. Doktorumla görüştüm sorun yok dedi yine de fitil şeklinde progestan başladı tedbir olarak , başladığımın 2.günü tamamen kesildi lekelenme. Cumartesi kontrole gideceğim, onu bekliyorum şu an

9.haftadayim hala devam ediyor lekelenme progestan kullanıyorum, gebelik boyunca devam edenlerde var olabilir yani

Bana da fitil verdi bugün kaçıncı günündesin şuan adetin

9.haftadayim hala devam ediyor lekelenme progestan kullanıyorum, gebelik boyunca devam edenlerde var olabilir yani
Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için fitile başladığımın 2günü kesildi, bir daha da olmadı çok şükür. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için fitile başladığımın 2günü kesildi, bir daha da olmadı çok şükür. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hepimiz inşallah, ama progestan kullansan da bı süre aralıklı devam eder panik yapma rengi kırmızı pembe olursa tekrar gidersin onun haricinde kahve leke için panik yapma, kendini yıpratma

Oğlum 7 yaşında onda başından beri yaşamıştım kahve akıntı
13+2 de düşük yaşadım ondada vardı ama kahve akıntı nedeniyle düşmedi .
Şuan 6+2 günlük hamileyim yine var kahve akıntılar başladı .

Benim akıntı bitti, ilk hafta beta artışı da iyiydi ama sonra artış hızı çok düştü. 6+3 oldu hala kese yok ve değerim 2000 bile olmadı. Artış da sürüyor dış gebelikten endişeleniyor doktorum umarım sizinki sağlıkla ilerler

Benim kesem göründü çok şükür ama benimde korkularım oluyor canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla ilerler kontrolleri aksatmayın şuan beta değeriniz bu mu peki

Benim kesem göründü çok şükür ama benimde korkularım oluyor canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla ilerler kontrolleri aksatmayın şuan beta değeriniz bu mu peki
Korkmayın kesinlikle, inşallah herşey yolunda gider. Bu sabah 1900lerdeydi, pazartesi tekrar bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…