Gebelik başlangıcında bitmeyen kahverengi lekelenme

Merhaba herkese, benzer bir durum yaşayan var mı onu merak ediyorum aslında çünkü ben çok panik haldeyim şu an 🥲 adetime dört gün kala sadece sabahları ve bazen günde bir kere sadece peçeteye sildikçe gelen kahverengi bir lekelenme başladı. Adetim iki gün gecikince test yaptım ve silik bir pozitif gördüm sonra doktora gittim kanda da 40.24 beta hcg ile gebeliğimi öğrendim 🥹 ama kafama takılan şey şu bugün tam yedi gün oldu ve bir haftadır benim lekelenme aynı şekilde devam ediyor. Doktor yerleşme olduğunu söyledi ama benim içim rahat etmeyince iki gün sonra bir daha kan vermemi istedi değeri takip etmek için. Yarın gidip kan vereceğim ona göre belki progestan başlarız dedi ama ben hiç bu kadar uzun lekelenme duymadım ve bu nedenle de biraz kaygılıyım. Benzer durum yaşayan oldu mu acaba hiç? Nolur beni rahatlatacak şeyler duyabileyim 😢
Son durum nedir

2 gün sonra test verdim başka bir hastahanede değer tam 2 kat artmış. Doktorumla görüştüm sorun yok dedi yine de fitil şeklinde progestan başladı tedbir olarak , başladığımın 2.günü tamamen kesildi lekelenme. Cumartesi kontrole gideceğim, onu bekliyorum şu an 😅

9.haftadayim hala devam ediyor lekelenme progestan kullanıyorum, gebelik boyunca devam edenlerde var olabilir yani 😊

2 gün sonra test verdim başka bir hastahanede değer tam 2 kat artmış. Doktorumla görüştüm sorun yok dedi yine de fitil şeklinde progestan başladı tedbir olarak , başladığımın 2.günü tamamen kesildi lekelenme. Cumartesi kontrole gideceğim, onu bekliyorum şu an 😅
Bana da fitil verdi bugün kaçıncı günündesin şuan adetin

9.haftadayim hala devam ediyor lekelenme progestan kullanıyorum, gebelik boyunca devam edenlerde var olabilir yani 😊
Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için 🌸 fitile başladığımın 2günü kesildi, bir daha da olmadı çok şükür. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕

Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için 🌸 fitile başladığımın 2günü kesildi, bir daha da olmadı çok şükür. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕
Hepimiz inşallah, ama progestan kullansan da bı süre aralıklı devam eder panik yapma rengi kırmızı pembe olursa tekrar gidersin onun haricinde kahve leke için panik yapma, kendini yıpratma ❣️

Oğlum 7 yaşında onda başından beri yaşamıştım kahve akıntı
13+2 de düşük yaşadım ondada vardı ama kahve akıntı nedeniyle düşmedi .
Şuan 6+2 günlük hamileyim yine var kahve akıntılar başladı .

Oğlum 7 yaşında onda başından beri yaşamıştım kahve akıntı
13+2 de düşük yaşadım ondada vardı ama kahve akıntı nedeniyle düşmedi .
Şuan 6+2 günlük hamileyim yine var kahve akıntılar başladı .
Benim akıntı bitti, ilk hafta beta artışı da iyiydi ama sonra artış hızı çok düştü. 6+3 oldu hala kese yok ve değerim 2000 bile olmadı. Artış da sürüyor dış gebelikten endişeleniyor doktorum 😢 umarım sizinki sağlıkla ilerler

Benim akıntı bitti, ilk hafta beta artışı da iyiydi ama sonra artış hızı çok düştü. 6+3 oldu hala kese yok ve değerim 2000 bile olmadı. Artış da sürüyor dış gebelikten endişeleniyor doktorum 😢 umarım sizinki sağlıkla ilerler
Benim kesem göründü çok şükür ama benimde korkularım oluyor canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla ilerler kontrolleri aksatmayın şuan beta değeriniz bu mu peki

Benim kesem göründü çok şükür ama benimde korkularım oluyor canınızı sıkmayın inşallah sağlıkla ilerler kontrolleri aksatmayın şuan beta değeriniz bu mu peki
Korkmayın kesinlikle, inşallah herşey yolunda gider. Bu sabah 1900lerdeydi, pazartesi tekrar bakılacak

X