- 23 Haziran 2024
- 13
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi Rorygilmore05
Merhabalar 2 günde bir kan verip beta hcg artışına bakarsınız sağlıklı bir şekilde ilerlerse zaten 2000 küsürlerde keseyi de görürsünüzMerhaba herkese. Son reglim 18 eylülde başladı. Yumurtlama günlerimi değerlendirdik. 12 ekimde regl olmam gerekiyordu fakat yoğun kasık ağrısına rağmen reglim gecikti. 2 tane gebelik testi aldım 2side pozitif çıkınca hastaneye gidip betahcg testi için kan verdim 272 çıktı 2 haftalık gebesiniz dediler. Bu süreç nasıl ilerliyor? Tekrar gidip kan mı vermeliyim yoksa randevu alıp kese için kadın doğuma mı gitmeliyim?
Çok teşekkür ederimİki günde bir sağlık ocağına gidip kan verin zaten doktor hastaneden randevu al keseyi görmek için diye sizi yönlendirir.
Hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kavuşursunuz
Kasik agriniz gectimi benim de asilamamin 9 gunu ve kasik agrim vardi ama 2 gundur yok siskinlik hissi coktu siz hala hamileiseniniz erkenmi acaba olabilirmi daha varsa bebekMerhaba herkese. Son reglim 18 eylülde başladı. Yumurtlama günlerimi değerlendirdik. 12 ekimde regl olmam gerekiyordu fakat yoğun kasık ağrısına rağmen reglim gecikti. 2 tane gebelik testi aldım 2side pozitif çıkınca hastaneye gidip betahcg testi için kan verdim 272 çıktı 2 haftalık gebesiniz dediler. Bu süreç nasıl ilerliyor? Tekrar gidip kan mı vermeliyim yoksa randevu alıp kese için kadın doğuma mı gitmeliyim?
Kasık ağrım geçmedi belime vurmaya başladı. Benimde şişkinliğim ve gaz problemim var.Kasik agriniz gectimi benim de asilamamin 9 gunu ve kasik agrim vardi ama 2 gundur yok siskinlik hissi coktu siz hala hamileiseniniz erkenmi acaba olabilirmi daha varsa bebek
Teşekkür ederim4 haftalık hamilesiniz, hayırlı olsun
Bende cok yo gun degil agrilar ozaman tutmadimi acaba☺☺Kasık ağrım geçmedi belime vurmaya başladı. Benimde şişkinliğim ve gaz problemim var.
Benim biraz ağrı eşiğim düşüktür iğne yaptırırken bile ağlarımBende cok yo gun degil agrilar ozaman tutmadimi acaba☺☺
Benim biraz ağrı eşiğim düşüktür iğne yaptırırken bile ağlarımbana çok gelen ağrı size normal geliyo olabilir
Bende dün aynı marka test aldım benimki de böyle çıkmıştıBu gun asilama yapilali 9 gun oldu iyne vululali 12 gun oldu anlayan bakabilirmi dogrumu goruyorum
Atarmisiniz sizde bakabilimiyimBende dün aynı marka test aldım benimki de böyle çıkmıştıhemen kan verin
Atarmisiniz sizde bakabiliemiyim
Atarmisiniz sizde bakabilimiyim
Evet uçta çıkmış isterseniz başka bi test daha alın yada direkt kan verinBenimki side ta ucta otle test varmi acaba