Geciktiğim 5.günde geldi. Kan testi yaptırmadın canım henüz değil mi? Dilersen yaptır için rahatlasın. Eğer yerleşme kanamasıysa hcg kanda belli eder kendini, değilse de gerginliğin geçeceği için daha kolay sökülür adetin. Tabii inşallah bebiştirHayırlısı olsun canım kaçıncı gün geldi adetiniz peki ben bir kac gün daha bekleyim o zman gelmezse
Ay seninde çok gecikmiş canim ya neden böyle oluyor anlamadim gecen ay 25. Günde geldi bu ay 31 oldu yok cocuk istemeye başlayınca hormonlar bizimle dalga geciyor sankiGeciktiğim 5.günde geldi. Kan testi yaptırmadın canım henüz değil mi? Dilersen yaptır için rahatlasın. Eğer yerleşme kanamasıysa hcg kanda belli eder kendini, değilse de gerginliğin geçeceği için daha kolay sökülür adetin. Tabii inşallah bebiştir
Ben gecikince hamile olduğumu sandım :) bu hissi sevdiğim için "olursa seviniriz" modundan çıkıp "istiyorum" moduna geçtim :) böyle bir şeye vesile oldu canım. Gecikme yaşayınca bir kaç ay içinde hamile kalan kişi sayısı çok fazlaymısAy seninde çok gecikmiş canim ya neden böyle oluyor anlamadim gecen ay 25. Günde geldi bu ay 31 oldu yok cocuk istemeye başlayınca hormonlar bizimle dalga geciyor sankiyarinda bekleyim gelen giden olmazsa yaptirayim bari cok sağol canim sana da birdahaki ay umut olur ins hayırlı zamanda olsun
Ay canim umut olacak bi yorum oldu teşekkürler, iki sonuca da hazırlıyorum kendimi ama pozitif olursa çok mutlu olacagim tabiBenim de aynı oldu canım bir kez peçete ıslatıcak kadar oldu sonra devam etmedi ama ben adet oldum deyip 2. Günü aşılama yaptırmak için doktora gittim tahliller yapılırken ultrasona da bir bakalım dedi rahim çok kalın adet gibi değilsin kanaman nasıl dedi ben de kesildi yok dedim test istedik ve çok başında bir gebelik olduğunu öğrendimdaha 45 çıkmıştı beta hcg inşAllah senin de öyledir İdrar testinde çok silik çıktı sonrasında. Yani başında olduğun için kanda daha net belli olur
Amin canım inşAllah 25 haftalık olduk şükür. Benimki de kahverengiye yakındı ve daha sıvıydı ama farklı şekillerde de olabiliyor diye biliyorum. Tabi kişiden kişiye değişir daha önce 1 kez daha başıma gelmişti 3. Günü ader olmuştum ara ara lekelenme olduktan sonra seninki inşAllah gebeliktirAy canim umut olacak bi yorum oldu teşekkürler, iki sonuca da hazırlıyorum kendimi ama pozitif olursa çok mutlu olacagim tabipeki peceteye gelen kanama seklindemiydi benimki kahve akinti şeklinde oldu da adet mi sokulecek acaba diye bu yuzden düşünüyorum. Sana da hayırlı olsun ins ne kadrliksin bilmiyorim ama sağlıkla kucağına alirsin ins
Masallah büyümüşsünüz canimAmin canım inşAllah 25 haftalık olduk şükür. Benimki de kahverengiye yakındı ve daha sıvıydı ama farklı şekillerde de olabiliyor diye biliyorum. Tabi kişiden kişiye değişir daha önce 1 kez daha başıma gelmişti 3. Günü ader olmuştum ara ara lekelenme olduktan sonra seninki inşAllah gebeliktirOlmasa bile dendiği gibi vücut hazırlıyordur inşAllah
İnşAllah canımMasallah büyümüşsünüz canimins hayirlisi ile bebistir yalniz hic adet belirtim yok 2 gün önce vardi adet olacak gibi sanci vardi kesildi bugün hic yok psikolojim oyun oynamiyordur umarim
Bende arastirmadayim şu an malaesef bilgim yok ne kadar sürer ama yaşayan arkadaslar yazarlar belkiMerhaba bu kahverengi leke bir hafta kadar sürebiliyor mu yerleşme kanamasında bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?