Gebeliğe Hazırlık Gebelik başında lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysebasar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
1.450
975
323
Arkadaslar merhaba bugün adetimin 3.günü kanama gelmedi ama dün aksam ve bugün sabah silince kahve leke geldi peceteye devami da yok hamilelik başlangıcında olabilir mi bu tarz lekelenme bata 1 gün kala yapmistim test negatifti o yüzden 1 kac gün daha beklemek istiyorum başına gelen varsa yardimci olur musunuz

Bu ay aynı şeyleri yaşadım, kan testi verdim negatifi gördüğüm günün ertesi günü adet oldum. Umarım sizinki geç döllenmedir ve yaşadığınız yerleşme lekelenmesidir ❤

Hayırlısı olsun canım kaçıncı gün geldi adetiniz peki ben bir kac gün daha bekleyim o zman gelmezse
Geciktiğim 5.günde geldi. Kan testi yaptırmadın canım henüz değil mi? Dilersen yaptır için rahatlasın. Eğer yerleşme kanamasıysa hcg kanda belli eder kendini, değilse de gerginliğin geçeceği için daha kolay sökülür adetin. Tabii inşallah bebiştir

Ay seninde çok gecikmiş canim ya neden böyle oluyor anlamadim gecen ay 25. Günde geldi bu ay 31 oldu yok cocuk istemeye başlayınca hormonlar bizimle dalga geciyor sanki yarinda bekleyim gelen giden olmazsa yaptirayim bari cok sağol canim sana da birdahaki ay umut olur ins hayırlı zamanda olsun

Ben gecikince hamile olduğumu sandım :) bu hissi sevdiğim için "olursa seviniriz" modundan çıkıp "istiyorum" moduna geçtim :) böyle bir şeye vesile oldu canım. Gecikme yaşayınca bir kaç ay içinde hamile kalan kişi sayısı çok fazlaymıs E hadi inşallah o zaman ❤❤
Yaptır canım belirsizlikten daha iyi geliyor

Benim de aynı oldu canım bir kez peçete ıslatıcak kadar oldu sonra devam etmedi ama ben adet oldum deyip 2. Günü aşılama yaptırmak için doktora gittim tahliller yapılırken ultrasona da bir bakalım dedi rahim çok kalın adet gibi değilsin kanaman nasıl dedi ben de kesildi yok dedim test istedik ve çok başında bir gebelik olduğunu öğrendim daha 45 çıkmıştı beta hcg inşAllah senin de öyledir İdrar testinde çok silik çıktı sonrasında. Yani başında olduğun için kanda daha net belli olur

Ay canim umut olacak bi yorum oldu teşekkürler, iki sonuca da hazırlıyorum kendimi ama pozitif olursa çok mutlu olacagim tabipeki peceteye gelen kanama seklindemiydi benimki kahve akinti şeklinde oldu da adet mi sokulecek acaba diye bu yuzden düşünüyorum. Sana da hayırlı olsun ins ne kadrliksin bilmiyorim ama sağlıkla kucağına alirsin ins

Amin canım inşAllah 25 haftalık olduk şükür. Benimki de kahverengiye yakındı ve daha sıvıydı ama farklı şekillerde de olabiliyor diye biliyorum. Tabi kişiden kişiye değişir daha önce 1 kez daha başıma gelmişti 3. Günü ader olmuştum ara ara lekelenme olduktan sonra seninki inşAllah gebeliktir Olmasa bile dendiği gibi vücut hazırlıyordur inşAllah

Masallah büyümüşsünüz canimins hayirlisi ile bebistir yalniz hic adet belirtim yok 2 gün önce vardi adet olacak gibi sanci vardi kesildi bugün hic yok psikolojim oyun oynamiyordur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…