E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #1 Kızlar adet gecıkmemin bugun 3.günü Sabaha dogru sag tarafımda şidetti agrıyla uyandım ve belime vuruyor agrısı acile gıtmek aklıma geldı kan testı versem beta için bakarlarmı?bilgisi olan yazabılırmı???Bu agrı niye olur?Normalmı korktum acıkcası
Kızlar adet gecıkmemin bugun 3.günü Sabaha dogru sag tarafımda şidetti agrıyla uyandım ve belime vuruyor agrısı acile gıtmek aklıma geldı kan testı versem beta için bakarlarmı?bilgisi olan yazabılırmı???Bu agrı niye olur?Normalmı korktum acıkcası
O Ogretmen1634 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2021 20 11 38 29 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #2 Evet çok ağrının olduğunu böyle bir şüphende olduğunu söylersen bakalar
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.473 En iyi cevaplar 1 2.954 63 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #3 Bakarlar tabii şüphen varsa kan ver baktır en azından kafanda soru kalmaz
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #4 Ogretmen1634 .!.: Evet çok ağrının olduğunu böyle bir şüphende olduğunu söylersen bakalar Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu on dakka once Test yapdım hafif silik
Ogretmen1634 .!.: Evet çok ağrının olduğunu böyle bir şüphende olduğunu söylersen bakalar Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu on dakka once Test yapdım hafif silik
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #5 dahabellidegil .!.: Bakarlar tabii şüphen varsa kan ver baktır en azından kafanda soru kalmaz Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu üzüldüm acıkcası ama teste hafif silik cıkıyo
dahabellidegil .!.: Bakarlar tabii şüphen varsa kan ver baktır en azından kafanda soru kalmaz Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu üzüldüm acıkcası ama teste hafif silik cıkıyo
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #6 Ogretmen1634 .!.: Evet çok ağrının olduğunu böyle bir şüphende olduğunu söylersen bakalar Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu Devlette kan verıcem yarın Pazartesi kadın doguma randevu aldım bakalım Uzuldum acıkcası ama hayırlısı herseyın
Ogretmen1634 .!.: Evet çok ağrının olduğunu böyle bir şüphende olduğunu söylersen bakalar Genişletmek için tıkla... Kanamam oldu Devlette kan verıcem yarın Pazartesi kadın doguma randevu aldım bakalım Uzuldum acıkcası ama hayırlısı herseyın
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.473 En iyi cevaplar 1 2.954 63 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #7 Nasıl adet kanaması gibi mi hafif hafif mi
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #8 dahabellidegil .!.: Nasıl adet kanaması gibi mi hafif hafif mi Genişletmek için tıkla... Koyu kırmızı rengi
dahabellidegil .!.: Nasıl adet kanaması gibi mi hafif hafif mi Genişletmek için tıkla... Koyu kırmızı rengi
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #9 dahabellidegil .!.: Nasıl adet kanaması gibi mi hafif hafif mi Genişletmek için tıkla... etf .!.: Koyu kırmızı rengi Genişletmek için tıkla... Devam ederse kanama adet oldum demekktir
dahabellidegil .!.: Nasıl adet kanaması gibi mi hafif hafif mi Genişletmek için tıkla... etf .!.: Koyu kırmızı rengi Genişletmek için tıkla... Devam ederse kanama adet oldum demekktir
dahabellidegil 💜♍️❤️ 💙♒️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2022 2.473 En iyi cevaplar 1 2.954 63 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #10 etf .!.: Devam ederse kanama adet oldum demekktir Genişletmek için tıkla... Olabilir evet kısmet, her şeyin hayırlısı doğru zaman
etf .!.: Devam ederse kanama adet oldum demekktir Genişletmek için tıkla... Olabilir evet kısmet, her şeyin hayırlısı doğru zaman
E etf Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2025 107 8 11 35 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etf #11 dahabellidegil .!.: Olabilir evet kısmet, her şeyin hayırlısı doğru zaman Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim cevabınız ıcın
dahabellidegil .!.: Olabilir evet kısmet, her şeyin hayırlısı doğru zaman Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim cevabınız ıcın