Merhaba bende 6+5 deyim bugün sabah kahverengi lekelenmem oldu 3-4 damla ve ara ara geliyor sizin durumunuz nedir acaba3 4 gündür kahverengi lekelenmem var doktoruma sordum tutunma kanaması olabilir dedi bugün yine görünce tekrar doktora söyledim progestan başla dedi ağrı sızı yok şimdi 1 tane attım normal mi bu az lekelenme peçeteye sildikce görüyorum cuma günü gitcem kese için yaşayanlar anlatırsa
Benimde ara ara geliyor bugün keseyi gördük çok küçük dedi haftasiyla uyumlu progestan kullanıyordum dedi 3 tane günde haftaya gel dediMerhaba bende 6+5 deyim bugün sabah kahverengi lekelenmem oldu 3-4 damla ve ara ara geliyor sizin durumunuz nedir acaba
Benimde ara ara yoğun değil peçeteye sildikçe Allahtan hayırlısı artıkMerhaba bende 6+5 deyim bugün sabah kahverengi lekelenmem oldu 3-4 damla ve ara ara geliyor sizin durumunuz nedir acaba
Evet çok üzücü bir durum durumunuz var ise özele gitmelisin progestan yazmadan da kullanabiliyorsunuz fakat bi doktor görsün benimde 6 haftalikti küçük dedi kurban olduğum Rabbım sana bağışlasınBen de 4+2 yim. Bat tan 1 gün önce kahverengi geldi. Bir gün sonra açık pembe. Sonrada kahverengi devam etti. Adet olamayınca testlerle hamile olduğumu öğrendim. Muhtemelen yerleşme kanaması yaşadım. Tabi kanama gibi değilde sildikçe gelen bir leke. Bazen gün içinde kesiliyor sonra hafif yine başlıyor. büyük tuvaleti yaparken biraz daha geliyor. Sonra geçiyor. Çıkmaya korkuyorum. 5 gündür bu süreci yaşıyorum. Ama dediğim gibi hala büyük bir kanama ya da kırmızıyı görmedim. Az önce doktora gittim. İkinci beta hcg için. Lekelenmeyi söyledim ama hiç ilgilenmedi. Progestan dedim, unut öyle şeyleri şimdi dedi. İlla ki özelde mi yazdırmak gerek bunu. Bu lekelenmeler korkutuyor beni az olsa da. Ultrasonda baktı karından ama tabi küçük daha dedi görünmedi. Perşembe ya da cuma için yeniden çağırdı. Bu durum sıkıntılı görünüyor mu sizce, 2 buçuk ay önce kimysal yaşadım. Düşüğün kanamasını biliyorum yani. Bununla hiç alakası yok. Ama ona çevirir diye korkuyorum
BAT 1 hafta 10 gün geçmeden pek önemsemiyor kimse o yüzden hiç oralı olmadı muhtemelenBen de 4+2 yim. Bat tan 1 gün önce kahverengi geldi. Bir gün sonra açık pembe. Sonrada kahverengi devam etti. Adet olamayınca testlerle hamile olduğumu öğrendim. Muhtemelen yerleşme kanaması yaşadım. Tabi kanama gibi değilde sildikçe gelen bir leke. Bazen gün içinde kesiliyor sonra hafif yine başlıyor. büyük tuvaleti yaparken biraz daha geliyor. Sonra geçiyor. Çıkmaya korkuyorum. 5 gündür bu süreci yaşıyorum. Ama dediğim gibi hala büyük bir kanama ya da kırmızıyı görmedim. Az önce doktora gittim. İkinci beta hcg için. Lekelenmeyi söyledim ama hiç ilgilenmedi. Progestan dedim, unut öyle şeyleri şimdi dedi. İlla ki özelde mi yazdırmak gerek bunu. Bu lekelenmeler korkutuyor beni az olsa da. Ultrasonda baktı karından ama tabi küçük daha dedi görünmedi. Perşembe ya da cuma için yeniden çağırdı. Bu durum sıkıntılı görünüyor mu sizce, 2 buçuk ay önce kimysal yaşadım. Düşüğün kanamasını biliyorum yani. Bununla hiç alakası yok. Ama ona çevirir diye korkuyorum
Kesinlikle öyle. Yakında özelde doktora geçeceğim. Lekelenme durdu gibi saatlerdir yok. Kırmızıya dönerse acilen gideceğim ama dönmedi şükür.BAT 1 hafta 10 gün geçmeden pek önemsemiyor kimse o yüzden hiç oralı olmadı muhtemelen
Allah sizinkini de size bağışlasın.sağlıcakla gelsin bebişlerimiz :)BAT 1 hafta 10 gün geçmeden pek önemsemiyor kimse o yüzden hiç oralı olmadı muhtemelen
Bol bol istirahat edin bırak hiç bi iş yapma kese gözüktü mü kaç mm idi benimkki ultrasonda vermedi elimeAllah sizinkini de size bağışlasın.sağlıcakla gelsin bebişlerimiz :)
Yok görünmedi. 4+2 çok küçük görünmez dedi. 715 oldu betam 306 danBol bol istirahat edin bırak hiç bi iş yapma kese gözüktü mü kaç mm idi benimkki ultrasonda vermedi elime
Tekrar bi beta ver 715den 2 katı ise artış güzelYok görünmedi. 4+2 çok küçük görünmez dedi. 715 oldu betam 306 dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?