3 4 gündür kahverengi lekelenmem var doktoruma sordum tutunma kanaması olabilir dedi bugün yine görünce tekrar doktora söyledim progestan başla dedi ağrı sızı yok şimdi 1 tane attım normal mi bu az lekelenme peçeteye sildikce görüyorum cuma günü gitcem kese için yaşayanlar anlatırsa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik 6 hafta
- Konu Sahibi ebru2816
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?O haftalarda bende de oluyordu. Yaklaşık 10 11. haftaya kadar ara sürmüştü diye hatirliyorum. Progestan kullanıyordum. Bir defa da önlem amaçlı progstan iğne vurdurmami istemisti doktor. Kesenin etrafında kanama alanı olunca oluyor genelde. Ama zaten ciddi bir sey olunca doktor uyarıyor. Siz progestani kullanmaya devam edin..bir şeyler olmaz inşallah
Daha yeni kullandım şimdi attim 1 tane aslında atmicaktim ama baktım yine var hiç bir belirtim de yokO haftalarda bende de oluyordu. Yaklaşık 10 11. haftaya kadar ara sürmüştü diye hatirliyorum. Progestan kullanıyordum. Bir defa da önlem amaçlı progstan iğne vurdurmami istemisti doktor. Kesenin etrafında kanama alanı olunca oluyor genelde. Ama zaten ciddi bir sey olunca doktor uyarıyor. Siz progestani kullanmaya devam edin..bir şeyler olmaz inşallah
İlla belirti olmasını beklemeyin. Doktorunuz kullanın dediyse o bitir diyene kadar kullanmaya devam edinDaha yeni kullandım şimdi attim 1 tane aslında atmicaktim ama baktım yine var hiç bir belirtim de yok
Korkuyorum Rabbım inşallah hayırla almayı nasip ederO haftalarda bende de oluyordu. Yaklaşık 10 11. haftaya kadar ara sürmüştü diye hatirliyorum. Progestan kullanıyordum. Bir defa da önlem amaçlı progstan iğne vurdurmami istemisti doktor. Kesenin etrafında kanama alanı olunca oluyor genelde. Ama zaten ciddi bir sey olunca doktor uyarıyor. Siz progestani kullanmaya devam edin..bir şeyler olmaz inşallah
Öyle yapcam inan öğrendiğimden beri yatıyorum iş yapmıyorum koruyorum kendimiİlla belirti olmasını beklemeyin. Doktorunuz kullanın dediyse o bitir diyene kadar kullanmaya devam edin
Amin inşallah gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Ben de aynı yollardan geçtimKorkuyorum Rabbım inşallah hayırla almayı nasip eder
Bi lekelenme nasıldı sizde de sümük gibi miAmin inşallah gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Ben de aynı yollardan geçtim
Bir de gogus herhangi bir belirti var mıydı sizdeAmin inşallah gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Ben de aynı yollardan geçtim
Bende hep peceteye gelecek şekilde ve sümüksü yapıdaydi. Bununla birlikte herhangi bir sancı olmuyorduBi lekelenme nasıldı sizde de sümük gibi mi
Göğsüm ilk haftalarda çok aciyordu evetBir de gogus herhangi bir belirti var mıydı sizde
Şuan tam 6 hafta belirti yok henüzGöğsüm ilk haftalarda çok aciyordu evet
benimde gebeliğimin basından beri lekelenmem var 6 haftaligim3 4 gündür kahverengi lekelenmem var doktoruma sordum tutunma kanaması olabilir dedi bugün yine görünce tekrar doktora söyledim progestan başla dedi ağrı sızı yok şimdi 1 tane attım normal mi bu az lekelenme peçeteye sildikce görüyorum cuma günü gitcem kese için yaşayanlar anlatırsa
Ben yarına randevu aldım progestan kullanıyorum bakalım hayirlisibenimde gebeliğimin basından beri lekelenmem var 6 haftaligim
Sende progestan başla 400 lirabenimde gebeliğimin basından beri lekelenmem var 6 haftaligim
Fitilbenimde gebeliğimin basından beri lekelenmem var 6 haftaligim
dün doktor yazdı teşekkür ederim ama bugun bayagi azaldi lekelenmem kan sulandiricida kullaniyormusunSende progestan başla 400 lira
1 kutusu muSende progestan başla 400 lira
evet1 kutusu mu