mlzdmr Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2023 217 89 18 27 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #21 kaderks .!.: Ay bende kusma falan yok şükür şuan 11. Hafta sadece arada mide yanması ve bulantı oluyor oda çok az yani yorulma işi bizdede var mutfağa yürümek bile yoruyor sizin kaçıncı hafta Genişletmek için tıkla... Benim 10. Hafta
kaderks .!.: Ay bende kusma falan yok şükür şuan 11. Hafta sadece arada mide yanması ve bulantı oluyor oda çok az yani yorulma işi bizdede var mutfağa yürümek bile yoruyor sizin kaçıncı hafta Genişletmek için tıkla... Benim 10. Hafta
Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü 14 Temmuz 2023 4.176 4.992 53 23 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #22 kaderks .!.: Peki doktoronuz kontrolde riskli bir durum var dedi mi yoksa herşey yolunda mı diyor. Birde cinsiyetiniz belli oldu mu Genişletmek için tıkla... Düşük riskim var geçen hafta kanamadan dolayı hastanede yattım. Hayir daha cinsiyet için 2 hafta sonra gidicem
kaderks .!.: Peki doktoronuz kontrolde riskli bir durum var dedi mi yoksa herşey yolunda mı diyor. Birde cinsiyetiniz belli oldu mu Genişletmek için tıkla... Düşük riskim var geçen hafta kanamadan dolayı hastanede yattım. Hayir daha cinsiyet için 2 hafta sonra gidicem
K kaderks Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 80 23 3 24 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #23 Lioo .!.: Düşük riskim var geçen hafta kanamadan dolayı hastanede yattım. Hayir daha cinsiyet için 2 hafta sonra gidicem Genişletmek için tıkla... Kan uyuşmazlığınız var mı
Lioo .!.: Düşük riskim var geçen hafta kanamadan dolayı hastanede yattım. Hayir daha cinsiyet için 2 hafta sonra gidicem Genişletmek için tıkla... Kan uyuşmazlığınız var mı
Lioo Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶 Pro Üye Anneler Kulübü 14 Temmuz 2023 4.176 4.992 53 23 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #24 kaderks .!.: Kan uyuşmazlığınız var mı Genişletmek için tıkla... Evet malesef oda var. Kanama alanida vardı geçen kanamada, kanama alanı atılmış
kaderks .!.: Kan uyuşmazlığınız var mı Genişletmek için tıkla... Evet malesef oda var. Kanama alanida vardı geçen kanamada, kanama alanı atılmış