Gebeliik

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
1
346
18
26
Hamiş Kızlar bi sorum olacak sizee, ben adetime 1hafta varken beta testi yaptırdım şüphelerim olduğu için 18.9cikti 2 buçuk gün sonra yine yaptırdım takip için 28.4cikti doktor normal ilerliyor dedi gebesin dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi. Adetime henüz 2 gün var. 3+5 hamile görünüyorum hesaplamalarda. Sizce bi sorun varmi?erken döllenme mi oldu acaba.

Merhaba yeni üyeyim ve siteyi kullanmayi bilmiyorum bazı sorularım olucak yardımcı olacak birileri varmi

bana az artmış gibi geldi canım umudunu kırmak istemem ama 2 gün sonra tekrar ver bence 18.9 cıkan değerinin 2,5 gün sonra en az 40 larda çıkması gerekirdi

bana az artmış gibi geldi canım umudunu kırmak istemem ama 2 gün sonra tekrar ver bence 18.9 cıkan değerinin 2,5 gün sonra en az 40 larda çıkması gerekirdi
Ama adetime daha 2-3 gün var adet geçmesinden sonra artmıyor mu hızla?

Teşekkür ederim en son 13martta adet oldum 23 24 gün de bir regl olurum fakat bu tarih oldu gelmedi adetime 10gun kala minnak açık kahve lekelenme yaşadım 3 4gun kadar fakat sonra kesildi adetime 4gun kaladan bu yana beyaz kokusuz bazen seffaf bi akıntım var bebek istiyoruz bunların nedeni nedir acaba

Hamilelik belirtileri gibi duruyor. Bi kan testi yaptır canimm

En az yüzde 60lik bir artış bekleniyor 24 saat içinde seninki yüzde 60 gibi görünüyor. 2 gün sonra daha da netlesir ama çok erken öğrenmişsin keseyi 2 hafta sonra anca görürsün

Bende de uyku hali var halsizlik yorgunluk felan. Ne kaydebersin ki yaptır için rahat etsin.
Iste negatif görmekten okadar çok korkuyorum ki 5gun kadar gecikti beklemek yordu başka hiçbir belirti yok biraz yorgunluk uyku hali dışında
e

En az yüzde 60lik bir artış bekleniyor 24 saat içinde seninki yüzde 60 gibi görünüyor. 2 gün sonra daha da netlesir ama çok erken öğrenmişsin keseyi 2 hafta sonra anca görürsün
Canım ayın 5inde evde test yaptım silik çıktı kan testi verdim 18.9 çıktı ayın 8inde tekrar verdim 28.4 çıktı. Ve hala adet günüme 2-3 günüm var. Sağlık ocağı doktorum daha küçük oldugunu söyledi gebelik var dedi. Az mı artışı dedim. Hayır küçük daha o yüzden dedi enteresan adetinden önce çıkması zaten dedi.

Adetten önce çıkabilir bence erken döllenme de değil ama dediğim gibi az artmış gibi durmuyor. Iki testi de aynı yerde yaptırdın dimi?

Adetten önce çıkabilir bence erken döllenme de değil ama dediğim gibi az artmış gibi durmuyor. Iki testi de aynı yerde yaptırdın dimi?
Hayır ayın 5inde evde test yaptığım da silik çizgiyi görünce acile koştum. Acilde hemen yarım saatte çıktı sonucum. Ama sağlık ocağında 1 gün sonra gel dedi sonuç için. Laboratuvar da farkediyormus sanırım. Doktor pzt tekrar gel dedi sağlık ocağında ki. tekrar acile mi gitsem

Ne mutlu sana git gide katlayarak yükselecek Rabbım kucağına almayı nasip etsin bilinmezlikten daha iyi durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…