Gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtileriniz

bebiiiisss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
115
17
18
28
Arkadaşlar merhaba, 31 ocakta transfer oldum ancak tutmadı. 27 şubatta farklı bir doktora kontrole gittim bana çatlamamış bir adet yumurtan var ve yumurtalıkların çok olgun 6-7 güne adet olursun sen dedi ama ben hala adet olmadım. Normalde adet tarihim 15 mart doktor 1 haftaya olur dediği için bekledim. 1 marttan beride göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrım var adetten 14-15 gün önceden böyle belirtileri hiç yaşamamıştım. Koskoca 40 senelik doktor 1 haftaya adet olursun diyip gönderdi bu ayda tüp bebek deneyemezsin çatlamamış yumurta var dedi. Ama benim kendi doktorum adetin 2. Günü kontrol ettiğinde böyle birşey söylemedi acaba hamilemiyim yoksa yine hüsran mı? Buna benzer bişey yaşayan oldumu

Heveslendirmek istemem ama benim bel ağrım vardı kasıklarımda rahatsız etmeyen ara ara giren ağrı ve batma vardı göğüslerim acıyodu ve yoğun neyaz akıntım vardı inşallah gebesinizdir

Başka yokmu cevaplıcak olaannn

Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah benim belirtilerim şöyle oldu yaz ayiydi denize gitmiştik yüzerken kasığıma sancı batma tarzı bir şeyler girip çıkıyordu çok yüzdüm herhalde diyip üzerinde durmadım eve dönerken de ayıptır söylemesi burnuma bir kanat ızgara koktu (buda bir belirti sayılır mı bilemiyorum) yaptırıp yemiştik öyle lezzetli gelmişti ki bayaaa yemiştim ertesi gün müthiş bi halsizlik vardı üzerimde dedim herhalde güneş çarptı bana bi yorgunluk bi uyuma hlaingeldi anlatamam bi şüphelendim adetime daha 3-4 gün falan vardı aksma erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ne bileyim sabahına uyku tutmadı bir tane daha vardı ilk idrar ile yaptım baktım ki çok çok silik çizgi çıktı inanamadım sonra gittim 2 kaset 1 erken gebelik daha aldım baktım hepsinde çıktı ertesi gün hemen randevu aldim
27 beta ile öğrendim katlana katlana gitti çok şükür şimdi ay sonu yaşına girecek rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ben neredeyse 1 yıl uğraştım hiçbir şey yoktu ama olmuyordu bi kimyasal geçirdim onu da böyle erken yakaladım 13 beta falandı 2 güne kanamam oldu geçti gitti sonra hiç takmadım gerçekten dedim ki tamam bu yaz da gezicem dolasicam umursamadığım an gerçekten hamile kaldım

Bunlar ilk öğrendiğim zamandı nasıl ince bi çizgi o kadar çok test yapıyordum ki artık bu minicik çizgiyi bile kolayca farkedebildim

Eklentiler

• IMG_9932.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…