• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

rinapera

🐣🌸
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
1.520
2.916
63
Kızlar merhaba,

Benim bu ay ilk demem oldu adetimi bekliyorum. 5 gün var erken gebelik testi negatif dün ve bugün yaptım sanırım marta kaldım ama adet olana kadar da testlere devam edeceğim. Merak ettiğim şu, siz hamileliginizi ne zaman öğrendiniz? Testte ne zaman belli olur? 5-6 gün kala yapılan testlerde çıkıyor mu muhakkak silik de olsa eğer gebelik varsa? Benim adetim hep gecikir düzensiz biraz yumurta takibi yaptığım için üstüne 14 gün koyup hesapladım batı.

Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. İsteyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah 💖🙏

Erkenden test yapmamak gerek. Birçok kadın kimyasal gebelik geçiriyor, böyle bir durum söz konusu olduğunda testi erkenden yapmak boşa pozitif görmeye boşa umutlanmaya sebep oluyor. Adetinizin gecikmesini bekleyin. Ben tam 1 hafta gecikme ile öğrendim. Heyecanlıyım, bebeği çok istiyorum dayanamıyorum demeyin sakın, ben 8.5 yıllık evliyken hamile kaldım. Ben 1 hafta sabrettiysem herkes etmeli bence 😉

Erkenden test yapmamak gerek. Birçok kadın kimyasal gebelik geçiriyor, böyle bir durum söz konusu olduğunda testi erkenden yapmak boşa pozitif görmeye boşa umutlanmaya sebep oluyor. Adetinizin gecikmesini bekleyin. Ben tam 1 hafta gecikme ile öğrendim. Heyecanlıyım, bebeği çok istiyorum dayanamıyorum demeyin sakın, ben 8.5 yıllık evliyken hamile kaldım. Ben 1 hafta sabrettiysem herkes etmeli bence 😉
Evet çok haklısınız, biraz zorlu bir süreç özellikle sabretme konusu. Umutlanmak da istemiyorum ama biraz daha bekleyeceğim🙏 insan cidden konuşan uzaklaşmakta zorlanıyor sürekli kendimi burada bir şeyler okurken buluyorum

Evet çok haklısınız, biraz zorlu bir süreç özellikle sabretme konusu. Umutlanmak da istemiyorum ama biraz daha bekleyeceğim🙏 insan cidden konuşan uzaklaşmakta zorlanıyor sürekli kendimi burada bir şeyler okurken buluyorum
Bugün 8.gün gecikmem dünden beri yaptığım testlerin hepsi pozitif gösteriyor birazdan kan tahliline gidicem ama şunu anladım ki her hamilelik her yumurtlama dönemi değişkenlik gösteriyor yumurtalama tarihimde şehir dışındaydım üstelik yumurtlama kanamam dahi oldu ama adete 3 4 gün kala hamile kaldım sanırım

Back