- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Test yaptım, normal kaset testti, birkaç gün teste devam ettim kimyasal olabilir diye, sonra doktora gidip kan verdim, beta 296 çıkmıştı.Kan mı verdin test mi yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım, normal kaset testti, birkaç gün teste devam ettim kimyasal olabilir diye, sonra doktora gidip kan verdim, beta 296 çıkmıştı.Kan mı verdin test mi yaptın
Bence acele etme.Kan versem mi idrara daha sonra geçiyormuş ya
Bende sabah erken gebelik testi yaptım da adete 5 gün var negatif çıktı ondan sordum kuzumTest yaptım, normal kaset testti, birkaç gün teste devam ettim kimyasal olabilir diye, sonra doktora gidip kan verdim, beta 296 çıkmıştı.
Ben pik den dolayı yapayım dedim çoğu insan pik den 10 gün sonra ikinci çizgiyi görmüş bugün 12.günüm benimBence acele etme.
Zaten 5 günün var bekle zamanı gelince öğrenirsin zaten
Ben reglden bir gün önce yaptım, çıkmadı, tam regl günü çıktı, geç yumurtlama oldu, o kadar erken çıkmayabilir.Bende sabah erken gebelik testi yaptım da adete 5 gün var negatif çıktı ondan sordum kuzum
Anlıyorum.Ben pik den dolayı yapayım dedim çoğu insan pik den 10 gün sonra ikinci çizgiyi görmüş bugün 12.günüm benim
Adetimi bekleyim napayım elim kolum bağlıAnlıyorum.
Tabi siz bilirsiniz.
Bazısının erken çıkıyor bazısının geç çıkıyor ben belki 5 gün önce negatif çıkar sonra pozitif olur boşuna üzülmeyin diye dedim
Ne esprili anlatım:)İlk gebelik hersey normal tasinma bas donmesi tabak kirma asm test pozitif bulantı bulanti halsizlik bayılma ayılma yemek yapamama mutlu son
Ikinci gebelik hersey normal bi tuhaflık evde test pozitif hastane test pozitif bulantı bulantı kusma kusma cok kusma bulaşık yikayamama mutlu son
Özelden yazdım size.İlk gebeliğimde belirti yaşamıştım ama hep negatif gördüğüm için hamileliğe yormamıştım erkende öğrenmedim zaten adetim 2 gün geçmişti. Uyku hali ve kasık batması en kuvvetli belirtilerdi.
İkincisinde ovulasyon testi kullandım çatlamanın olduğu gün birliktelik oldu, o günden 10 gün sonra belirti yaşamadan test yaptım silik çizgi görerek öğrenmiş oldum. Adet zamanımda başlayan koku hassasiyeti ve mide bulantısı oldu 3. Aya kadar.
Her iki hamileliğimde çok farklı ilerledi belirtilerin
Belirtiler neydi?Ben reglden bir gün önce yaptım, çıkmadı, tam regl günü çıktı, geç yumurtlama oldu, o kadar erken çıkmayabilir.
Hayırlı olsun yavrunuz. Özelden yazdım.Benim belirtilerim şunlar idi:
Göğüs hassasiyeti acayip acıyordu değdikçe felan
Beyaz akıntı (yoğun bi şekilde idi)
Sık tuvalete çıkma (yarim saate bir belki daha az)
Istah açılması resmen doymuyordum
Bide kasik batması özellikle sol kasigım
Bu sende mi oluyor? Bende de buna benzer.Canım yatınca karnın alt kısmına giren hafif ağrın oluyor muydu
Evet canımBu sende mi oluyor? Bende de buna benzer.
Göğüs hassasiyeti sertleşmesi gibi mi göğsün yoksa normal kıvamında ama hassas olması mı?Belirtilerim olmasa teste bile inanmazdım inanın daha önce defalarca yanlış pozitif görmüş biri olarak:) Ama heyecan falan yok üçüncü etkisi midir nedir bilemedim:) Valla çok zor şu durumda ama korunarak hamile kalmak ikinci kez başıma geliyor hayırlısı böyleymiş deyip geçerim büyük ihtimalle
Bugün bata 5 kaldı adet öncesi olan göğüs hassasiyetim yok denicek kadar azaldı ilk defa başıma geliyor bir de ben kocakarı yöntemi çamaşır suyuyla testi denedim hamileysen kopururmus hemen yaptım ve yaptığım saniyede kopurmeye başladı ne kadar doğru bilemem tabi ve kasıklarımda hafif hafif ağrılar varGöğüs hassasiyeti sertleşmesi gibi mi göğsün yoksa normal kıvamında ama hassas olması mı?
Gebeliğinizi en erken ne zaman ve nasıl öğrendiniz ne gibi belirtileriniz vardı vücudunuzda değişen ne oldu yardımcı olur musunuz rica etsem
Az bir miktar büyüme ve uç sızlaması gibiydi canım ama kanamam başladı benim ya kimyasal oldu ya da mevsimsel olarak daha farklı yaşıyorum adetimi. Umarım sizin Allah gönlünüze göre verir :)Göğüs hassasiyeti sertleşmesi gibi mi göğsün yoksa normal kıvamında ama hassas olması mı?
Hafif hafif ağrılarım oluyordu ama daha çok gün içinde. Hamile değilmişim zaten kanamam başladı bu akşamCanım yatınca karnın alt kısmına giren hafif ağrın oluyor muydu
Adet günü negatifi görünce ümidiniz gitmedi mi yok diye?Adet gününde yaptım sonuç negatifti. Sabir ettim adetim 5 gün gecikti 6. Gün sabahı yaptım besbelli cıktı pozitifti Belirti olarak kasıklarda ağrı ve göğüslerde hassasiyet vardı ve açık sari akıntı vardı