- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi kirgincicekler
canım ben 6.8. 9. 12.16.21.23.24. 28.ve en son bu hafta girdim ultrasona. yani senden çok girmişimarkadaslar 31 haftaliğim şu an bi ara ağrılardan dolayi 15 gunde bir 3 kez ultrasona girdim 14,,16,,ve18 haftalarda bide 25 ve 8 haftamda girmisdim toplam 5 kez girdim bide 32 haftamda giricem inşallah.bukadar ultrasonun bebegime zarari olmuşmudur? dogumsal anomali yaparmmi? radyasyon içermemesine rağmen endişelerim var
normal korkman ama kötü bşy olsaydı doktorlar söylerdi ya da bu kadar sık aralıklarla bizi ultrasona sokmazlardı değil mi? hem zaten öyle çok da uzun sürmüyor ki ultrason muayeneleriyorumun için teşekkur ederim canim nebileyim bi korku sardi doğum yaklaştikca
doktorum korkumungereksiz olduğunu soylesede ne bileyim inşallah bi sorun yoktur canim.evet çok az surdu benimkiler 2 dakika bile olmazdi suyuna plasentaya bakip birakiyodu doktorum kalbinide şimdiyedek ultradonda 2 keere dinledim o kadarnormal korkman ama kötü bşy olsaydı doktorlar söylerdi ya da bu kadar sık aralıklarla bizi ultrasona sokmazlardı değil mi? hem zaten öyle çok da uzun sürmüyor ki ultrason muayeneleri
içini ferah tut bebişin de senin hisettiklerini hissediyor unutma..bu arada kız mı erkek mi bekliyorsun? aramızda 2 hafta vardoktorum korkumungereksiz olduğunu soylesede ne bileyim inşallah bi sorun yoktur canim.evet çok az surdu benimkiler 2 dakika bile olmazdi suyuna plasentaya bakip birakiyodu doktorum kalbinide şimdiyedek ultradonda 2 keere dinledim o kadar
benimki kiz :) senin bebiş kizmi errkekmi.bu sene kizlar çok .etrafimda 7-8 hamile var sadece birinde erkek.hepsi kız.bide bebegin hickiriyomu?? cok guluyorum hickirinca hoşuma gidiyo nekadar masum ve tatlilar Rabbim korusun bebeklerimiziiçini ferah tut bebişin de senin hisettiklerini hissediyor unutma..bu arada kız mı erkek mi bekliyorsun? aramızda 2 hafta var
aynen Rabbime bin şukur bu sevgiyi bu mutluluğu yaşiyoruz.evlenmezden önce bebeklere pek ilgim yoktu ama evlendikden sonra ne olduyda nerde görsem öpüb koklayasim geliyo tum bebekleri nekadar masumlar duygusala bağladım gene :)amiiiinnn canım benimki de kızbu sene kız senesi hıçkırmaz mı teyzesi çok tatlılar ya şimdiden Allah nasıl da sevgisini içimize yerleştiriyor
Cnm merak etme ben ayni gun icinde 2 kez grdigimi hatrlyrum ultrasona, rahat ol.yorumun için teşekkur ederim canim nebileyim bi korku sardi doğum yaklaştikca
canim hickiriği ben 26dan itibarenn hissettim..araliksiz 3 saniyede bir atiyor rahimde bir damar gibi 35 40 kere atiyoben de 3-4 haftada bir girdim canım allaha şükür anormal bi durum olmadığı sürece bu sıklıkta çağırıyorlar diye biliyorum. zararı olduğunu düşünmek bile istemiyorum ve onu görebilmek için sabırsızlanıyorum tek yolu da bu ultrasonbir de hıçkırmadan bahsetmişsiniz arkadaşlar nasıl hıçkırıyor ve kaçıncı haftada hissediyorsunuz ben henüz tekmeden başka bir şey hissetmiyorum. özellikle aç kaldığım zamanlarda sanki isyan eder gibi savuruyor tekmeleri
arkadaslar 31 haftaliğim şu an bi ara ağrılardan dolayi 15 gunde bir 3 kez ultrasona girdim 14,,16,,ve18 haftalarda bide 25 ve 8 haftamda girmisdim toplam 5 kez girdim bide 32 haftamda giricem inşallah.bukadar ultrasonun bebegime zarari olmuşmudur? dogumsal anomali yaparmmi? radyasyon içermemesine rağmen endişelerim var
ayy çok tatlı o hıçkırık mıymış :) ben de hissediyorum bunu ama hareket ediyor sanıyordumcanim hickiriği ben 26dan itibarenn hissettim..araliksiz 3 saniyede bir atiyor rahimde bir damar gibi 35 40 kere atiyo
rahatladim canim cok tesekkur ederim Rabbim korusun kuzucuklarimizi.amin3 4 5 7 9 10 11 ve yarında 12.ci hafta ultrasonuma giricem.. Bence sen gereksiz yere evham yapıyorsun.. tamam benimkide çok fazla ama bişiy olmaz.. elimden gelse eve de alcam bi tane özledikçe bakarım minik meleğime
hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim.. içini ferah tut
kv cok girilmez zararli diyince ya bişey olursa diye korkuya kapildim bu hafta var randevum 7 hafta oldu bebegimi gormeyeli5-7-9-12-15-18-20 de ben girdim şimdi 23 haftalığım yine gidicem bu hafta
ilk başlarda bende anlam verememişdim ama artik gunde 3-4 kez hickirik tutuyo bizim kizi cok tatli :)ayy çok tatlı o hıçkırık mıymış :) ben de hissediyorum bunu ama hareket ediyor sanıyordum
7 haftamı cok deilmi???kv cok girilmez zararli diyince ya bişey olursa diye korkuya kapildim bu hafta var randevum 7 hafta oldu bebegimi gormeyeli
böyle daha heyecanli bence :)7 haftamı cok deilmi???
2 ay nerdeyse. ben çatlarım o kdr görmezsem. benim 3 hafta oldu sabırsızlanıyorum görmek için şu an... 2 gün sonra kavuşuyoruz ultrasonda ama :)