gebeliğiniz boyunca kaç kere ve hangi araliklarla ultrasona girdiniz?lutfen cvp

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
arkadaslar 31 haftaliğim şu an bi ara ağrılardan dolayi 15 gunde bir 3 kez ultrasona girdim 14,,16,,ve18 haftalarda bide 25 ve 8 haftamda girmisdim toplam 5 kez girdim bide 32 haftamda giricem inşallah.bukadar ultrasonun bebegime zarari olmuşmudur? dogumsal anomali yaparmmi? radyasyon içermemesine rağmen endişelerim var

canım ben 6.8. 9. 12.16.21.23.24. 28.ve en son bu hafta girdim ultrasona. yani senden çok girmişim bşy olmaz Allah'ın izniyle korkma.

yorumun için teşekkur ederim canim nebileyim bi korku sardi doğum yaklaştikca
normal korkman ama kötü bşy olsaydı doktorlar söylerdi ya da bu kadar sık aralıklarla bizi ultrasona sokmazlardı değil mi? hem zaten öyle çok da uzun sürmüyor ki ultrason muayeneleri

normal korkman ama kötü bşy olsaydı doktorlar söylerdi ya da bu kadar sık aralıklarla bizi ultrasona sokmazlardı değil mi? hem zaten öyle çok da uzun sürmüyor ki ultrason muayeneleri
doktorum korkumungereksiz olduğunu soylesede ne bileyim inşallah bi sorun yoktur canim.evet çok az surdu benimkiler 2 dakika bile olmazdi suyuna plasentaya bakip birakiyodu doktorum kalbinide şimdiyedek ultradonda 2 keere dinledim o kadar

doktorum korkumungereksiz olduğunu soylesede ne bileyim inşallah bi sorun yoktur canim.evet çok az surdu benimkiler 2 dakika bile olmazdi suyuna plasentaya bakip birakiyodu doktorum kalbinide şimdiyedek ultradonda 2 keere dinledim o kadar
içini ferah tut bebişin de senin hisettiklerini hissediyor unutma..bu arada kız mı erkek mi bekliyorsun? aramızda 2 hafta var

içini ferah tut bebişin de senin hisettiklerini hissediyor unutma..bu arada kız mı erkek mi bekliyorsun? aramızda 2 hafta var
benimki kiz :) senin bebiş kizmi errkekmi.bu sene kizlar çok .etrafimda 7-8 hamile var sadece birinde erkek.hepsi kız.bide bebegin hickiriyomu?? cok guluyorum hickirinca hoşuma gidiyo nekadar masum ve tatlilar Rabbim korusun bebeklerimizi

amiiiinnn canım benimki de kız bu sene kız senesi hıçkırmaz mı teyzesi çok tatlılar ya şimdiden Allah nasıl da sevgisini içimize yerleştiriyor

amiiiinnn canım benimki de kız bu sene kız senesi hıçkırmaz mı teyzesi çok tatlılar ya şimdiden Allah nasıl da sevgisini içimize yerleştiriyor
aynen Rabbime bin şukur bu sevgiyi bu mutluluğu yaşiyoruz.evlenmezden önce bebeklere pek ilgim yoktu ama evlendikden sonra ne olduyda nerde görsem öpüb koklayasim geliyo tum bebekleri nekadar masumlar duygusala bağladım gene :)

ben de 3-4 haftada bir girdim canım allaha şükür anormal bi durum olmadığı sürece bu sıklıkta çağırıyorlar diye biliyorum. zararı olduğunu düşünmek bile istemiyorum ve onu görebilmek için sabırsızlanıyorum tek yolu da bu ultrason bir de hıçkırmadan bahsetmişsiniz arkadaşlar nasıl hıçkırıyor ve kaçıncı haftada hissediyorsunuz ben henüz tekmeden başka bir şey hissetmiyorum. özellikle aç kaldığım zamanlarda sanki isyan eder gibi savuruyor tekmeleri

canim hickiriği ben 26dan itibarenn hissettim..araliksiz 3 saniyede bir atiyor rahimde bir damar gibi 35 40 kere atiyo

3 4 5 7 9 10 11 ve yarında 12.ci hafta ultrasonuma giricem.. Bence sen gereksiz yere evham yapıyorsun.. tamam benimkide çok fazla ama bişiy olmaz.. elimden gelse eve de alcam bi tane özledikçe bakarım minik meleğime

hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim.. içini ferah tut

rahatladim canim cok tesekkur ederim Rabbim korusun kuzucuklarimizi.amin

kv cok girilmez zararli diyince ya bişey olursa diye korkuya kapildim bu hafta var randevum 7 hafta oldu bebegimi gormeyeli
7 haftamı cok deilmi???
2 ay nerdeyse. ben çatlarım o kdr görmezsem. benim 3 hafta oldu sabırsızlanıyorum görmek için şu an... 2 gün sonra kavuşuyoruz ultrasonda ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…