- 21 Ağustos 2011
- 95
- 25
Merhaba arkadaslar. Benim sat 2 agustos. 25 inde gibi idrarda silik cift cizgiyi gördüm. Daha sonra hemen kan testi yaptirdim. Bhcg adetime 3 gun kala 247 cikti. Suam 4+5 gunlugum kesemizide gördük cok sukur,kan degerlerimde guzel. Henuz kalp atisi icin erken dedi doktorum. Tam hersey guzelken dun sabah once lekelenme seklinde kanamam oldu hemen doktoruma gittim ultrasonda kese ve kesenin cevresi cok temiz dedi. Kanama rahmin icerisinde gozukmuyor suan dedi. Progestan jel verdi ve gece yatmadan yap dedi. O gun icinde birdaha kanamam olmadi taki yatana kadar. Gece yatmak icin hazirlanirken tuvalete girdim tuvalette miktari cok fazla olmasada yinede sinir bozacak kadar kanamam oldu yine. Solugu tekrar hastanede aldim. Nobetci doktor bakti kese ayni sekilde temiz suan dedi. Jeli bu gece kullanma kanama ile disari atarsa faydasi olmaz dedi igne yapti. Eğer kanaman olursa yarin gece yine igneye gel dedi olmazsa jeli kullanabilirsin dedi. Boyle bir durum yasayan var mi? Benim 2. Gebeligim ilkindede lekelenme tarzi kanamalarin olmustu zor bir surecti ozamanlar ama cok sukur 4 yasinda oglum. Bu Gebeligim de olmaz diye dua ettim ama yine yasadim. Bu tarz sorun yasayanlar deneyimlerinizi bekliyorum.