- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebeliğini ovulasyon testiyle öğrenenler lütfen bakar mısınız çiçekler 💜
- Konu Sahibi mavera12
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet günü yapmıştım pik çıkmıştı görseli ekliyorum bu şekildeydi benim akşam yapmıştım ilk idrar değildi bu aradaKızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim
Tamam canım teşekkür ederimBen adet günü yapmıştım pik çıkmıştı görseli ekliyorum bu şekildeydi benim akşam yapmıştım ilk idrar değildi bu arada
Bakın burdaki benimmteslerim
Her gün aynı saatte olması yeterli ben de bu şekilde öğrendim reglime bir gün kala yaptığım ovulasyon testi pozitif çıktı gebelik olabileceğine ihtimal vermemiştim bir hafta boyunca ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi çok daha koyuydu hep. Bir haftanın sonunda beş haftalık hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de beklediğiniz haberi alırsınız :)Kızlar ovulasyon testiyle denemek istiyorum da sabah ilk idrarla mı yapmak lazım? Bat 2 gün sonra gebelik testi yapmak istemiyorum şu an o yüzden bunu deniyim dedim
Merhabalar ben ovulasyon testlerimi saat 2 yaptım hep catlamayı gordum yıne saat 2 de mı yapmalıyım yoksa sabah ılk ıdrarlamı devam ediyim gebelik varsa ovulasyon testi ile öğrenebilmek içinHer gün aynı saatte olması yeterli ben de bu şekilde öğrendim reglime bir gün kala yaptığım ovulasyon testi pozitif çıktı gebelik olabileceğine ihtimal vermemiştim bir hafta boyunca ovulasyon testi yaptım ve t çizgisi çok daha koyuydu hep. Bir haftanın sonunda beş haftalık hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de beklediğiniz haberi alırsınız :)