• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin üçüncü üç ayı: ne bekleyebilirim?

Cnm kendi sancim yok gelmiyor. Doktorum da suni sanci ile dogumu başlatalım dedi çünkü yarın itibariyle 40+5 olacağız. Eğer açılma olursa normal doğum olacak olmazsa sezeryan a alınırım büyük ihtimal herkesin acı esigi farklı olurmuş. Umarım agrisiz sizisiz çok kolay bi doğum olur. Bende burda yazarım hepinize.
Insallah inan ki duaci olacagim senin icin... kac gibi alinacaksin? allah kurtarsin hade bekledigin gune geldin cok heyecanli maratonun sonuna geldin..

Insallah inan ki duaci olacagim senin icin... kac gibi alinacaksin? allah kurtarsin hade bekledigin gune geldin cok heyecanli maratonun sonuna geldin..
Valla yarın saat 9.45 de kontrol randevum o saatte yatışim yapılacak inşallah .. sağol canım bende sanci anımda doğum anımda inşallah sana dua ederim kolaylıkla atlatırsın inşallah sende bebeğini sağ salim alirsin kucagina

Valla yarın saat 9.45 de kontrol randevum o saatte yatışim yapılacak inşallah .. sağol canım bende sanci anımda doğum anımda inşallah sana dua ederim kolaylıkla atlatırsın inşallah sende bebeğini sağ salim alirsin kucagina
Aminn amin... bize gercekleriyle anlat ki aydinlanalim...

Canim naptin nasilsin iyimisin musait olunca yaz seni merak ediyorum.

Canim naptin nasilsin iyimisin musait olunca yaz seni merak ediyorum.
Merhaba canım ben doğum yaptım şükürr cuma günü saat 11 gibi suni sanci verdiler 16.10 da bebeğim kollarimdaydi.... sukur ki kısa sürdü. Doktor ve hemşireler bile çok şaşırdı. Doktor daha kesik atmadan bebeğim geldi. Ama şuan iki kasigim da agriyor ve afedersiniz popom yani makatim. Üzerine oturamıyorum. Sanırım zorlandım ve kasildigim icin sag ve sol iki kasigim da agriyor.Bilmiyorum benimle ayni sorunu yaşayan baska kimse varmı. Sanci anımda dua ettim buradakilere... allah inşallah kabul eder.

Merhaba canım ben doğum yaptım şükürr cuma günü saat 11 gibi suni sanci verdiler 16.10 da bebeğim kollarimdaydi.... sukur ki kısa sürdü. Doktor ve hemşireler bile çok şaşırdı. Doktor daha kesik atmadan bebeğim geldi. Ama şuan iki kasigim da agriyor ve afedersiniz popom yani makatim. Üzerine oturamıyorum. Sanırım zorlandım ve kasildigim icin sag ve sol iki kasigim da agriyor.Bilmiyorum benimle ayni sorunu yaşayan baska kimse varmı. Sanci anımda dua ettim buradakilere... allah inşallah kabul eder.
Birde tavsiyem sanci başlayınca yada suni sanci verildiginde hiç oturmayın sürekli yürüyün ve insİrah süresini okuyun.sanci geldiğinde de yatağın ayak ucundaki demire tutunup ayağınızı hafif aralayıp kalçanın sağa sola çevirin. Sanci geçtiğinde tekrar yürümeye devam edin. Bana bu şekilde söylediler. Allah hepinizi yardımcısı olsun

Birde tavsiyem sanci başlayınca yada suni sanci verildiginde hiç oturmayın sürekli yürüyün ve insİrah süresini okuyun.sanci geldiğinde de yatağın ayak ucundaki demire tutunup ayağınızı hafif aralayıp kalçanın sağa sola çevirin. Sanci geçtiğinde tekrar yürümeye devam edin. Bana bu şekilde söylediler. Allah hepinizi yardımcısı olsun
Cok sevindim allah bagislasin... sira bizlerde ama daha 9 haftam var... kac kilo dogdu? dogum agrisi nasildi? bu arada kiz mi erkek mi? Ayy cok heyecanli nihayet kavustun

Cok sevindim allah bagislasin... sira bizlerde ama daha 9 haftam var... kac kilo dogdu? dogum agrisi nasildi? bu arada kiz mi erkek mi? Ayy cok heyecanli nihayet kavustun
Canm benim bebeğim erkek 3900 doğdu masallah subhanallah .ki 2 hafta önce kilosu 3200 3300 denilmişti . (Anlayacağınız usg ye fazla takilmayin:) Bana suni sanci verildi şöyle ki ilk başlarda seyrekti ama sonra sklasti sancim . Ağrıda belime giriyordu ağrı sırasında hiç bağırmadim sadece burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim bu şekilde sancılarımi atlattım doğum ani da sanki kabız olmuşsun da büyük tuvaletini yapamiyormussun gibi bir his. Bn zaten sanırım 3 . Yada 4. İkinma da doğum gerçekleşti. Doktor normalde kesi atmasi gerekiyordu ama benim bebek erken geldı. .:) bu yuzden de yirtilma oldu makata dogru:(( Şimdi dikiş ağrıları ile uğraşıyorum afedersin popomun üzerine oturamıyorum .. birde bacaklarimi dikis esnasinda sanirim cok kastim . Sen sakin kasma . Sag ve sol kasiklarimin kemikleri aciyor.. bacaklarım arkamdan sürüklüyorum sanki. İnşallah geçer bu agrilarim da. Lütfen dualarında beni de unutma. Ben sanci anımda dua ettim aklımdan geçtin sen. İnşallah sen de bi avaz da kurtulursun. Sağlıcakla alirsin bebeğini kucagina:)

Canm benim bebeğim erkek 3900 doğdu masallah subhanallah .ki 2 hafta önce kilosu 3200 3300 denilmişti . (Anlayacağınız usg ye fazla takilmayin:) Bana suni sanci verildi şöyle ki ilk başlarda seyrekti ama sonra sklasti sancim . Ağrıda belime giriyordu ağrı sırasında hiç bağırmadim sadece burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim bu şekilde sancılarımi atlattım doğum ani da sanki kabız olmuşsun da büyük tuvaletini yapamiyormussun gibi bir his. Bn zaten sanırım 3 . Yada 4. İkinma da doğum gerçekleşti. Doktor normalde kesi atmasi gerekiyordu ama benim bebek erken geldı. .:) bu yuzden de yirtilma oldu makata dogru:KK43:( Şimdi dikiş ağrıları ile uğraşıyorum afedersin popomun üzerine oturamıyorum .. birde bacaklarimi dikis esnasinda sanirim cok kastim . Sen sakin kasma . Sag ve sol kasiklarimin kemikleri aciyor.. bacaklarım arkamdan sürüklüyorum sanki. İnşallah geçer bu agrilarim da. Lütfen dualarında beni de unutma. Ben sanci anımda dua ettim aklımdan geçtin sen. İnşallah sen de bi avaz da kurtulursun. Sağlıcakla alirsin bebeğini kucagina:)
Canimsin saolasin beni dusunmussun... tabiki bende seni dusunecegim... allah anali babali buyutsun masallah nur topu bir oglun olmus... cok sevindim ve duygulandim.. bir kardesim anlatirmis gibi oldum inan ki...

Cnm gunaydin nasilsin umarim hersey yolunda... biz burdayiz unutma diledigin zaman yaz.. bebis geldi diye bizi unutma...

Cnm gunaydin nasilsin umarim hersey yolunda... biz burdayiz unutma diledigin zaman yaz.. bebis geldi diye bizi unutma...
Canım yok unutmadım. Ama günlerin koşuşturmayla geciyor bebek evin neşesi valla. Uyuyor uyaniyor ağlıyor meme emiyor tekrar uyuyor:)) tabi bazen gazımiZ olduğu için uykuya dalmakta zorlanıyoruz.. ben de ağrılarımla uğraşıyorum ayaklarım neredeyse 3 4 numara büyüdü. O kadar sis ki anlatamam. Hamilelik sırasında bile böyle degildi. Ayaklarım desen peşimden sürüklenerek geliyor. Durumum böyle umarım en yakında zamanda iyilesirim ://

Canım yok unutmadım. Ama günlerin koşuşturmayla geciyor bebek evin neşesi valla. Uyuyor uyaniyor ağlıyor meme emiyor tekrar uyuyor:)) tabi bazen gazımiZ olduğu için uykuya dalmakta zorlanıyoruz.. ben de ağrılarımla uğraşıyorum ayaklarım neredeyse 3 4 numara büyüdü. O kadar sis ki anlatamam. Hamilelik sırasında bile böyle degildi. Ayaklarım desen peşimden sürüklenerek geliyor. Durumum böyle umarım en yakında zamanda iyilesirim ://
Senin durumlar nasıl. Nasıl gidiyor hamilelik. Bebis nasıl sağlıklı mi.

Senin durumlar nasıl. Nasıl gidiyor hamilelik. Bebis nasıl sağlıklı mi.
Iyi cnm allaha sukur bebis de iyi... zaman gecmiyor tek derdim o.... 14unde bebisi gormeye gidecegim.. o gune kadar tekmeleriyle avunuyorum iste... 7aylik oldum... son 2 ayin gecmesini diliyorum...

Ellerim,kollarım ,ayaklarım da çok uyuşukluk ve sızlama oluyor.. Böyle içten bir agrı. Kemklerim ağrıyor sankı. Her gün ayran içerim. Her gün bir bardak süt içerim. Kalsiyum eksikliğinden midir diyeceğim . Ama sanmıyorum ... :/

tebrik ederim canım çok sevindim evladınla sağlıklı kurtulmana:KK68:allah analı babalı büyütsün inşallah, çok saol bizlerede dua ettiğin için inşallah bizde senin gibi evladımıza kavuşuruz artık:KK200:

Back