Canm benim bebeğim erkek 3900 doğdu masallah subhanallah .ki 2 hafta önce kilosu 3200 3300 denilmişti . (Anlayacağınız usg ye fazla takilmayin:) Bana suni sanci verildi şöyle ki ilk başlarda seyrekti ama sonra sklasti sancim . Ağrıda belime giriyordu ağrı sırasında hiç bağırmadim sadece burnumdan nefes alıp ağzımdan verdim bu şekilde sancılarımi atlattım doğum ani da sanki kabız olmuşsun da büyük tuvaletini yapamiyormussun gibi bir his. Bn zaten sanırım 3 . Yada 4. İkinma da doğum gerçekleşti. Doktor normalde kesi atmasi gerekiyordu ama benim bebek erken geldı. .:) bu yuzden de yirtilma oldu makata dogru
( Şimdi dikiş ağrıları ile uğraşıyorum afedersin popomun üzerine oturamıyorum .. birde bacaklarimi dikis esnasinda sanirim cok kastim . Sen sakin kasma . Sag ve sol kasiklarimin kemikleri aciyor.. bacaklarım arkamdan sürüklüyorum sanki. İnşallah geçer bu agrilarim da. Lütfen dualarında beni de unutma. Ben sanci anımda dua ettim aklımdan geçtin sen. İnşallah sen de bi avaz da kurtulursun. Sağlıcakla alirsin bebeğini kucagina:)