- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 23
- 44
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
Bence de çok yavaş geçiyor son haftalar. 32 olduk biz de. Gün sayıyorum tek tek ama sanki yıllar var gibi geliyor :)Hemde ne yorgunluk artık eyilmek oturup kalkmak iş yapmak çok çok zor geliyor tabi hamilelik şekeride bunlara eklenince ekstra daha zor son haftalarda çok mu yavaş geçiyor nedir?
Aynen öyle 33 hafta bittim bizimde ağırlaştığımı hissediyorum yanlarım belim ağrıyor ve kalkmak istemiyorum yerimdenBence de çok yavaş geçiyor son haftalar. 32 olduk biz de. Gün sayıyorum tek tek ama sanki yıllar var gibi geliyor :)
Iki gündür bende de inanılmaz bir bel ağrısı var. Uzaninca geçiyor ama ne zaman ayağa kalksam başlıyor ağrımaya. Sabah uyanınca dinç olmam gerekirken ben ah! diye diye kalkıyorum ağrıdan.Aynen öyle 33 hafta bittim bizimde ağırlaştığımı hissediyorum yanlarım belim ağrıyor ve kalkmak istemiyorum yerimden
Evet bu ara çok ağrılı bir süreç benim oğlumda bu kadar ağrım olmadı kalkarken bir bağırtıyla kalkıyorum kuyruk sokumu çok fena ağrıyor artık kendime ağır geliyorumIki gündür bende de inanılmaz bir bel ağrısı var. Uzaninca geçiyor ama ne zaman ayağa kalksam başlıyor ağrımaya. Sabah uyanınca dinç olmam gerekirken ben ah! diye diye kalkıyorum ağrıdan.
Şimdi kız mı bekliyorsun canım? Benim erkek ve ilk bebeğim 31 den beri ağrım çok arttı.Evet bu ara çok ağrılı bir süreç benim oğlumda bu kadar ağrım olmadı kalkarken bir bağırtıyla kalkıyorum kuyruk sokumu çok fena ağrıyor artık kendime ağır geliyorum
Evet kız çok şükürŞimdi kız mı bekliyorsun canım? Benim erkek ve ilk bebeğim 31 den beri ağrım çok arttı.
Allah bağışlasın canım yavrularını :) benimki erkek ama ağrı yapıyor 28 haftadan beri. Hayırlısı ile doğursam da rahatlasam diyorum sürekli :)Evet kız çok şükürçok istedimm kızı ama oğlumda son güne kadar ev işi dışarı temizlik hiç ağrım sızım olmadı kızımda ayağı kalkmak istemiyorum
Amin çok sağolasın zaman ilerledikçe daha da ağırlaşıyoruz galibaAllah bağışlasın canım yavrularını :) benimki erkek ama ağrı yapıyor 28 haftadan beri. Hayırlısı ile doğursam da rahatlasam diyorum sürekli :)
Aynen canım. Bebek ağırlaştıkça bizim de ağrılar artıyor. Neyse ki kışa denk geldi Son aylar. Yazın daha zor olurdu.Amin çok sağolasın zaman ilerledikçe daha da ağırlaşıyoruz galiba
Benim 3 yaşında birde oğluşum var çok zor bu ara bu gece hastaydı sabaha kadar uyumadık ağrımda varrAynen canım. Bebek ağırlaştıkça bizim de ağrılar artıyor. Neyse ki kışa denk geldi Son aylar. Yazın daha zor olurdu.
Geçmiş olsun canım zordur küçük çocukla. Benim ilk olduğu halde zorlanıyorumBenim 3 yaşında birde oğluşum var çok zor bu ara bu gece hastaydı sabaha kadar uyumadık ağrımda varr
Çok sağolssın yarın sabah doktordayızGeçmiş olsun canım zordur küçük çocukla. Benim ilk olduğu halde zorlanıyorum
Bizim de yarın 11'de randevumuz var canım :)Çok sağolssın yarın sabah doktordayız
Magnezyum iç dr söyle rahatlatıyorMerhabalar ben 23 haftalik hamileyim ve sag kalcam felaket agriyor yurumeyi imkansiz kiliyor... esimin destegiyle hareket ediyorum fakat o ise gidince cok zorlaniyorum... biz kadinlar gercekten cok gucluyuz ve rabbim bizi laik gorup bize guvenerek yaratmis.. allah hepimize yardimci olsun bebegimizi saglikli olmasini ve - kucagimiza almamizi nasip etsin insallah...
Nasıl geçti dr.benim bu ara ağrılar çok fazla eğilemiyorum artık sizde durumlar nasılBizim de yarın 11'de randevumuz var canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?