Gebeliğin son haftalarında aşırı hurma yemek zararlı mı?

beyzinggg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
202
74
13
27
Günde 10 tane ye doğur diyorlar

38. haftadayım

Günde 10 tane ye doğur diyorlar

38. haftadayım
Bebek istemezse doğmuyor :) keşke öyle olsa
Ben 10 kat merdiven inip çıktım, 10.000 adım üstünde yürüdüm. Çömel kalk yaptım, pilates topu üstünde şekilden şekile girdim. Üstelik erken doğurursun dedi doktor ve 41. Hafta doktorla gün seçip suni sancı biraz da normal sancı ile normal (vajinal) doğurdum hurma yedim ananas yedim bitki çayı içtim. Cinsel ilişki dediler yok, ayakta dur dediler yok, yağ sür masaj yap o bu hiç biri doğumu başlatmadı. Ne nişan geldi ne su :)) Gram sancısız lay lay lom gittim doğuma Faydası vardır illa ama bebek kanala inmedikten sonra doğum başlamıyor :) bebişin keyfinin gelmesi lazım
Sağlıkla kavuşun hayırlısı ile

39.haftada kilosu normal doğum için üst sınıra yaklaşınca suni sancı ile normal doğurdum. Öncesinde bu durumu ön görerek yemedigim hurma yapmadığım hareket kalmadı ama yok gelmeyince gelmiyolar

ben de şu ana kadar sancı filan hissetmedim bakalım

39.haftada kilosu normal doğum için üst sınıra yaklaşınca suni sancı ile normal doğurdum. Öncesinde bu durumu ön görerek yemedigim hurma yapmadığım hareket kalmadı ama yok gelmeyince gelmiyolar
suni sancı çok yaktı mı canınızı :'(

Normale göre zor olduğunu söylüyorlar suninin. Acıdan ziyade ağrı çok yaşadım ben. Hele belim ikiye ayrılıyor zannettim ama gerçekten doğum bir mucize. Adam akıllı hatırlamıyorum bile çektiğim ağrıyı sızıyı. Bugün olsa yine dogururum o kadar siliyor hafıza o süreci

Normal doğum sancisiyla aynı. Doğum sancısı aralıklı ve hafiften siddetliye geldiği için bünye bir süre sonra alışıyor ,suni sancı da direk doğum başlatma sancısı seviyesinde verdikleri için bir anda geliyor o yüzden daha siddetliymis gibi hissediliyor. Korkmayın. Bebiş çıktıktan sonra tarif bile edemeyecek kadar rahatlayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…