gebeligin son aylarinda epilasyon kremi kullanimi??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar hamileliginizin son aylarinda malum bolgeyi temizlemek zor oluyorduur mutlaka..o bolgeyi epilasyon kremiyle tamizleyeniniz oldumu ??zarari varmidir acaba???

krem tavsiye edilmiyor cnm kimyasal madde ya, bikaç seçeneğin var:
alışkınsan en mantıklısı ağda yapmak veya yaptırmak. ayna yardımıyla sen de yapabilirsin.
jilet kullanabilirsin bayanlara özel jiletler var, istersen dene ama kalıcı değil sık sık alman gerekecek.
başka da yöntem yok aklıma gelen.
hepimizin ortak sorunu bu cnm.

canım ben 3 kez denedim.doktor sürekli olmadıgı kaydıyla sorun teşkil etmez dedi.bende son aylarda 3 kez denedim yani bir sorun olmadı.yine hamileyim son ayda yine kullanmayı düşünüyorum.bu kadar tedirgin olmayınopuyorumnanaktan

canım ben 3 kez denedim.doktor sürekli olmadıgı kaydıyla sorun teşkil etmez dedi.bende son aylarda 3 kez denedim yani bir sorun olmadı.yine hamileyim son ayda yine kullanmayı düşünüyorum.bu kadar tedirgin olmayınopuyorumnanaktan

haklisin canim dun bir tanidigimda son aylarda yaptim dedi sonra bir arkadasimda doguma giderken yapmis bisey olmamis...insallah olmaz jiletten nefret ediyorum 1 kere denedim bir daha denemem...agda zaten her zaman kullandigim sey ama malum goremiyorum artik :))aynaylada istedigim gibi olmuyor....

X