- Konu Sahibi mmuhasebeci
Kızlar gebeliğin 36.haftasındayım. Bugün göğsümden az miktarda su gibi sıvı geldi. Sizlerde aynı durumla karşılaştınız mı? Bebek doğmadan süt gelmesi normal mi?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynisini soracaktim benim gogsumden sut gelmedi ama kiminle konussam dogumdan once gelir diyorlar.ozellikle tecrubeli annelerden sutun ne zaman gelmesi normal.ben hic mama kullanmak istemiyorum ama sutum de gelmedi
benim 26. haftamdan itibaren sütüm gelmeye başlamıştı.
Şuan hala geliyor ama o bomba gibi göğüsler havası alınmış gibi adeta pıstı son 1 haftadır![]()
Canım seninle hem hafta hemde sıkıntılar anlamında aynı gidiyoruz ama sütün benimkinden bayağı önce gelmiş :):) Bu arada doktorum 38. haftaya kadar normal doğumu bekleyeceğiz gerçekleşmezse bebeği sezeryanla alacağız dedi. Gebelikte şeker ve böbrek büyümesi başıma dert oldu resmen. Merak ettim sende durumlar nedir?
ben doktora en son nerdeyse 15 gün evvel gittim canım, sanırım bu haftadan sonra artık haftalık çağıracak.en son 3 kilo olmuş dikkat et demişti, e araya bayram girdi.el yapımı baklavalar dolmalar dururken pek dikkat edemedim tabi
şimdi eğer merakıma yenik düşmezde fikrimi değiştirmezsem önümüzdeki hafta salı günü gidicem kontrole.
sen de durumlar nedir? senin bebeğinin sağlığı nasıl?