İnşallah12.haftadayim bı yarım saate 13olacak inşallah hala ağrı gelir gider sağa geçer sola geçer kramp gelir geçen kramptan acıdan gözüm falan karardı süreç böyle gidiyor daha önce rahimde olmayan birşey şimdi kendine kasları gerip kasıp yer açıyor, kanama falan olur siddetlenip dayanılmaz olur ağrı da, yine doktora sorabilirsin, sağlıcakla geçer inşallah sürecin
Kötü şeyleri okuma neden boş olsun betan artıyor daha çok yeni gebeligin, benim de iki düşük üstüne bir sene sonra oldu, dördüncü gebeliğim, olumsuz düşünürsek günler zor geçer, korkudan bu gebelikte titreyip kasilmaktan korkudan kanamam başladı, stresin kimseye faydası yok hele bebeğine hiç faydası yok, olumlu düşün mutlu ol iyi olur inşallahİnşallahhepimizin ki bir kürtajdan sonra baya bekledik hamile kalmayı o yüzden korkuyorum. Saatlerdir burada yazılanları okudum kafam iyice karıştı
İnşallahKötü şeyleri okuma neden boş olsun betan artıyor daha çok yeni gebeligin, benim de iki düşük üstüne bir sene sonra oldu, dördüncü gebeliğim, olumsuz düşünürsek günler zor geçer, korkudan bu gebelikte titreyip kasilmaktan korkudan kanamam başladı, stresin kimseye faydası yok hele bebeğine hiç faydası yok, olumlu düşün mutlu ol iyi olur inşallah
Bence de olumsuz bakma bende yaşadım kasık ağrıları şuan hala yaşıyorum gerilmelerİnşallahhepimizin ki bir kürtajdan sonra baya bekledik hamile kalmayı o yüzden korkuyorum. Saatlerdir burada yazılanları okudum kafam iyice karıştı
bnde de var cnm 6 haftalık hamileyim bnde sen gibi sürekli dış gebelik boş gebelik diye korkuttum kendimi ve kanamam oldu şu an hastanedeyim bebek iyi ama bnm içim hiç rahat değil
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ama işte insan kendini dinleyince sürekli her şey geliyor aklına37 haftalık hamileyim hala kasık ağrım varara ara olup geçiyor. Başlarda da çok olmuştu. Bi ayağımızı üşütüyoruz hemen ağrımız oluyor bu mevsimlerde. İyiyi düşün sen.
Bende alıcam sizler gibi sağlıkla inşallahhamileliklerimi hep kasık ağrısı ile öğrenmiştim. Gayet normal benim neredeyse hamileliğimin sonuna kadar ara ara devam ediyordu
RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin