Gebeliğin ilk zamanlarında kasık ağrısı olması normal mi acil cevap dış gebelik olabilir mi

bebekh

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
115
22
22
Arkadaşlar merhaba adetim gecikti. Pazar günü kan verdim 143 çıktı. Ertesi gün kadın doğum polikliniğe gittim. Orda da kan verdim 170 çıktı. 20 saatte o kadar yükselmişti. Yalnız kasık ağrım vardı benim. Doktora sordum normal dedi . Bugün biraz fazla sağ kasığımda ağrı baya var ve bacağıma çekilme yapıyor. Sizler de yaşadınız mı bu ağrıyı. Yada dış gebelik olma ihtimali var mı

12.haftadayim bı yarım saate 13olacak inşallah hala ağrı gelir gider sağa geçer sola geçer kramp gelir geçen kramptan acıdan gözüm falan karardı süreç böyle gidiyor daha önce rahimde olmayan birşey şimdi kendine kasları gerip kasıp yer açıyor, kanama falan olur siddetlenip dayanılmaz olur ağrı da, yine doktora sorabilirsin, sağlıcakla geçer inşallah sürecin

İnşallah hepimizin ki bir kürtajdan sonra baya bekledik hamile kalmayı o yüzden korkuyorum. Saatlerdir burada yazılanları okudum kafam iyice karıştı

İnşallah hepimizin ki bir kürtajdan sonra baya bekledik hamile kalmayı o yüzden korkuyorum. Saatlerdir burada yazılanları okudum kafam iyice karıştı
Kötü şeyleri okuma neden boş olsun betan artıyor daha çok yeni gebeligin, benim de iki düşük üstüne bir sene sonra oldu, dördüncü gebeliğim, olumsuz düşünürsek günler zor geçer, korkudan bu gebelikte titreyip kasilmaktan korkudan kanamam başladı, stresin kimseye faydası yok hele bebeğine hiç faydası yok, olumlu düşün mutlu ol iyi olur inşallah

İnşallah

bnde de var cnm 6 haftalık hamileyim bnde sen gibi sürekli dış gebelik boş gebelik diye korkuttum kendimi ve kanamam oldu şu an hastanedeyim bebek iyi ama bnm içim hiç rahat değil

37 haftalık hamileyim hala kasık ağrım var ara ara olup geçiyor. Başlarda da çok olmuştu. Bi ayağımızı üşütüyoruz hemen ağrımız oluyor bu mevsimlerde. İyiyi düşün sen.

bnde de var cnm 6 haftalık hamileyim bnde sen gibi sürekli dış gebelik boş gebelik diye korkuttum kendimi ve kanamam oldu şu an hastanedeyim bebek iyi ama bnm içim hiç rahat değil
37 haftalık hamileyim hala kasık ağrım var ara ara olup geçiyor. Başlarda da çok olmuştu. Bi ayağımızı üşütüyoruz hemen ağrımız oluyor bu mevsimlerde. İyiyi düşün sen.
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ama işte insan kendini dinleyince sürekli her şey geliyor aklına

hamileliklerimi hep kasık ağrısı ile öğrenmiştim. Gayet normal benim neredeyse hamileliğimin sonuna kadar ara ara devam ediyordu

RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hamileliklerimi hep kasık ağrısı ile öğrenmiştim. Gayet normal benim neredeyse hamileliğimin sonuna kadar ara ara devam ediyordu

RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende alıcam sizler gibi sağlıkla inşallah teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…