Ben de o haftalarda cok sanci cektim gece uykumdan bile uyaniyordum. Progestan verdi doktor bir sure kullandiktan sonra sancilarim gecti tabi biraz da dinlenmek gerek. Bir de bildigim kadariyla adet zamani geldiginde gebe dahi olsa kasik agrilari olabiliyormus.
Ben de o haftalarda cok sanci cektim gece uykumdan bile uyaniyordum. Progestan verdi doktor bir sure kullandiktan sonra sancilarim gecti tabi biraz da dinlenmek gerek. Bir de bildigim kadariyla adet zamani geldiginde gebe dahi olsa kasik agrilari olabiliyormus.
O degil simdide sistit oldum
ilac kullanmak istemiyorum.
Bol su iciyorum ama nasil gececek bilmiyorum.
Bir yerde okumustum bir bardak suya 2 kasik elma sirkesi koyun diye.yatmadan iciyormusuz.sabaha kadar temizliyomus bobrekleri kanallari.
Zarari olurmu diye dusundum.
Ama detayli bakinca salataya bazen sirke koyuyoruz bi o kadar.
Ya bilmiyorumki kafam karisti.
Daha bugun 5 haftalik oldu.
Nasil geciririm bilmiyorum
O degil simdide sistit oldum
ilac kullanmak istemiyorum.
Bol su iciyorum ama nasil gececek bilmiyorum.
Bir yerde okumustum bir bardak suya 2 kasik elma sirkesi koyun diye.yatmadan iciyormusuz.sabaha kadar temizliyomus bobrekleri kanallari.
Zarari olurmu diye dusundum.
Ama detayli bakinca salataya bazen sirke koyuyoruz bi o kadar.
Ya bilmiyorumki kafam karisti.
Daha bugun 5 haftalik oldu.
Nasil geciririm bilmiyorum
Ben su anda 25 haftalik gebeyim bir bobrek tasi dusurdum ardindan da kum doktum sonrasında iltihap cikti idrarda sadece ve sadece su icerek temizledim vucudumu sirkeyi hic duymadim ama.midene zarar verebilir diye dusunuyorum tabi yine sen bilirsin. Ama bol su idrar yollarini temizler bol sudan kastim 3 4 litre degil 2 litre ic her gün ic kis mevsimindeyiz ihtiyacini karsilayacaktir. Cok gecmis olsun progestan kullan bu arads hic sakincasi yoktur.