• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında kanama veya lekelenme

Bugün ilk defa açık kahverengi leke geldi akıntıda, çok azdı ama beni korkutmaya yetti. 5+5 hamileyim, arkadaşlar aranızda benzeri durumu yaşayan varmı?

Bugün ilk defa açık kahverengi leke geldi akıntıda, çok azdı ama beni korkutmaya yetti. 5+5 hamileyim, arkadaşlar aranızda benzeri durumu yaşayan varmı?
Ben yaşadım cnm bir iki damla yinede gittim.doktora cnm bunlar düşük belirtisi olabilir bazen adetten kalan olabiliyor yinede görün bence en iyisini doktor bilir bnde 5.haftamda leke gördüm

Bende aynı durumu yaşıyorum 5.haftadaýim özellikle sırtım ve karnım çok ağrıdığında oluyor kahverengi akintim doktora gittim bişey yapmadım doktorumu değiştim haftaya başka doktora gidecem doktor folik asit verdi günde kaç defa içiyorsunuz siz

Bende aynı durumu yaşıyorum 5.haftadaýim özellikle sırtım ve karnım çok ağrıdığında oluyor kahverengi akintim doktora gittim bişey yapmadım doktorumu değiştim haftaya başka doktora gidecem doktor folik asit verdi günde kaç defa içiyorsunuz siz
bir defa cnm

Doktora gittim kızlar, bebek kendine yer ederken lekelenme olabiliyormuş. Kesenin içinde bebeği minnacık da olsa göre bildik. Kalbi atıyor ama çok küçük olduğundan zararlı olur diye dinletmedi haftaya çağırdı. Bir de aspirin yazdı ama, içmiyorum nedense içesim gelmedi, pıhtılaşmayı kontrol etmeden içmek mantıklı gelmedi bana

Bende de aynı sıkıntı var doktorum aspirini kesti kullanma dedi. Progesteron kullanıyorum bir de beş güne bir proluton yapılıyor

Bende de aynı sıkıntı var doktorum aspirini kesti kullanma dedi. Progesteron kullanıyorum bir de beş güne bir proluton yapılıyor
Demek doğru düşünmüşüm canım teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.

Benimde son adetim 24 kasim bende adetimden 7 gun gecmisti 26 aralikta kahverengi akintim geldi ve kasik agrim bel agrim cok fazla var ilk gebeligimde de boyle sknti yaşadım 7. Haftamda malesef dusuk yaptim smdi progestana basladim folik asit iciyorum sali gunu tekrar kontrolum var doktor keseyi goreblecegimizi söyledi keseyi gordukten snra bakicaz herşeye dedi napmam gerektiğini blmiyorum ve cok korkuyorum tekrar ayni uzuntuyu yasamaktan

Benimde son adetim 24 kasim bende adetimden 7 gun gecmisti 26 aralikta kahverengi akintim geldi ve kasik agrim bel agrim cok fazla var ilk gebeligimde de boyle sknti yaşadım 7. Haftamda malesef dusuk yaptim smdi progestana basladim folik asit iciyorum sali gunu tekrar kontrolum var doktor keseyi goreblecegimizi söyledi keseyi gordukten snra bakicaz herşeye dedi napmam gerektiğini blmiyorum ve cok korkuyorum tekrar ayni uzuntuyu yasamaktan
Dr a gidene kadar yatip dinlenmelisin ani hareket yapma is yapma hep yat

Normalde hergun dip kose temizlik yapan biriyim ve suan yattgim yerden sdce evin etrafina bakiyorum her yer gozume batiyor ama ben yerimden kipirdamiyorm

Canım hgc verdinmi? Eğer vermediysen yarın ve pazartesi ver o iki rakama göre durum belli oluyor

Canım hgc verdinmi? Eğer vermediysen yarın ve pazartesi ver o iki rakama göre durum belli oluyor
Evt cnm verdim ilki 322 cikti iki gun sonra 598 cikti sali gunu kontrolum var iste o zman keseyi goruruz dedi doktor ama istirat sart dedi kanama sorunu yuzunden kasik agrilarim cok var zaten

Evt cnm verdim ilki 322 cikti iki gun sonra 598 cikti sali gunu kontrolum var iste o zman keseyi goruruz dedi doktor ama istirat sart dedi kanama sorunu yuzunden kasik agrilarim cok var zaten
Keseyi 2000 üzerine çıktığında görmek mümkün oluyor canım , sen dinlen, gerisi Allahın elinde

Sali gunu doktor hesaplama yapti 3000lere ulasmis olur bir sknti olmazsa dedi zaten valla bol bol yatiyorum hergun ev silip supuren insan olaraktan zor olsada yatiyorum bebegim icin

Back