- 27 Ekim 2023
- 356
- 189
- 29
Ben Haziran ayinda bı düşük yaptım 8.haftada 12.haftada fark edildi kürtaj oldum simdi 8+3 hamileyim, dördüncü haftadan itibaren lekelenme daha sonra kanama yaşadım geçti tekrardan oldu bu süreçte dört kez acile gittim bir kez normal muayene hepside bebeğin kalbi atıyor sorun yok kanama için progestana devam et dediler. Dün yine gittim acile dedi doktor düşecek zaten büyük bı kanama alanı var keseden büyük istersen ilaca devam et istersen bırak kanaman artacak düşecek zaten dedi ben de kalp atışı olduğu için pes etmedim başka bi doktora gittim bana dedi ki ikiz gebelik ikinci kesede kanama alanı var, düne kadar hiç kimse söylememişti ikinci keseyi, kesenin içini de henüz göremedik kanama için serum ve progestan iğne yaptılar beş gün iğne devam sonra kontrolüm var, başına böyle birşey gelen var mı, ikinci kesenin durumu ne olabilir bı fikri olan var mı inanın dünden beri ne yapacağımızı şaşırdık belirsizlikle bekliyoruz, umutlanmak istemesem de biri sağlıklı diğerini de görür müyüz yoksa kanamayla düşer mi, taze kan da değil kahverengi, kanamam da cogalmadi aksine azaldı silince bı tık var o kadar...